Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 69

Θέμα: win8, θελω βοηθεια απο γνωστες.

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο viper Εμφάνιση μηνυμάτων
    η αποψή μου είναι να βάλεις windows 7 64bit, άποψη που σου επισημάναμε και σε αυτό το thread και σε ένα άλλο παλαιότερα.
    Μπορείς να εγκαταστήσεις win "σπασμένα" και με ελλάχιστο διάβασμα να τα ενεργοποιήσεις, αν και μπορείς να βρείς και εκδόσεις που δεν χρειάζονται ενεργοποίηση.
    ναι μου το ειχες πει αναμεσα σε mac και win τι να επιλεξω, ειμαι μελος σενα φορουμ που βρησκω τα παντα απο win αλλα ολα ειναι με πατεντα ξεκλειδωματος, δε βρηκα κατι χωρις ενεργοποιηση μονο αυτα που ειναι για ενα μηνα λειτουργιας και μετα κλειδωνουν

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BabisStinson Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω, αλλά υπάρχει το Windows Loader by DAZ..
    ρωτησα το φιλο μου το γουγλε για το daz και εβγαλα ακρη, ευχαριστω φιλε! πολυτιμη λυση!

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    1

Προεπιλογή

Είναι με διαφορά η καλύτερη λύση dimtz.
    Και πάρα πολύ απλό στην εγκατάσταση.
    Οπότε πέρνα όποια 7 θέλεις. Τα 8 δεν θα τα συνιστούσα. Κατά την γνώμη μου για tablet είναι, σαν το Surface της MS, όπως είναι τώρα.

4. The Following User Says Thank You to BabisStinson For This Useful Post:

dimtz (28-10-12)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Είναι με διαφορά η καλύτερη λύση dimtz.
    Και πάρα πολύ απλό στην εγκατάσταση.
    Οπότε πέρνα όποια 7 θέλεις. Τα 8 δεν θα τα συνιστούσα. Κατά την γνώμη μου για tablet είναι, σαν το Surface της MS, όπως είναι τώρα.
    ωραιος φιλε , τα 7ρια 64bit θα βαλω home premium οπως μου ειχε πει μια φορα και ενα καιρο ο φιλος viper, γιατι με τα λεγομενα του τα ultimate δεν ειναι για μενα

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

edit (δε προλαβα τον χρονο) να ρωτησω και κατι τελευταιο, λοιπον κανω φορματ επιλεγω δισκο παρτισιον κλπ ετσι? με προβληματιζει ο αλλος δισκος που ειναι το λινουξ με αυτον τι γινετε? δε με πειραζει εαν εγκαταστησω ξανα το λινουξ απλα δε θελω να χασω απο εκεινο τον δισκο αρχεια τα οποια εκανα μπακαπ απο τον εναν στον αλλον, λετε να εχουμε θεμα κατα την εκκινηση? ποια ειναι η γνωμη σας? τι πρεπει να προσεξω? αυτα τα λιγα

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    ωραιος φιλε , τα 7ρια 64bit θα βαλω home premium οπως μου ειχε πει μια φορα και ενα καιρο ο φιλος viper, γιατι με τα λεγομενα του τα ultimate δεν ειναι για μενα
    Ultimate θα βάλεις εκτός αν έχεις αρχαίο pc με λίγη ram. Αλλά όχι εσύ είπες πως έχεις μπόλικη ram οπότε ultimate.

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ultimate θα βάλεις εκτός αν έχεις αρχαίο pc με λίγη ram. Αλλά όχι εσύ είπες πως έχεις μπόλικη ram οπότε ultimate.
    λες???????? ποιος ο λογος? ναι εχω σχετικα καλο εργαλειο i5 με 1τερα hd και 8αρα μνημη

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    edit (δε προλαβα τον χρονο) να ρωτησω και κατι τελευταιο, λοιπον κανω φορματ επιλεγω δισκο παρτισιον κλπ ετσι? με προβληματιζει ο αλλος δισκος που ειναι το λινουξ με αυτον τι γινετε? δε με πειραζει εαν εγκαταστησω ξανα το λινουξ απλα δε θελω να χασω απο εκεινο τον δισκο αρχεια τα οποια εκανα μπακαπ απο τον εναν στον αλλον, λετε να εχουμε θεμα κατα την εκκινηση? ποια ειναι η γνωμη σας? τι πρεπει να προσεξω? αυτα τα λιγα
    - Τον δίσκο τον φορμάρεις μέσα από το DVD εγκατάστασης των 7.
    - Το linux θα μείνει ανέπαφο, εκτός από τον Boot Manager που σου ανέφερα και προηγούμενο post, όπως και το τι κάνουμε για να τον επανεμφανίσουμε.
    - Το μόνο που θέλει προσοχή είναι η εγκατάσταση στον σωστό δίσκο.

Τώρα για το ποια έκδοση να βάλεις. Αν ήθελε κάποιος φίλος σώνει και καλά να του εγκαταστήσω Windows θα έβαζα την Ultimate γιατί έχει την δυνατότητα "XP Mode" και κακά τα ψέματα η πλειοψηφία χρησιμοποιεί ακόμα Windows για την συμβατότητά τους και δεν μπορεί να "απαγκιστρωθεί".
    Έχει και την επιλογή BackUp & Restore, μην τυχόν πάει τίποτα στραβά..

Ποια έκδοση linux έχεις, Ubuntu?

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

- Τον δίσκο τον φορμάρεις μέσα από το DVD εγκατάστασης των 7.
    - Το linux θα μείνει ανέπαφο, εκτός από τον Boot Manager που σου ανέφερα και προηγούμενο post, όπως και το τι κάνουμε για να τον επανεμφανίσουμε.
    - Το μόνο που θέλει προσοχή είναι η εγκατάσταση στον σωστό δίσκο.

Τώρα για το ποια έκδοση να βάλεις. Αν ήθελε κάποιος φίλος σώνει και καλά να του εγκαταστήσω Windows θα έβαζα την Ultimate γιατί έχει την δυνατότητα "XP Mode" και κακά τα ψέματα η πλειοψηφία χρησιμοποιεί ακόμα Windows για την συμβατότητά τους και δεν μπορεί να "απαγκιστρωθεί".
    Έχει και την επιλογή BackUp & Restore, μην τυχόν πάει τίποτα στραβά..

Ποια έκδοση linux έχεις, Ubuntu?
    Την καλημερα μου, εχω κανει εγκατασταση και φορματ τον σωστο δισκο αλλα οπως και ανεφερες δεν αναγνωριζει το dual boot,τελικα εγκατεστησα τα home premium για τον λογο οτι ειναι πιο ελαφρια δε ξερω αν εκανα λαθος και θα αντιμετωπισω προβληματα (ιδωμεν), το θεμα μου ειναι οτι στην οθονη μου ειχε επιλογη για 60hz και 75hz, ενω τωρα μου εχει μονο 60hz, εχω κανει κανονικα εγκατασταση τους drivers απο την καρτα γραφικων και βλεπω οτι εχω την επιλογη ρυθμισης 1600x900 οπως και πρωτα, με την οθονη τι κανω τωρα????? εχω την philips 201E κατεβαζω τους drivers και μου βγαζει 3 αρχεια απο τα οποια κανενα δεν ειναι εκτελεσιμο, μπορεις να μου βρεις εκτελεσιμο αρχειο ???? το linux που εχω ειναι στην 12.10 (τελευταια εκδοση)

Rides
    0

Προεπιλογή

Από το σύνολο των posts που έχει κάνει ο φίλος dimtz κατάλαβα οτι αυτό που ψάχνει είναι μια ελαφριά και γρήγορη εγκατάσταση λειτουργικού. Γι αυτό ψάχνεται και με το linux και με τα win8 και ακριβώς για αυτό το λόγο του είπα να εγκαταστήσει 7 home premium.

Τα παραπάνω features που έχουν τα ultimate σε σχέση με τα home premium είναι:
    PRESENTATION MODE/NETWORK PROJECTOR
    ENCRYPTING FILE SYSTEM
    WINDOWS XP MODE
    BACKUP TO NETWORK
    OFFLINE FILES
    WINDOWS DOMAIN
    REMOTE DESKTOP HOST
    BOOT FROM VIRTUAL HARD DRIVE
    BRANCHCACHE AND DIRECTACCESS
    APPLOCKER
    BITLOCKER DRIVE ENCRYPTION

Τι από τα παραπάνω θα χρειαστεί ο dimz?
    Οσο αφορά το θέμα RAM τα home premium "βλέπουν" μέχρι και 16Gb οπότε δεν θα έχει πρόβλημα με τη RAM.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη viper : 29-10-12 στις 11:20

12. The Following 2 Users Say Thank You to viper For This Useful Post:

dimtz (29-10-12), Κωνσταντίνος (29-10-12)

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP