Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 86

Θέμα: F30

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια χαρά είναι η C ακόμα και σήμερα δεν λέω, πόσο μάλλον για τα τέλη του 7 που κυκλοφόρησε.
    Αλλά απ΄τη στιγμή που θα κυκλοφορεί για 1,5-2 χρόνια ακόμα, σημαίνει ότι για το διάστημα αυτό θα ανταγωνίζεται την F30.
    Ε, μου φαίνεται ανόητο να πάει κάποιος στη merc και όχι στην καινούρια 3άρα.

Το Α4 έτσι κακομούτσουνο και βαρετό σχεδιαστικά (και οδηγικά) το βάζω έτσι κι αλλιώς στην απ'έξω αφού κι απ'την Ε90 (ιδίως τη fl) υστερούσε τραγικά κατ'εμέ.
    Όσο εντυπωσιακό και ματσό είναι το Α5, τόσο κασόνι είναι το Α4 εξωτερικά.

Προσωπικά θα πήγαινα ΠΑΛΙ στην BMW όχι για εμφανισιακούς λόγους, αλλά γιατί θεωρούσα θεωρώ και θα θεωρώ μέχρι το ΚΚΕ να βγει κυβέρνηση ότι τα Mercedes (ΟΛΑ πλην των α με γκε) είναι για αυτούς που λέει ο πατέρας μου, για γεννημένους κουρασμένους.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην το λες...
    Για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας, μπορεί να εκφράζομαι άσχημα για τον άσσο, αλλά τονίζω ότι είναι καθαρά προσωπική γνώμη, πολλές φορές το παρακάνω και για γραφικούς λόγους! Αλλά ναι το λέω, ο άσσος δεν μου αρέσει ρε γμτ, ποτέ δεν μου άρεσε, ΜΟΝΟ το προφίλ κάτι πάει να πει και αυτό μόνο με μπακ προφυλακτήρα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Nick bmwlover (27-06-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP