Σελίδα 21 από 31 ΠρώτηΠρώτη ... 111920212223 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 201 έως 210 από 306

Θέμα: [E46] πολύ κοντό διαφορικό...help...

Προεπιλογή

Για του μ3 εννοώ ρε!

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για του μ3 εννοώ ρε!
    οποτε στην αγορα του μ3 ε36 σασμαν συμφωνουμε μαζι με κεντρικο αξονα πισω...διαφορικο???με ε46 μ3 θα θα ειναι ενταξει????ολη τη γεφυρα κομπλε με τα ημιαξονια εννοω....

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    μετα ομως δεν θα την ακουει το σασμαν με αποτελεσμα να το σπασει???
    δε νομίζω τ 5αρι είναι πολύ ανθεκτικό. διαφόρικο βαλε το πολύ 188μμ για παραπάνω θα ανεβεί το κοστοσ γιατί θα θεσ γέφυρα όλη κομπλέ με φρένα κτλ ε αφού θα βελτιώσεις τα πίσω τα μπροστά δε λέει να τα αφισεισ ετσι θα θεσ κ μπρος εγώ λέω αστα εκτοσ εάν ΈΧΕΙΣ χρήμα παω πασο. μπορείς βέβαια να κανεισ κ πατέντα με διαφόρικο πχ απο 750ι (ξέρω ότι γίνετε στ 36αρια) που ειναι κ φτηνο κ 210μμ κ μπλοκε δίσκατο ετοιμο

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    δε νομίζω τ 5αρι είναι πολύ ανθεκτικό. διαφόρικο βαλε το πολύ 188μμ για παραπάνω θα ανεβεί το κοστοσ γιατί θα θεσ γέφυρα όλη κομπλέ με φρένα κτλ ε αφού θα βελτιώσεις τα πίσω τα μπροστά δε λέει να τα αφισεισ ετσι θα θεσ κ μπρος εγώ λέω αστα εκτοσ εάν ΈΧΕΙΣ χρήμα παω πασο. μπορείς βέβαια να κανεισ κ πατέντα με διαφόρικο πχ απο 750ι (ξέρω ότι γίνετε στ 36αρια) που ειναι κ φτηνο κ 210μμ κ μπλοκε δίσκατο ετοιμο
    188μμ δηλαδη τι εννοεισ ρε φιλε μου??τι θα θελω κ εμπρος δηλαδη?απο 750ι δηλαδη τι ειναι ετοιμο μπλοκε δισκατο?μπαινει πανω στο 46αρι τι παιζεται...

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

δηλαδη ρε φιλε να βαλω ενα διαφορικο απο 3λιτρη πχ κ τελος???το σασμαν μετα θα ειναι οκ??κ εκτος αυτου οταν λετε μικρο μεγαλο καβουκι τι γινεται εκει???θα πρεπει να παρω ολη τη γεφυρα απο την 3λιτρη???η μπαινει το μεγαλο καβουκι στο δικο μου???
    Μην μπλεκεις με πατεντες ή με αλλαγες μονο στον εναν αξονα.Αρα αν αποφασισεις να βαλεις γεφυρα κομπλε με ψαλιδια,ημιαξονια κτλ απο Μ3 Ε46,θα πρεπει να βαλεις και τα μπροστα για να ειναι σωστο απο γεωμετρια τ'αμαξι σου και να στριβει σαν Μ3.Αν απλως σ'ενδιαφερει να λυσεις το προβλημα του κοντου διαφορικου σου,αλλαζεις ΜΟΝΟ διαφορικο-ημιαξονια μαζι με τον αντιστοιχο αξονα!Και επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι για εξοδα,πουλα το Quaife σου και παρε ενα διαφορικο 2.93 απο 330 που ειναι καβουκι 188mm και βαλε μεσα μια αλλη μοναδα Quaife παλι ή καποιου δισκατου.
    Ο μηχανικος σου αυτο σου ειπε ακριβως,ασχετα αν δεν καταλαβες και νομιζεις οτι φταιει το Quaife.Αυτη τη στιγμη φορας 168mm διαφορικο και αντιστοιχο γκρουπ μπλοκε,τα οποια δεν αντεχουν στη δυναμη-ροπη και σπανε.
    Εν κατακλειδι,ευχομαι γρηγορα να βρεις να πουλησεις το μικρο Quaife που εχεις και να βαλεις το διαφορικο του 330.Τωρα αν βρεις κι ενα σασμαν απο 330 μαζι,παρ'το για 2ο.....δυσκολα θα σπασεις του 320ci ομως....
    Υ.γ περιμενουμε κι αλλα βιντεακια καψιματος στην ομορφη Λερο
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stunt Mike : 09-07-12 στις 15:58
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην μπλεκεις με πατεντες ή με αλλαγες μονο στον εναν αξονα.Αρα αν αποφασισεις να βαλεις γεφυρα κομπλε με ψαλιδια,ημιαξονια κτλ απο Μ3 Ε46,θα πρεπει να βαλεις και τα μπροστα για να ειναι σωστο απο γεωμετρια τ'αμαξι σου και να στριβει σαν Μ3.Αν απλως σ'ενδιαφερει να λυσεις το προβλημα του κοντου διαφορικου σου,αλλαζεις ΜΟΝΟ διαφορικο-ημιαξονια μαζι με τον αντιστοιχο αξονα!Και επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι για εξοδα,πουλα το Quaife σου και παρε ενα διαφορικο 2.93 απο 330 που ειναι καβουκι 188mm και βαλε μεσα μια αλλη μοναδα Quaife παλι ή καποιου δισκατου.
    Ο μηχανικος σου αυτο σου ειπε ακριβως,ασχετα αν δεν καταλαβες και νομιζεις οτι φταιει το Quaife.Αυτη τη στιγμη φορας 168mm διαφορικο και αντιστοιχο γκρουπ μπλοκε,τα οποια δεν αντεχουν στη δυναμη-ροπη και σπανε.
    Εν κατακλειδι,ευχομαι γρηγορα να βρεις να πουλησεις το μικρο Quaife που εχεις και να βαλεις το διαφορικο του 330.Τωρα αν βρεις κι ενα σασμαν απο 330 μαζι,παρ'το για 2ο.....δυσκολα θα σπασεις του 320ci ομως....
    Υ.γ περιμενουμε κι αλλα βιντεακια καψιματος στην ομορφη Λερο
    αν αλλαξω διαφορικο δηλαδη μεγαλυτερο καβουκι το quaife που εχω τωρα δεν θα κανει στο μεγαλυτερο καβουκι?? βιντεακια??χαχα οσα θες εχω θα ανεβασω

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν αλλαξω διαφορικο δηλαδη μεγαλυτερο καβουκι το quaife που εχω τωρα δεν θα κανει στο μεγαλυτερο καβουκι??
    Ακριβως....Εκτος κι αν εχεις ηδη μεγαλο καβουκι...που δεν νομιζω....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ακριβως....Εκτος κι αν εχεις ηδη μεγαλο καβουκι...που δεν νομιζω....
    πως μπορω να καταλαβω αν εχω μικρο η μεγαλο καβουκι ρε φιλε μου??

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

πως μπορω να καταλαβω αν εχω μικρο η μεγαλο καβουκι ρε φιλε μου??
    Δυστυχως,επειδη απ'οτι εχω καταλαβει,δεν πολυγνωριζεις απο μηχανικα μερη,εσυ δεν μπορεις να το διαπιστωσεις μονος σου...Και δεν ξερω αν θα βρεις ακρη,για τον ιδιο λογο,βαζοντας το VIN σου στο realoem.....Οποτε επειδη εισαι σε νησι,μονο ο μηχανικος σου μπορει να σου πει.Λογικα θα ξερει αφου γι'αυτο το λογο σου'πε ν'αλλαξεις διαφορικο......Anyway κατα 99% μικρο φορας παντως....

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δυστυχως,επειδη απ'οτι εχω καταλαβει,δεν πολυγνωριζεις απο μηχανικα μερη,εσυ δεν μπορεις να το διαπιστωσεις μονος σου...Και δεν ξερω αν θα βρεις ακρη,για τον ιδιο λογο,βαζοντας το VIN σου στο realoem.....Οποτε επειδη εισαι σε νησι,μονο ο μηχανικος σου μπορει να σου πει.Λογικα θα ξερει αφου γι'αυτο το λογο σου'πε ν'αλλαξεις διαφορικο......Anyway κατα 99% μικρο φορας παντως....
    JV46604 τα τελευταια ψηφια του πλαισιου αυτα ειναι

Σελίδα 21 από 31 ΠρώτηΠρώτη ... 111920212223 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP