(φοβαμαι να πατησω www.itanimulli .com...)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Nick bmwlover (31-10-12), Ptboul (25-05-12)
https://sarotiko.blogspot.gr/2012/09...post_1323.html
αρχισαμε παλι τα ιδια κ χειροτερα!!![]()
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
χωρίς να ξέρω τι έχει ειπωθεί προηγουμένος σε αυτό το πόστ καθώς έχει 15 σελίδες...απο διάφορα βίντεο που εχω παρακολουθήσει, αναφέρετε οτι μέσα σε όλα έχει και διάφορα μέταλλα, τώρα αυτό εκτός το οτι είναι φυσικά βλαβερό για τους ζωντανούς οργανισμούς, ίσως το χρησιμοποιούν και για το πρόγραμμα HAARP, κάντε μια αναζήτηση να δείτε τί είναι το πρόγραμμα HAARP (με λίγα λόγια είναι κάτι εγκαταστάσεις με πολλές κεραίες, που στέλνουν τεράστιες ποσότητες μικροκυμμάτων στην ατμόσφαιρα, με τον τρόπο αυτό τη "μεταβάλλουν" κάπως, με αποτέλεσμα να επηρεάζουν τον καιρό, να δημιουργούνται σεισμοί, βλέπε τσουνάμι...γκουχου...λεω εγω τώρα...)
εμ βέβαια.. όπως κάθε που χειμωνιάζει και πέφτει κατά πολύ η θερμοκρασία και αρχίζουν να φαίνονται οι γραμμές, αρχίζουν και οι θεωρίες του κ@λου!! χαχαχαχα...δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο, εξάλλου νομίζω πως έχω δώσει σαφείς απαντήσεις επ αυτού.
Απλα θα πω ένα πράγμα.. είμαι 31 ετών και γουστάρω τα αεροπλάνα κυριολεκτικά απο το νηπιαγωγείο.. από τα 5-6 μου άρχισα να παρατηρώ τα αεροπλάνα που περνούσαν πάνω από το χωριό και αργότερα με κιάλια, ασύρματους, χάρτες να κάθομαι ώρες και να ακούω συνομιλίες και να καταγράφω κωδικούς πτήσεων και εταιρίες..και ξαφνικά εδώ και κάνα 2 χρονάκια όλα τα ''πρόβατα'' σήκωσαν το κεφάλι στον ουρανό και είδαν τις γραμμές.. γραμμές που υπάρχουν από την στιγμή που τα αεροπλάνα άρχισαν να φτάνουν υψόμετρα άνω των 15-20.000 ποδών, κάπου στο 1930 δηλαδή!!
καληνύχτα...
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
ghost-rider (14-09-12), katrin_bmw (02-11-12), oldcarskickass (15-09-12), Κωνσταντίνος (14-09-12)
μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες κ να μην βλαπτουν την υγεια μας κ το περιβαλλον!![]()
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!