οι καλύτερες λύσεις είναι ΠΑΝΤΑ οι πιό απλές. Ερχομαι εγω 1 φορά τη βδομάδα και το βολτάρω ένα τεταρτάκι ...![]()
οι καλύτερες λύσεις είναι ΠΑΝΤΑ οι πιό απλές. Ερχομαι εγω 1 φορά τη βδομάδα και το βολτάρω ένα τεταρτάκι ...![]()
mark e92 (05-10-12)
mark e92 (05-10-12)
Aπο την στιγμη που πηρες το σι ετς ελ το γνησιο δεν ξαναμπαινεις στο Μ5 οποτε πουλησε το εχω ενα ανηψακι και δινει 5000ευρο μετρητα και 48 δοσεις για 2500ευρο, δηλαδη 7500ευρο γιατι το αυτοκινητο θελει μαζεματα....
θελει ειντζελ μαυρα φαναρια μπροστα, σμοουκ πισω, θελει φυμε 5ο σταδιο, θελει φιλτροχοανες, θελει ηχοσυστημα γιατι αυτο δεν βαραει καν, δεν τριζει καν το παρμπριζ!
και πρεπει να το δηλωσουμε και διλιτρο...
spar@ (05-10-12)
Νίκο καλή επιλογή.
Θα ρωτήσω ένα φίλο μου από Αγγλία αν γίνεται να βάλουμε σειριακό στο Μ5.
Καλά είναι να πάρεις τον CTEK φορτιστή μπαταρίας.
Εγώ έχω τον MXS 5.0 https://www.ctek.com/gr/en/chargers/MXS%205.0
Θα φροντίσει την μπαταρία τέλεια.
Εγώ τον χρησιμοποιώ συνέχεια μιας και όπως ξέρεις δεν τα κινώ συνέχεια.
Συγγνώμη αλλά έχω διαφορετική άποψη.
Ένας καλός φορτιστής δεν δημιουργεί απολύτως κανένα πρόβλημα στο αυτοκίνητο ή στους εγκεφάλους.
Τώρα, ένας καλός φορτιστής στοιχίζει και κάποια χρήμματα.
Άν λαμβάνεις υπ'όψιν σου μαϊμούδες από Κίνα, ίσως υπάρξει θέμα.
Χρησιμοποιώ φορτιστές CTEK εδώ και 5 χρόνια, ποτέ δεν είναι το παραμικρό πρόβλημα και δεν γνωρίζω κανέναν που είχε πρόβλημα.
Άλλωστε και η BMW όταν βάζει το αυτοκίνητο στο διαγνωστικό, συνδέουν φορτιστή.
Μια παρένθεση.
Μερικοί φίλοι πιάσανε από τα αυτιά τον τραμπάκουλα επειδή ήθελε να πάρει αδήλωτη μετατροπή και βλέπω κάμποσα άτομα να είναι ΟΚ να βολτάρουν ανασφάλιστο όχημα σε 2-3 τετράγωνα.
Γιατί όπως είναι γνωστό τα ατυχήματα γίνονται στην Εθνική και ποτέ 100 μέτρα από το σπίτι. Δεν έχει κόσμο εκεί.
Παρένθεση στοπ.
Bazil Van Sinner (05-10-12)