Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 86

Θέμα: F30

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Ρε ο άσος είναι μια χαρά! Ο τρίπορτος τα σπάει και ο πεντάπορτος είναι κάτι παραπάνω από αποδεκτός. Εντάξει κάποιες "φτηνές" εκδοσεις με μαύρα πλαστικά και τάσια ίσως χαλάνε κάποιους. Αλλά πόσοι πια έχετε γκαράζ με γκαζόν συντριβανακι και κούνια να καθεστε να χαζευετε το αμάξι; Την περισσότερη ώρα μέσα κάθεσαι, και μόλις πιάσεις το τιμόνι του η κουβέντα σταματάει εκει!

Αααα και μην ξεχάσω ...ο ανταγωνισμός ποιος είναι ; Το A3 sportsback;

2. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

giannis_compact (27-06-12), joseph (27-06-12), Nick bmwlover (27-06-12), oldcarskickass (27-06-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε ο άσος είναι μια χαρά! Ο τρίπορτος τα σπάει και ο πεντάπορτος είναι κάτι παραπάνω από αποδεκτός. Εντάξει κάποιες "φτηνές" εκδοσεις με μαύρα πλαστικά και τάσια ίσως χαλάνε κάποιους. Αλλά πόσοι πια έχετε γκαράζ με γκαζόν συντριβανακι και κούνια να καθεστε να χαζευετε το αμάξι; Την περισσότερη ώρα μέσα κάθεσαι, και μόλις πιάσεις το τιμόνι του η κουβέντα σταματάει εκει!

Ποσο σωστα τα εκφραζεις!! Δε μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου!! Την ιδια ακριβως αποψη εχω και γω!!
    Κουκλακι ειναι, ουτε 18-9αρες χρειαζεται ουτε χαμηλωμα ουτε Μ πακ ουτε τιποτα!!

upload pictures

4. The Following 2 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

Leonidas_E39 (27-06-12), m-power_01 (27-06-12)

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Eμένα προσωπικά μου αρέσει αρκετά η F30.Τα ίδια λέγαμε όλοι και για την Ε92 και σήμερα εμένα τουλάχιστον μου αρέσει πάρα πολύ.

Eξωτερικά και ιδιαίτερα πίσω θυμίζει F10.Ισως μπροστά να έχει ένα θεματάκι με τα φώτα που ακουμπάνε στις καρδιές...εντάξει νωρίς είναι ακόμα θα το συνηθήσει το μάτι μας.Οπως και να 'χει με κανα φρυδάκι σώζεται.

Το εσωτερικό του είναι πάρα πολύ ωραίο...γενικά οι εσωτερικοί χώροι είναι ένα απο τα πολλά ατού της BMW!

Leonidas E39 μακάρι να ήταν μόνο το πλαστικό στον θόλο...τα γυμνά καλώδια δεξιά τι σου λένε???

Είχα για ένα Σ/Κ την 523 F10....απίστευτο αμάξι.Πραγματικά αν είχα τα λεφτά να το αποκτήσω θα το είχα κάνει απο την πρώτη στιγμή.Απίστευτη οικονομία,ποιότητα παντού και τρομερή κύλιση.

Θα συμφωνίσω σε αυτό που είπαν αρκετοί πιο πριν.Η BMW είναι πολύ μπροστά στον σχεδιασμό.Εδώ πολλά Μ3 Ε46 είναι 11 χρονών..

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων

+1000000....
    Σπυρο ολα αυτα τα λενε γιατι δεν εχουν δει η ξεχνανε τον δικο μου,του Παναγιωτη(χαλκιδα 116μπακ),του Ηλια120ε87,του Σπυρου ε81,ολα ειναι κουκλια
    Ι donut understeer...

7. The Following User Says Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

giannis_compact (27-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    +1000000....
    Σπυρο ολα αυτα τα λενε γιατι δεν εχουν δει η ξεχνανε τον δικο μου,του Παναγιωτη(χαλκιδα 116μπακ),του Ηλια120ε87,του Σπυρου ε81,ολα ειναι κουκλια
    Πιθανώς! Ο δικός μου πάντως ό,τι και να του κάνω εμφανισιακά ήταν είναι και θα είναι γτπ.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

9. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Nick bmwlover (27-06-12)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιθανώς! Ο δικός μου πάντως ό,τι και να του κάνω εμφανισιακά ήταν είναι και θα είναι γτπ.
    Μην το λες...
    Ι donut understeer...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια χαρά είναι η C ακόμα και σήμερα δεν λέω, πόσο μάλλον για τα τέλη του 7 που κυκλοφόρησε.
    Αλλά απ΄τη στιγμή που θα κυκλοφορεί για 1,5-2 χρόνια ακόμα, σημαίνει ότι για το διάστημα αυτό θα ανταγωνίζεται την F30.
    Ε, μου φαίνεται ανόητο να πάει κάποιος στη merc και όχι στην καινούρια 3άρα.

Το Α4 έτσι κακομούτσουνο και βαρετό σχεδιαστικά (και οδηγικά) το βάζω έτσι κι αλλιώς στην απ'έξω αφού κι απ'την Ε90 (ιδίως τη fl) υστερούσε τραγικά κατ'εμέ.
    Όσο εντυπωσιακό και ματσό είναι το Α5, τόσο κασόνι είναι το Α4 εξωτερικά.

Προσωπικά θα πήγαινα ΠΑΛΙ στην BMW όχι για εμφανισιακούς λόγους, αλλά γιατί θεωρούσα θεωρώ και θα θεωρώ μέχρι το ΚΚΕ να βγει κυβέρνηση ότι τα Mercedes (ΟΛΑ πλην των α με γκε) είναι για αυτούς που λέει ο πατέρας μου, για γεννημένους κουρασμένους.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην το λες...
    Για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας, μπορεί να εκφράζομαι άσχημα για τον άσσο, αλλά τονίζω ότι είναι καθαρά προσωπική γνώμη, πολλές φορές το παρακάνω και για γραφικούς λόγους! Αλλά ναι το λέω, ο άσσος δεν μου αρέσει ρε γμτ, ποτέ δεν μου άρεσε, ΜΟΝΟ το προφίλ κάτι πάει να πει και αυτό μόνο με μπακ προφυλακτήρα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

12. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Nick bmwlover (27-06-12)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας, μπορεί να εκφράζομαι άσχημα για τον άσσο, αλλά τονίζω ότι είναι καθαρά προσωπική γνώμη, πολλές φορές το παρακάνω και για γραφικούς λόγους! Αλλά ναι το λέω, ο άσσος δεν μου αρέσει ρε γμτ, ποτέ δεν μου άρεσε, ΜΟΝΟ το προφίλ κάτι πάει να πει και αυτό μόνο με μπακ προφυλακτήρα.
    Δεν υπαρχει καμια περιπτωση,οποτε μην αγχωνεσαι...Κ εμενα δεν μου αρεσε ο (πρωτος) ασσος που περιεγραψε ο Σπυρος με τα μαυρα πλαστικα κ τα τασια,αλλα ο δικος μου μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη κ μου αρεσει παρα πολυ ετσι οπως ειναι πλεον,καθως επισης κ οι ασσοι που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ...
    Η λεπτομερεια κανει την διαφορα σε αυτο το αμαξι...
    Ι donut understeer...

14. The Following User Says Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

oldcarskickass (27-06-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP