????????????????

Αρχικό μήνυμα απο
hades7
https://www.car.gr/parts/view/1392423/ την αντλια μαζι με τα παρελκομενα θα στην δωσει κανα 400αρι η και λιγοτερα δωσε και κανα κατοσταρικο τοποθετηση και οσο σου κρατησει αξιζει η διαφορα της τιμης για να παρεις το ρισκο του μτχ ανταλακτικου γνωμη μου παντα ετσι
Γιατι καποιος να ''σπασει'' το πακετο????Μετα θα του λειπουνε τα πραγματα και θα αρχισει το παζαρι απο τον επομενο.Απαγορευτικο αυτο στα μεταχειρισμενα ανταλλακτικα,εκτος του οτι επειδη η αντλια ειναι ολο το θεμα θα τον γδαρει οποιον θελει την αντλια μονο ΑΝ τα πουλησει χωρια.
Εκτος και αν ειναι εκτος αγορας και καιγεται ακομα και για 400 ευρω με ρισκο να του μεινει το σασμαν ''μισο''.....τοτε πασο!
Καλη προσπαθεια παντως να βοηθησεις τον φιλο!
P.S Το ειπα ποσο χαρουμενος ημουνα που ηθελα χειροκινητο απο την αρχη για την αισθηση και την αξιποιστια???? 4 χρονια Μ3 Ε46 ουτε ευρω σε ζημια,το ιδιο και ο επομενος που το εχει 1 χρονο τωρα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 12-07-12 στις 10:17
insane in the ///Midbrain