Eφοσον εχουν εγκρινει τη συγκεκριμενη μετατροπη με σφραγιδα , δεν ισχυει αυτο με τα καροτσια κ τα μοτερ.
Eφοσον εχουν εγκρινει τη συγκεκριμενη μετατροπη με σφραγιδα , δεν ισχυει αυτο με τα καροτσια κ τα μοτερ.
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
ποτε δεν θα αγοραζα μετατροπη Μ3
να μου χουν κοψει κ το πατωμα η οτιδηποτε άλλο.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
nik200 (06-11-12)
Το πατωμα κοβεται και απο μονο του στα Μ3![]()
Οταν λεμε οτι κοβουμε το πατωμα, αλλαζουμε το πισω κομματι που μπαινει η εξατμιση γιατι στα απλα Ε46 υπαρχει εκει η ρεζερβα και δεν χωραει η εξατμιση του Μ3. Αλλωστε η BMW το πισω πατωμα το δινει σαν ανταλλακτικο και υπαρχουν και γνησια Μ3 που το εχουν αλλαξει λογο του γνωστου προβληματος με τις ρωγμες στο υποπλαισιο
δεν θα απαντησω στο πρωτο μερος..γιατι απλα δεν συμφωνω...σε σεβομαι ομως..οταν ζεις σε ενα κοινωνικο συνολο..πρεπει να βλεπεις και γυρω σου..και να θυμασαι ποσο τυχερος εισαι..και δεν το λεω προσωπικα φυσικα.
εμενα προσωπικα με το m3 με σταματανε σχεδον οσο και με το ε30...πολλες φορες για να το χαζεψουν αλλα τσεκαρουν κιολας...και καλα κανουν..με το ε30 γιατι δεν εχουν προβλημα???ειναι τυχαιο???
οσαναφορα το τεκμηριο συντηρησης που λες...δηλαδη ενα αμαξι που εκανε 30χιλιαρικα και αντιστοιχα 70χιλαρικα θα πρεπει να εχουν και την ιδια φορολογια???ναι ληστρικα ειναι τα ποσα..μαζι σου..αλλα ποιος σου πε οτι στο εξωτερικο μπορει κανεις να εχει ενα 330????5 χρονια εζησα στην αγγλια και αυτο που εμαθα οτι για να εχεις καλο αμαξι επρεπε να χεις και πολυ βαθεια τσεπη...εκει να δεις δασμους....
και στο κατω κατω..για να παρεις ενα αμαξι που εκανε καινουργιο 70χηνες δεν πρεπει να βγαζεις το χρονο..15-17χιλιαρικα???ειναι περιεργο αυτο που λεω...υπο κανονικες συνθηκες προ κρισεως...ηταν τοσο πια απαραδεκτο???
εγω παλι λεω να αφησουμε τις γυφτιες...και οποιος εχει να παιρνει..τα νεοπλουτιστικα του ελληνα...που ολοι ξαφνικα χρεωσαν και τα εγγονια τους για να χουν μιτριο...φανηκαν οταν μετα απο καποια χρονια ολοι τα σκοτωσαν...οι κ@υλες πληρωνονται...
Εσυ δημητρη γιατι δεν πηρες μετατροπη?
αυτο που λες δεν μου λεει κατι.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Μαλλον δεν καταλαβες αυτο που ειπα και οπως το ειπα. Σαφως και σεβομαι ολες τις κοινωνικες ταξεις των ανθρωπων. Αλλωστε και εγω δεν ειμαι πλουσιος αλλα ενας απο τους πολλους που ανηκουν στην μεσαια ταξη που τωρα τελευταια τεινει να αφανιστει.
Ειπα οτι μπορεις να κανεις το 'κομματι' σου αν αυτο σε ενδιαφερει και να προκαλεις οπως εσυ ειπες και οχι εγω χωρις να εχεις καποιες νομικες επιπτωσεις καθως η βελτιωση της εξωτερικης εμφανισης δεν απαγορευεται. Το μοτερ ουδεμια σχεση εχει με αυτο.
Οπως εχουμε ξαναπει το τεκμηριο αγορας καλως υπαρχει. Μην μπερδευετε το δικαιο τεκμηριο αγορας με το παραλογο τεκμηριο συντηρησης
To πάτωμα δεν είναι κάτι το τρομερό. Πάρε μια ιδέα από Ε60:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...DC%F4%F9%EC%E1
η εξωτερικη εμφανιση δεν τραβαει ομως το ματι?απο αυτο και μονο δεν θα σε σταματησουν?οτι και μοτερ να φορας?εχουμε πει...bmw και honda ειναι τα πρωτα που σταματανε....
παραλογο τεκμηριο συντηρησης...ναι ειναι..αλλα το γνωριζεις οταν το παιρνεις..και αναλογα κανεις τα κουμαντα σου..
Bitz (06-11-12)