Ρε συ Γιώργο για πες μας πόσο δύσκολο είναι να πέσει αεροσκάφος απο αστοχία υλικών η απο ανθρώπινο λάθος.
Τώρα τελευταία έχω περίεργα συναισθήματα όταν πεταω....μάλλον μεγάλωσα.
Ρε συ Γιώργο για πες μας πόσο δύσκολο είναι να πέσει αεροσκάφος απο αστοχία υλικών η απο ανθρώπινο λάθος.
Τώρα τελευταία έχω περίεργα συναισθήματα όταν πεταω....μάλλον μεγάλωσα.
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
alexk (14-06-12)
Απο ανθρώπινο λάθος είναι πολύ πιο πιθανό, αν και αυτό πλέων είναι σπάνιο λόγω της εξαιρετικής τεχνολογίας σήμερα.. από αστοχία το θεωρώ απίθανο για όλες τις σοβαρές εταιρείες. Η τελευταία περίπτωση μάλιστα ήταν με τον κινητήρα του Α380 της Qantas που διαλύθηκε ο στρόβιλος και τα κομμάτια έκαναν σοβαρή ζημιά σε πολλά συστήματα..ΔΕΝ άνοιξε μύτη όμως!
Τώρα αστοχία ώστε να πέσει το αεροσκάφος θα ήταν να κοπεί το φτερό...ε το θεωρώ απίθανο εκτός και αν μιλάμε για καμιά Γιομπανακούρτ Ερλαϊνς!!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Kostas_1 (14-06-12), m-power_01 (14-06-12), manos///3 (15-06-12)
Το 70% ανθρώπινο λάθος
20% μηχανικό
10% λοιπά πειρατεία κλπ
Το αεροπλάνο είναι το πιο ασφαλές μεταφορικό μέσο. Είναι 50φορες πιο πιθανό να σε χτυπήσει κεραυνός όπως είσαι πεζός , παρα να γίνει αεροπορικό. Και όλο βελτιώνεται αυτο το ποσοστό.
Επίσης λίγο μετο το Ήλιος θεσπίστηκε μια μαύρη λίστα στην Ε.Ε . Εκει ανήκουν κάποια σαραβαλα τριτοκοσμικων χωρών. Απαγορεύτηκε να εκτελούν δρομολόγια στην Ευρώπη. Δεν ξέρω αν έγινε και παγκόσμιο αυτο το μέτρο. Τότε έτσι έλεγαν
S8N (15-06-12)
Εξηγούνται και οι διαφορές μεταξύ Boeing vs. Airbus.
Καλά αυτό που έκαναν οι Κινέζοι είναι άλλη περίπτωση.. εγώ το κατατάσσω στο ανθρώπινο λάθος..μια τέτοια αστοχία σίγουρα επιφέρει την καταστροφή αλλά δείτε πόσο σπάνιο είναι!
Ακριβώς απο εκείνο το περιστατικό επιβεβαιώνεται αυτό που λένε: Ο κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβαίνοντες για όσο διαρκεί η πτήση, ο μηχανικός είναι υπεύθυνος για πάντα!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Kostas_1 (15-06-12), oldcarskickass (22-06-12)
alexk (15-06-12), nikos valvetronic (17-06-12)