Όλα τα αυτοκίνητα αποτελούνται από επιμέρους ανταλλακτικά τα οποία προμηθεύονται από διάφορες εταιρείες. Προφανώς λοιπόν και στην gts τα επιμέρους ανέλαβαν κάποιες εταιρείες (και μάλιστα από τις κορυφαίες στο χώρο) αλλά με τις προδιαγραφές των μηχανικών της gmbh, τα οποία φτιάχτηκαν αποκλειστικά για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Δεν ξέρω τί πρσβάσεις έχει ο καθένας μέσα στην ίδια bmw και μάλιστα στην gmbh για να μιλάει για κοροϊδία της bmw προς τους πελάτες της.
Αλλά η κοινή λογική ξέρετε τι λέει? Ότι προφανώς όταν έβγαζε η bmw αυτό το μοντέλο δεν προσδοκούσε στο κέρδος αλλά στο μάρκετινγκ να παρουσιάσει μια κορονίδα η οποία συγκρινόμενη με άλλες ειδικές κατασκευές να στέκεται τουλάχιστον αξιοπρεπώς. Εγώ αδυνατώ να καταλάβω όταν δεν έχεις το βραχνά του κόστους, έχεις τεράστια εμπειρεία από αγώνες, απευθύνεσαι σε πολύ περιορισμένο αγοραστικό κοινό, ξέρεις ότι το μοντέλο σου θα δοκιμαστεί σκληρά και θα δεχτεί κριτικές γιατί αποτελεί βάση στην οποία θα δοκιμαστούν άλλες ειδικές κατασκευές, παρόλα αυτά κοροϊδεύεις?
Εγώ ούτε οδηγός αγώνων είμαι ούτε έχω προσβάσεις για να ξέρω αν τα κιλά του κάθε μοντέλου είναι 1498,89 ας πούμε, αλλά πιστεύω στην κοινή λογική και κάτι εδώ δεν μου κολλάει καλά. Να κοροϊδεύει μια τόσο μεγάλη εταιρεία σαν την bmw γνωρίζοντας ότι όλοι οι τέστερ οδηγοί αγώνων θα την τεστάρουν, ενώ ταυτόχρονα να μην υπάρχει το πρόβλημα του κόστους παραγωγής ή του κέρδους από αυτό το μοντέλο, έχοντας όλα υπερ της με λίγα λόγια, να παρουσιάζει τέτοια αποτυχία πια!!!!!
Και μάλιστα να μην μπορεί ούτε η ίδια (ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ πως φτιάχνονται τέτοιες κατασκευές) να ανταγωνιστεί τον, προ εφτά χρόνια προκάτοχό της!!!!!!