Καλησπέρα
Ξέρει να μου πει κάποιος γιατί βάζει νεκρά ξαφνικά το αμάξι ενώ κινειται και παράλληλα ανάβει το λαμπάκι με το γρανάζι και ξαναβάζει ταχύτητα πάλι μόνο του μετά από 3 περίπου δευτερόλεπτα ????
Καλησπέρα
Ξέρει να μου πει κάποιος γιατί βάζει νεκρά ξαφνικά το αμάξι ενώ κινειται και παράλληλα ανάβει το λαμπάκι με το γρανάζι και ξαναβάζει ταχύτητα πάλι μόνο του μετά από 3 περίπου δευτερόλεπτα ????
απωλεια πιεσης στη αντλια του smg αλλαξε ενα πορτοκαλι ρελε στην ασφαλειοθηκη και δες αν θελει και συμπληρωμα υγρα η αντλια.μετα βλεπουμε
αντε γεια...
BILL007 (11-07-12), bill_m3 (02-07-12), gnx (22-07-12), m-power_01 (02-07-12), Panos 316T (02-07-12), pilot (02-07-12), S8N (02-07-12)
αν είναι το ρελεδάκι είσαι τυχερός, το άλλαξα και εγώ πριν λίγο καιρό, 10 ευρΑ κάνει. Βέβαια εμένα είχε ανάψει μόνο το λαμπάκι, το κιβώτιο δούλευε κανονικά.
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
φυσικά εννοείτε πως θα το ''φυσώσεις'' σε διαγνωστικό πρώτα να δείτε ακριβώς τι παίζει!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Ρελε άλλαξα αλά πάλι το ίδιο και υγρά έχει , το διαγνωστικό έβγαλε ρελε!!! Αύριο θα το πάω για ρύθμιση στο smg , κάτι άλλο??
Αντλια μαλλον.
M3 CSL
BILL007 (11-07-12)
Παιδιά η διάγνωση λέει αντλία 2000¤!!!!! έχει βάλει κανείς μεταχειρισμένη??? Και αν κάποιος του έχει τύχει να λέει αντλία το διαγνωστικό και να είναι αλλού το πρόβλημα!
Ξανααλαξε το ρελε να σιγουρευτεις 100% ότι δεν είναι απο εκει βάλε μια μτχ και όσο σε βγάλει στο car πουλάγε ένας ψάξε
αντε γεια...
BILL007 (11-07-12)
Μηπως ειναι αισθητηρας θερμοκρασιας??
https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=855810
περαστικά...αν άλλαξες ρελέ και σου κάνει τα ίδια, γμσ τα...
σκέψου το ενδεχόμενο να το κάνεις χειροκίνητο αν δεν θέλεις να δώσεις 2κ για την αντλία.
δεν θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο να έκανες κάτι τέτοιο. ένα καντράν απο χειροκίνητο θές, και κάνα δυο εξαρτηματάκια για μέσα στο σαζμάν...μετά πές bye bye στα προβλήματα του smg.
εγώ πάντως αν μου ξαναβγάλει κάποια βλάβη, το γμσ...το ξηλώνω, και άντε γεια. σιγά μην πάω να ξαναδώσω ένα σκασμό λεφτά με το μλκσμένο.
δυο φορές τα έσκασα, και πάλι δεν ευχαριστιέμαι μπάντες όπως θέλω!!!
sympether with chiefτης