Αρχικό μήνυμα απο
katsaraios
Απο ποιο χωριο φιλε?/Εγω ειμαι απο Κατσαρου (εξ ου και το Κατσαραιος) και αν ερθεις μια βολτα να σε κερασω καφε στο χωριο μου ,θα δεις 10 συνομηλικους μου 40ρηδες 10 30ρηδες και πιο μεγαλυτερους που ασχολουνται με την μονη καλλιεργεια που υπαρχει οσο και να ξεφτυλιζεται ,την ελια...Παραλληλα πολλα παιδια απο αυτα βγαλανε λυκειο διπλωμα επαγγελματικο δουλευουν οδηγοι σε φορτηγα στο λατομειο(που προσφατα εκλεισε)οδηγοι σε φορτηγα στα εργα των δρομων που ακομα περιμενουν να πληρωθουν και μετα την δουλεια τους ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΕΔΩκαβαλανε το τρακτερ και πανε για οργωματα,λιπασματα κλπ..
Την αγροτικη ζωη που ευκολα καποιοι την προτεινουν ενω δεν θα μπορουσαν να ριξουν μια τσαπια γιατι θα σπαγανε το γονατο τους ,οι φιλοι μου στο χωριο την εχουν τιμησει και την ακολουθουν αναγκαστικα αλλα περηφανα..
Δεν ειναι ολοι μεγαλοιδιοκτητες ,σκορπια χωραφια στον καμπο και στο βουνο που για να βγαλεις το λαδακι(ειπαμε μονο αυτο απεμεινε και μπορω να το εξηγησω ) πρεπει τον χειμωνα να εισαι μες την λασπη και η σουφρα να εχει σαλιωσει απο το νερο και τον ιδρωτα...
Μην τα λετε ετσι ευκολα λοιπον φιλοι και μην ξεχνατε πως
Οπως εσεις και εγω δημιουργησαμε μεγαλα ονειρα στις πολεις και τωρα μας φαινεται πικρο να μην τα εχουμε ολα ετσι και οι συνανθρωποι μας θελησαν κατι καλυτερο ,παρολα αυτα πολλοι εμειναν και αγωνιζονται...
Να αγιασει το στομα σου φιλε..
Σωστος