Σελίδα 13 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 3111213141523 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 121 έως 130 από 248

Θέμα: Αεροψεκασμοι - - - - - (συνωμοσιολογια?)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPower Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντως μου κανει εντυπωση οτι τελευταια δεν εχω δει αλλα ουτε και ακουσει περι ψεκασμων.
    Χμ άλλη θεωρία συνωμοσίας από κάποιον άχρηστο ανίδεο σαν και εμένα (εγώ και o pilot, ένα πράγμα) που ειδικά εγώ δεν έχω πάρει ακόμα το πτυχίο μου, αλλά η διπλωματική μου είναι πάνω στους αέριους ρύπους, (όχι ότι έχει ΚΑΜΙΑ σημασία αυτό) είναι ότι ΔΕΝ ακούς για ψεκασμούς το χειμώνα που έχει κρύο και διάφορες άλλες συνθήκες που μόνο εμείς οι ηλίθιοι που καθόμαστε και τις διαβάζουμε τις καταλαβαίνουν (άρα αυταπόδεικτα είναι και μαλακίες, γιατί δεν τις έχει παίξει ο γουρουνόδερμος γυμνοσάλιαγκας λιακόπουλος), αλλά μόνο το καλοκαίρι, γιατί απλά τέτοια διασπορά είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί το χειμώνα.

Ίσως γιαυτό έρχονται οι Ρουμάνες/Ρωσσίδες κτλ κτλ και μας γ@μ@ν@ τα σπίτια, ειδικά σε κάτι τυπάκια που μετράνε το πόσο μετράνε με βάσει το πόσο πλήρωσαν για να μετρήσουν (mindfuck ε; ), γιατί εκεί δεν του ψεκάζουν και τους έχει μείνει λίγο κουκούτσι μυαλό.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

ghost-rider (24-05-12), pilot (24-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    ααα..και ένα τεχνικό στοιχείο, που αναφέρεται μάλιστα από κάποιον στα σχόλια από τα παραπάνω λινκ(είναι μηχανικός α/φων και εκείνος). Αν ψεκάσουμε από τα 100 πόδια υψόμετρο(33 μέτρα) με τον αέρα που επικρατεί να έχει περίπου 1χλμ/ώρα ταχύτητα, αυτό που θα φτάσει κάτω θα είναι περίπου το 10% της ποσότητας που ψεκάσαμε... φανταστείτε τώρα στα 35.000ft (10 χιλιόμετρα) με ανέμους που ξεπερνούν κατά πολύ τα 150χλμ/ώρα πόσο ποσοστό φτάνει κάτω εντός των συνόρων μας!!
    Αυτό δε νομίζω να ισχύει ποσοτικά, εκτός αν εννοείς ΑΚΡΙΒΩΣ κάτω από το σημείο ψεκασμού, αλλά και πάλι πρέπει να έχεις πολλές παράμετρους ακόμη για να το ποσοτικοποιήσεις , και δε νομίζω να είναι και επαναλήψιμο.

4. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

pilot (24-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Κι εγώ δεν πιστεύω πως μας ψεκάζουν, αν και έχω φίλο που επιδίδεται σε καθημερινό cloud spotting, τα κοιτάζει τα συννεφάκια και τα σχέδια, τα μετράει, τα φωτογραφίζει, ολόκληρο αρχείο έχει αν θέλεις να πεισθείς ότι μας ψεκάζουν.
    Προσωπικά, όσο κυνικό και να ακούγεται, πιστεύω πως αυτή η τρέλα που βλέπουμε γύρω μας δεν είναι χημικά, είναι απλά η ανθρώπινη φύση, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Ταυτόχρονα.

6. The Following User Says Thank You to sophie For This Useful Post:

oldcarskickass (24-05-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παϊλοτ,οποτε ψεκασετε κανενα "τριφυλλο",ξερεις,απο το καλο ριξε ΠΜ> να βγω στη βεραντα!!!
    Aκυρο Παϊλοτ,τα βρηκανε....ο οδηγος "αυτοψεκαστικε" και στουκαρε!!!
    https://troktiko.eu/2012/05/trochaio...kila-kannabhs/

Τροχαίο «έκρυβε» 111 κιλά κάνναβης

Φορτίο με 100 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 111 κιλών, αποκαλύφθηκε μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο 3ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Κεφαλόβρυσου – Ιωαννίνων. Το IX αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, ανατράπηκε και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ. Ο οδηγός του και τυχόν επιβαίνοντες σε αυτό, το εγκατέλειψαν και αστυνομική περίπολος που το εντόπισε, ελέγχοντάς το, διαπίστωσε ότι ήταν έμφορτο με 100 δέματα.

Τα ναρκωτικά παραλήφθηκαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα και προωθούνταν στο εσωτερικό της χώρας από επαρχιακούς δρόμους, για να αποφύγουν τα αστυνομικά μπλόκα.

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///M Arios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σχεδον σε ολο το βιντεοκλιπ της Rihanna περναει σε τιτλους εφημεριδας η φραση Princess of Illuminati καθως επισης φαινεται στο 3:21 σε σημειωματαριο παλι η ιδια φραση.
    Ι donut understeer...

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό δε νομίζω να ισχύει ποσοτικά, εκτός αν εννοείς ΑΚΡΙΒΩΣ κάτω από το σημείο ψεκασμού, αλλά και πάλι πρέπει να έχεις πολλές παράμετρους ακόμη για να το ποσοτικοποιήσεις , και δε νομίζω να είναι και επαναλήψιμο.
    Σίγουρα, απλά παίρνει κάποιος μια ιδέα οτι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να συμβεί απο μεγάλα υψόμετρα..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σχεδον σε ολο το βιντεοκλιπ της Rihanna περναει σε τιτλους εφημεριδας η φραση Princess of Illuminati καθως επισης φαινεται στο 3:21 σε σημειωματαριο παλι η ιδια φραση.
    γραψτε το illuminati αναποδα και μετα βαλτε πριν το www. και στο τελος το .com

11. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Nick bmwlover (24-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Γιατί να ψεκάζουν αφού μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δίκτυο ύδρευσης?

13. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Ptboul (24-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σίγουρα, απλά παίρνει κάποιος μια ιδέα οτι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να συμβεί απο μεγάλα υψόμετρα..
    Ναι αλλά για να το συνεχίσω, εκεί παίζεις με την δραστικότητα της ουσίας που χρησιμοποιείς, οπότε συγκεντρώσεις τις τάξεις του ppb ή και μικρότερες είναι ίσως αρκετές, είπαμε, έχουμε σοβαρές κυβερνήσεις και καθεστώτα, όταν θέλουμε!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα θέλει και ρώτημα; Γιατί
    1)υπάρχουν και τα εμφιαλωμένα (χε-λό-ου)
    2)ρε φιλαράκι έχεις δει το μπατμαν μπιγκίνς; Είδες τι έπαθε ο κακός όταν το προσπάθησε; Άσε μη γίνει καμιά μαλακία και εδώ στα Μεσόγεια δεν έχουμε ούτε αποχέτευση, να πάθουμε καμιά μαλακία με το μηχανάκι του καλού, να τινάξει όλες τις σουλήνες ναουμ θα γυρίσουμε στην εποχή της πέτρας πάλι.

15. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

pilot (24-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι έχουμε φίλτρα λαστ τεχνολοζικ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

17. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Kostas_1 (24-05-12)

Σελίδα 13 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 3111213141523 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP