Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 20

Θέμα: [Ε36] Κολλημένο παράθυρο

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το λύσιμο του παραθύρου αυτοκινήτου που δεν έχω κάνει εγώ την ζημιά αλλά εγώ την χρεώνομαι πιθανώς να ισούται και με την επιβεβαίωση, μέσω καντηλιών, της ύπαρξης των θείων, τι CERN και @@ μάταλα ναουμ.

Η οδόντωση Σπύρο είναι οκ, και γενικά οκ είναι όλο το σύστημα, όταν έκανα αυτό με τις *φίσες* δούλευε ρολόι, ούτε ήχος, ούτε τρίψιμο ούτε τίποτα.

Και τώρα το μοτέρ πάει να κουνηθεί αλλά χτυπάει το ρελέ, αυτό είναι που μου δίνει ελπίδες. (χτυπάει όπως χτυπάει στου οδηγού όταν φτάνει στα τέρματα). Δε με ενοχλεί τόσο το λύσιμο όσο ότι πρέπει να φύγουν τα πριτσίνια από το μοτέρ και ο γενικός κανόνας σε ΟΛΑ τα BMW ότι για να βγάλεις ταπετσαρία ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ να έχεις καβάτζα για επισκευές (είτε της ίδιας της ταπετσαρίας είτε κάποιο κλιπάκι)

Αύριο θα το δοκιμάσω! Ευχαριστώ ρε σεις! Σάββατο βράδυ και τόσες απαντήσεις!!!
    Αν ανοιξεις το μοτερακι μεσα εχει ενα γραναζει απο τεφλον κι οπως ειναι τα δοντια του θα δεις οτι επανω στο δοντι εχει φτιαξει ενα ακομα δοντι και φρακαρε, με το αυτοματο ανεβασμα δεν ειχες προβλημα?
    Περνεις ενα αλο μοτερ τ' αλλαζεις κι εισαι ΟΚ!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostase46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ανοιξεις το μοτερακι μεσα εχει ενα γραναζει απο τεφλον κι οπως ειναι τα δοντια του θα δεις οτι επανω στο δοντι εχει φτιαξει ενα ακομα δοντι και φρακαρε, με το αυτοματο ανεβασμα δεν ειχες προβλημα?
    Περνεις ενα αλο μοτερ τ' αλλαζεις κι εισαι ΟΚ!
    Το θέμα είναι ότι για να βγει το μοτέρ πρέπει να λυθεί ρε γμτ όλη το σύστημα ψαλιδιού - μοτέρ, το οποίο το μ@λ@κισμένο έχει πριτσίνια (την προηγούμενη φορά απλά το έλυσα και το πήγα συνεργείο και το έδεσαν, τόσο καλά)

Τα γρανάζια από το ψαλίδι είναι όλα οκ, το είχα ελεγξει την περασμένη φορά.

Πριτσινωμένο μοτέρ πάνω στο ψαλίδι, ε θα μας τρελάνουν τελείως ρε γμτ, ποιος ήταν στο R&D δλδ ο spar@;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Θα το κοιτάξω πιθανώς αύριο, γιατί κάτι τα μπυρόνια σήμερα κάτι ο κ@#@ος ο άματιουρ που ποσταρήστηκε από τον σιτάθη σήμερα και θα στοιχειώνει τα όνειρα μου, κάτι που θα πάω για μπάνιο αύριο (και εκεί είναι που θα τρελαθώ τελείως) ε θα πάει λίγο πίσω η δουλειά.

Cross your fingers μάγκες να είναι το μοτέρ ζωντανό! Δεν μπορείς να κάνεις και πλάκα σε κανά περαστικό ρε γμτ με κλειστό παράθυρο σε περνάνε για σνομπ!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

3. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

spar@ (08-07-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αν δεν διορθωθεί πούλησε το αυτοκίνητο και βρες ένα άλλο 36αρι που να δουλεύουν!! Τι είναι το θερινό σχολείο; Ο πατέρας σου έχει χίλια δικια σε κατάλαβε ότι πηγαίνεις στη Σωκράτους με μισανοιχτα παράθυρα και ακουμπάνε τους βυζους τους οι αραπινες!! Άντε μετά να μην ζοριστει ο μηχανισμός...

5. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

oldcarskickass (08-07-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν δεν διορθωθεί πούλησε το αυτοκίνητο και βρες ένα άλλο 36αρι που να δουλεύουν!! Τι είναι το θερινό σχολείο; Ο πατέρας σου έχει χίλια δικια σε κατάλαβε ότι πηγαίνεις στη Σωκράτους με μισανοιχτα παράθυρα και ακουμπάνε τους βυζους τους οι αραπινες!! Άντε μετά να μην ζοριστει ο μηχανισμός...
    Εγώ είμαι τύπος της Φυλής και της παράπλευρης της Συγγρού, ίσως γιαυτό δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ!

Θερινό Σχολείο

Έχω και ηλιοροφή οπότε δε με νοιάζει και τόσο, αλλά επειδή συνήθως φορτώνω κάτι δίμετρα θέλω όλο το μήκος και το πλάτος ανοιχτό!

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το θέμα είναι ότι για να βγει το μοτέρ πρέπει να λυθεί ρε γμτ όλη το σύστημα ψαλιδιού - μοτέρ, το οποίο το μ@λ@κισμένο έχει πριτσίνια (την προηγούμενη φορά απλά το έλυσα και το πήγα συνεργείο και το έδεσαν, τόσο καλά)

Τα γρανάζια από το ψαλίδι είναι όλα οκ, το είχα ελεγξει την περασμένη φορά.

Πριτσινωμένο μοτέρ πάνω στο ψαλίδι, ε θα μας τρελάνουν τελείως ρε γμτ, ποιος ήταν στο R&D δλδ ο spar@;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Θα το κοιτάξω πιθανώς αύριο, γιατί κάτι τα μπυρόνια σήμερα κάτι ο κ@#@ος ο άματιουρ που ποσταρήστηκε από τον σιτάθη σήμερα και θα στοιχειώνει τα όνειρα μου, κάτι που θα πάω για μπάνιο αύριο (και εκεί είναι που θα τρελαθώ τελείως) ε θα πάει λίγο πίσω η δουλειά.

Cross your fingers μάγκες να είναι το μοτέρ ζωντανό! Δεν μπορείς να κάνεις και πλάκα σε κανά περαστικό ρε γμτ με κλειστό παράθυρο σε περνάνε για σνομπ!
    Στο ψαλιδι δε χαλαει τιποτα το γραναζι που χαλαει ειναι μεσ΄ το μοτερ.
    Ξεπερτσινωσε το και βαλ' το με βιδακια.

Προεπιλογή

Μην ορκίζεσαι...
    Το εχω δει με τα μάτια μου

Rides
    0

Προεπιλογή

Έχω και πριτσιναδόρο (ή τέλος πάντων όπως λέγεται)

Θα το παλέψω πάλι το Σ/Κ!

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εγώ είμαι τύπος της Φυλής και της παράπλευρης της Συγγρού, ίσως γιαυτό δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ!

Θερινό Σχολείο

Έχω και ηλιοροφή οπότε δε με νοιάζει και τόσο, αλλά επειδή συνήθως φορτώνω κάτι δίμετρα θέλω όλο το μήκος και το πλάτος ανοιχτό!
    ρε συ αυτα τα διμετρα που φορτωνεις απο Συγγρου ρωτα μπας και ξερουν, μπορει να δουλευαν σε συνεργειο....

11. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

fast-enough (17-07-12), oldcarskickass (09-07-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε συ αυτα τα διμετρα που φορτωνεις απο Συγγρου ρωτα μπας και ξερουν, μπορει να δουλευαν σε συνεργειο....
    Είναι μόνο παρτ τάιμ και απασχολούνται μόνο με το ανεβοκατεβάζουν - χειροκίνητα πάντα - μοτέρ σασμάν, χωρίς γρύλους.

Rides
    0

Προεπιλογή

Νέα από το μέτωπο.

Σήμερα χωρίς να έχω ξανασχοληθεί ΚΑΘΟΛΟΥ με το θέμα, το παράθυρο λειτουργει ΚΑΝΟΝΙΚΑ χωρίς θορύβους χωρίς τίποτα.

Τι στο καλό γίνεται ρε παιδιά;

Παίζει να είναι καμιά επαφή από το comfort relay πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού;

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP