Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 875

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

ενας νεος στην ηλικια των 25 ας πουμε θεωρειτε οτι ειναι ευκολο να ειναι αγροτης και ας εχουν οι γονεις του στρεμματα καλλιεργησιμα και εστω και αρκετα για ενα καλο εισοδημα? το να εισαι αγροτης προυποθετει τις περισσοτερες φορες να μενεις σε χωριο πραγμα που σημαινει το πουλι λαστιχο και μηδεν διασκεδαση και πραγματικα δυσκολη δουλεια,περα απο αυτο στη ζωη δεν ειναι μονο το χρημα,στην πολη ο νεος μπορει να κοζαρει να μπει στα πραγματα να αποκτησει εμπειριες καθε ειδους και αυτο περιουσια ειναι.δεν μπορεις να τα εχεις ολα στη ζωη η διαλεγεις λαδωμενο αντερακι και μαυρα μεσανυχτα η πεινα μεροδουλι μεροφαι αλλα ολα τα αλλα, διαλεγεις και περνεις
    αντε γεια...

2. The Following 2 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Ptboul (20-06-12), S8N (19-06-12)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ενας νεος στην ηλικια των 25 ας πουμε θεωρειτε οτι ειναι ευκολο να ειναι αγροτης και ας εχουν οι γονεις του στρεμματα καλλιεργησιμα και εστω και αρκετα για ενα καλο εισοδημα? το να εισαι αγροτης προυποθετει τις περισσοτερες φορες να μενεις σε χωριο πραγμα που σημαινει το πουλι λαστιχο και μηδεν διασκεδαση και πραγματικα δυσκολη δουλεια,περα απο αυτο στη ζωη δεν ειναι μονο το χρημα,στην πολη ο νεος μπορει να κοζαρει να μπει στα πραγματα να αποκτησει εμπειριες καθε ειδους και αυτο περιουσια ειναι.δεν μπορεις να τα εχεις ολα στη ζωη η διαλεγεις λαδωμενο αντερακι και μαυρα μεσανυχτα η πεινα μεροδουλι μεροφαι αλλα ολα τα αλλα, διαλεγεις και περνεις
    Φιλος εισαι λαθος(φιλικα παντα)!!!Και πριν και μετα τα 25 ημουν και ειμαι στο χωριο μου!!!Σε πληροφορω πως και στα χωρια γενανε γυναικες!Ορεξη να χεις μην σου πω πως ειναι και καλυτερα απ την πολη γιατι το 2ωρο-3ωρο που θα φαει το γκομενακι στην πολη για το βολλευ,το γκομενακι στο χωριο θα το κανει βολλευ δωματιου!Οποτε πουλί λαστιχο ειναι θεμα επιλογης!Η'μην μου πεις πως στην πολη ειναι ολοι αλανια!!!!Οσον αφορα την διασκεδαση θα σου πω το εξης,εχω την θεσσαλονικη 1ωρα αποσταση και αλλες 4μεγαλες επαρχιακες πολεις σε αποσταση απο 15 μεχρι 45 λεπτα!Επειδη εζησα στην αθηνα 2 χρονια,να μου φυγει ρε παιδι μου το ψωνιο η αλητεια απο μεσα μου να μπερδευτω να γευτω πραγματα που οντως ΔΕΝ υπαρχουν στην επαρχια,οι αποστασεις ειναι ιδιες μην πω και μεγαλυτερες!Εμενα στην Καλλιθεα κοντα στο ποταμι,υψος αγιας ελλεουσας και για να παω Ν.Ερυθραια στο γκομενακι που ειχα καψουρευτει εκανα 1ωρα με τον ηλεκτρικο η μιση ωρα με το παπι και με κινδυνο να μην φτασω ποτε!Το λοιπον,αν μιλαμε για επαρχια,ολα γινονται,και ζωη,και λ7,και διακοπς και ΤΑ ΠΑΝΤΑ αρκει να θελεις!
    Οσον αφορα την συζητηση που εγινε για τις εκτασεις της γης.....μην κοροιδευομαστε!!!!!Εκτος απο καλαμποκι,σταρια και βαμβακια ΔΕΝ ξερουν κατι αλλο!!!!!Γιατι????γιατι το κατι αλλο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ!!!!!Μπορει να μην εχεις εκταση μεγαλη αλλα να καλλιεργησεις καποια ποικιλια απο τα superfoodsνα αποδειχθει χρυσορυχειο!!!
    Παιδια,το κρατος εκανε την δουλεια του τοσα χρονια,τα οργανωσε οπως επρεπε!Και τα χαιβανια το χαψανε!Υπαρχουν επαγγελματιες αγροτες που μπορουν να συγκριθουν με εργοσταρχιαρχες ευρωπαιους!Οπως επισης και κτηνοτροφοι,τυροκομοι κτλ κτλ κτλ......Δεν θα ξεχασω το 2000 οταν ημουν φανταρος στην Ξανθη(στρ Αποστολιδη αν καποιος ξερει)που οταν ειχα 4-6 το πρωι σκοπια ακουγα τον"γουρναρη"που εβαζε μπροστα το Tomi Makinnen και ανατριχιαζα!!!!!Χοιροστασιο κυριοι και κυκλοφορουσε το 2000 με EVO6 δικο του!
    Ορεξη να χεις ολα τα κανεις και δουλεια και μεγαλη ζωη,οι προσδοκιες και τα ονειρα δεν τελειωνουν ποτε!
    Φιλικα παντα δεν θελω να θιξω προσωπα παρα μονο καταστασεις,που τις εχω ζησει και της ζω!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

4. The Following 7 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

joseph (19-06-12), katsaraios (19-06-12), Kostas_1 (19-06-12), Lambros46 (19-06-12), Monsta (20-06-12), PANOS-E60 (19-06-12), Thomelef (19-06-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP