Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Αceman①⑨②⑤™ Εμφάνιση μηνυμάτων
Εισαι σιγουρος οτι θελεις να σβησεις τα 7 για τα 8???

Οι περισσοτεροι που περασαν τα 8 μετα απο λιγο επανεφεραν τα 7 στα pc τους...

Καλυτερα περνα ενα app τυπου partition magic, παρε ενα απο τα δυο partition και spliταρε το περνωντας ενα μικρο κομματι του (20gb πχ) και επελεξε αυτο για την εγκατασταση των 8.
Σε περιπτωση που μετανιωσεις μετα απο λιγο οπως οι περισσοτεροι να τα σβησεις και να μην χρειαστει να ξαναστηνεις 7.
Μετα φυσικα μπορεις παλι με το partition magic να ενσωματωσεις το μικρο partition πισω απο κει που το εκοψες
το θεμα μου ειναι οτι τα 7αρια 64bit θελουν οποσδηποτε φορματ και δεν ειναι γνησια, τα γνησια που εχω ειναι 32bit να περασω παλι αυτα? δεν αξιζει γιατι δεν μου αναγνωριζει ολη την μνημη που τωρα εχω 8giga

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BabisStinson Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε dimtz,

- Δεν χρειάζεται προφανώς να φορμάρεις και το partition του Linux (ext & swap)

- Εγκαθιστώντας τα Win 8 στην θέση των 7 θα "εξαφανιστεί" ο Boot Loader που χρησιμοποιεί το Ubuntu (μάλλον τον GRUB έχεις)
Για να "περάσεις" πάλι τον Loader δες εδώ:
https://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=9294

- Όταν ξεκινήσεις την εγκατάσταση διάλεξε το partition που έχεις τα 7αρια. Βέβαια θα πρότεινα να τα εγκαταστήσεις με Virtual Machine πρώτα, να δεις αν σε βολεύουν γιατί είναι εντελώς δαιφορετικά.

Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.
Οκ σας ευχαριστω και τους δυο, το κλειδι απο τα 7αρια32 bit κανει για 7αρια 64bit?