Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 86

Θέμα: F30

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε ο άσος είναι μια χαρά! Ο τρίπορτος τα σπάει και ο πεντάπορτος είναι κάτι παραπάνω από αποδεκτός. Εντάξει κάποιες "φτηνές" εκδοσεις με μαύρα πλαστικά και τάσια ίσως χαλάνε κάποιους. Αλλά πόσοι πια έχετε γκαράζ με γκαζόν συντριβανακι και κούνια να καθεστε να χαζευετε το αμάξι; Την περισσότερη ώρα μέσα κάθεσαι, και μόλις πιάσεις το τιμόνι του η κουβέντα σταματάει εκει!

Αααα και μην ξεχάσω ...ο ανταγωνισμός ποιος είναι ; Το A3 sportsback;
    +1000000....
    Σπυρο ολα αυτα τα λενε γιατι δεν εχουν δει η ξεχνανε τον δικο μου,του Παναγιωτη(χαλκιδα 116μπακ),του Ηλια120ε87,του Σπυρου ε81,ολα ειναι κουκλια
    Ι donut understeer...

2. The Following User Says Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

giannis_compact (27-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    +1000000....
    Σπυρο ολα αυτα τα λενε γιατι δεν εχουν δει η ξεχνανε τον δικο μου,του Παναγιωτη(χαλκιδα 116μπακ),του Ηλια120ε87,του Σπυρου ε81,ολα ειναι κουκλια
    Πιθανώς! Ο δικός μου πάντως ό,τι και να του κάνω εμφανισιακά ήταν είναι και θα είναι γτπ.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

4. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Nick bmwlover (27-06-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το mercedes C όμως κυκλοφορεί από το 7 η το 8 αν δεν κάνω λάθος, και το όχημα από θέμα εμφάνισης τα σπάει.
    Μια χαρά είναι η C ακόμα και σήμερα δεν λέω, πόσο μάλλον για τα τέλη του 7 που κυκλοφόρησε.
    Αλλά απ΄τη στιγμή που θα κυκλοφορεί για 1,5-2 χρόνια ακόμα, σημαίνει ότι για το διάστημα αυτό θα ανταγωνίζεται την F30.
    Ε, μου φαίνεται ανόητο να πάει κάποιος στη merc και όχι στην καινούρια 3άρα.

Το Α4 έτσι κακομούτσουνο και βαρετό σχεδιαστικά (και οδηγικά) το βάζω έτσι κι αλλιώς στην απ'έξω αφού κι απ'την Ε90 (ιδίως τη fl) υστερούσε τραγικά κατ'εμέ.
    Όσο εντυπωσιακό και ματσό είναι το Α5, τόσο κασόνι είναι το Α4 εξωτερικά.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πιθανώς! Ο δικός μου πάντως ό,τι και να του κάνω εμφανισιακά ήταν είναι και θα είναι γτπ.
    Μην το λες...
    Ι donut understeer...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια χαρά είναι η C ακόμα και σήμερα δεν λέω, πόσο μάλλον για τα τέλη του 7 που κυκλοφόρησε.
    Αλλά απ΄τη στιγμή που θα κυκλοφορεί για 1,5-2 χρόνια ακόμα, σημαίνει ότι για το διάστημα αυτό θα ανταγωνίζεται την F30.
    Ε, μου φαίνεται ανόητο να πάει κάποιος στη merc και όχι στην καινούρια 3άρα.

Το Α4 έτσι κακομούτσουνο και βαρετό σχεδιαστικά (και οδηγικά) το βάζω έτσι κι αλλιώς στην απ'έξω αφού κι απ'την Ε90 (ιδίως τη fl) υστερούσε τραγικά κατ'εμέ.
    Όσο εντυπωσιακό και ματσό είναι το Α5, τόσο κασόνι είναι το Α4 εξωτερικά.

Προσωπικά θα πήγαινα ΠΑΛΙ στην BMW όχι για εμφανισιακούς λόγους, αλλά γιατί θεωρούσα θεωρώ και θα θεωρώ μέχρι το ΚΚΕ να βγει κυβέρνηση ότι τα Mercedes (ΟΛΑ πλην των α με γκε) είναι για αυτούς που λέει ο πατέρας μου, για γεννημένους κουρασμένους.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην το λες...
    Για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας, μπορεί να εκφράζομαι άσχημα για τον άσσο, αλλά τονίζω ότι είναι καθαρά προσωπική γνώμη, πολλές φορές το παρακάνω και για γραφικούς λόγους! Αλλά ναι το λέω, ο άσσος δεν μου αρέσει ρε γμτ, ποτέ δεν μου άρεσε, ΜΟΝΟ το προφίλ κάτι πάει να πει και αυτό μόνο με μπακ προφυλακτήρα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

8. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Nick bmwlover (27-06-12)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας, μπορεί να εκφράζομαι άσχημα για τον άσσο, αλλά τονίζω ότι είναι καθαρά προσωπική γνώμη, πολλές φορές το παρακάνω και για γραφικούς λόγους! Αλλά ναι το λέω, ο άσσος δεν μου αρέσει ρε γμτ, ποτέ δεν μου άρεσε, ΜΟΝΟ το προφίλ κάτι πάει να πει και αυτό μόνο με μπακ προφυλακτήρα.
    Δεν υπαρχει καμια περιπτωση,οποτε μην αγχωνεσαι...Κ εμενα δεν μου αρεσε ο (πρωτος) ασσος που περιεγραψε ο Σπυρος με τα μαυρα πλαστικα κ τα τασια,αλλα ο δικος μου μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη κ μου αρεσει παρα πολυ ετσι οπως ειναι πλεον,καθως επισης κ οι ασσοι που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ...
    Η λεπτομερεια κανει την διαφορα σε αυτο το αμαξι...
    Ι donut understeer...

10. The Following User Says Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

oldcarskickass (27-06-12)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μολις γυρισα απο test drive θα σας γραψω εντυπώσεις σε λίγη ώρα.

12. The Following User Says Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

alexk (10-07-12)

Rides
    0

Προεπιλογή F30

Πες τα Όλα !

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπον το ραντεβού μου το εκλεισαν την παρασκευη το email το ειχα στειλει ενα μηνα πριν anyway φτανω στον τρικαλιώτη συμπληρώνουμε κατι χαρτιά με ενημερώνουν οτι σε περίπτωση ατυχήματος μας καλύπτει η μικτή ασφάλεια αλλα την απαλλαγή των 750 Ευρω θα την χρεωνομουν εγώ.
    Το αυτοκινητο ηταν ενα 320d με τα 184 αλογα στην ποιο απλη εκδοση με 16αρες παρκτρονκ και δερματινο τιμονι με χειριστηρια.
    Ξεκινωντας το μοτερ δεν ακουγεται στην καμπινα τιποτα (ρελαντι) βαζω πρώτη και η αισθηση ηταν πολυ ελαστικη σε σχεση με οτι χειροκινητο εχω οδηγησει.
    Στα πρωτα μετρα ενεργοποιω το sport mode και βγαινω στον δρομο της Χαλκιδικης.
    Απογοητευση δευτερη το γκαζι ακουγε με καθυστερηση 1-2 sec οσες φορες και επαιξα μαζι του.
    Η κυληση του ηταν αρκετα καλή στην ευθεια αλλα με υπερβολικα μαλακο για τα δεδομενα μου το setup της αναρτησης το οποιο δινει αρκετες κλίσεις στο αμαξωμα σε συνδυασμο με τα λαστιχα (μπαλόνια) που φορουσε να με φοβησει και να μου δημιουργησει ασαφεια στο τιμονι μπαινοντας με περιπου 130 χιλιομετρα στην εξοδο για αεροδρόμιο.
    Απο φρένα πολύ καλη αισθηση και αποτελεσματικα μπορω να πώ .
    Το μοτερ μετα τις 4000 σ.α.λ κανει αισθητη την παρουσια του στην καμπινα με ωραιο ήχο που δεν θυμιζει πετρελαιοκινητηρα.
    Αφου γυρισαμε πισω μου εβγαλε μια προσφορα ο πωλητης η οποια δεν αντικατοπτριζει και δεν δικαολογει το συγκεκριμενο αμαξι.

Αυτα τα λιγα απο μενα οτι περαιτερω θελησετε να ρωτησετε εδω ειμαι .

Υ.Σ Μπαινοντας μετα στο 39αρι το αγαπησα ποιο πολυ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Leonidas_E39 : 10-07-12 στις 22:07

15. The Following 3 Users Say Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

bill_m3 (11-07-12), nikos valvetronic (10-07-12), zaharias (10-07-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

κρατα το 39αρι!!!

17. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

GanKostas-E90 (29-07-12)

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα