Αρχικό μήνυμα απο
oldcarskickass
καταρχάς ΔΕΝ είσαι ο μόνος που τον ενοχλεί η ΧΑ. Ένα αυτό.
Δεύτερον το πολίτευμά μας είναι δημοκρατία και οφείλεις ΟΠΩΣ και εγώ να σέβεσαι τους εκλεγμένους αντιπροσώπους, δυστυχώς.
Εγώ αυτό που με εκνευρίζει είναι η όψιμη οργή ενάντια στην ΧΑ και σε κατηγορίες που νόμιμα ΔΕΝ μπορούν να της προσάψουν και επίσης το κόλλημα των δημοσιογράφων να ρωτάνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ αν είναι νοσταλγοί του Χίτλερ, ενώ οι ίδιοι έχουν απαντήσει επανηλημένα.
Επίσης θεωρώ τραγικό (και καθόλου τυχαίο) ότι έχουμε μπει στο τρυπάκι να σχολιάζουμε το ΑΝ και το κατά πόσο αξίζει να είναι η ΧΑ στην Βουλή όταν έχουμε καταπιεί ολόκληρα ποτάμια ψεμμάτων κωλοτούμπων και προδοσιών.
Αλλά βλέπεις σε κάτι που είναι παγκόσμια γνωστό πετάμε κοπριά άνετα.
Επίσης εσύ μηδενίζεις την γνώμη της ΧΑ λέγοντας ότι δεν θα την ήθελες καθόλου στη Βουλή (ούτε καν να περνάει απέξω).
Εσύ δλδ κρίνεις ότι όλα από αυτά που λένε οι ΧΑ είναι λάθος;
Δεν βρίσκεις κανένα κοινό της ΧΑ με άλλα πολιτικά κόμματα;
Επίσης βλέπεις τα κανάλια να ασχολούνται με το ίδιο μένος με τα υπόλοιπα κόμματα όσο ασχολούνται με την ΧΑ;
Προσωπικά, αν υπήρχε, και ο Διάβολος ο ίδιος να μπορούσε να μπει στην Βουλή θα τον έβαζα.
Ο τρόπος για να βγει η ΧΑ από την Βουλή όπως και το ΚΚΕ και όλα τα υπόλοιπα (για εμένα αυτά είναι τα 2 χειρότερα) σκατοκόμματα δεν είναι αυτός που λες, απλά και μόνο γιατί ανεβάζει την ένταση και δίνει, όπως τώρα σε εμένα, πάτημα έστω για συζήτηση.
Αν είχαμε την ΠΑΙΔΕΙΑ να ψηφίζουμε σωστά δεν θα το συζητούσαμε καν, όχι γιατί δεν θα έμπαινε στην βουλή αλλά γιατί ΚΚΕ και ΧΑ δεν θα υπήρχαν ούτε σαν σκέψη.
Εγώ τη σέβομαι απόλυτα τη δημοκρατία.
Γι'αυτό δεν θέλω τη ΧΑ που υμνεί δικτατορίες, φασιστικά καθεστώτα και γενικά δείχνει ότι συμμετέχει στη δημοκρατία επειδή δε μπορεί να την ανατρέψει (βλέπε δηλώσεις Κασιδιάρη στο Σρόιτερ κλπ), ότι έκανε κι ο Χίτλερ αρχικά.
Και αν και όπως είπα δεν μου αρέσουν οι συμψηφισμοί, και το ΚΚΕ δεν είναι υπέρ της δημοκρατίας και το'χει δηλώσει επανειλημμένα.
Είναι υπέρ της λαϊκής κυριαρχίας όπως το ίδιο λέει.
Επίσης, επειδή μου λες αν βρίσκω κοινά στη ΧΑ με κάποιο άλλο κόμμα.
Θα σου πω πως ναι, αρκετά κιόλας.
Και πάλι με το ΚΚΕ, από τους "γενικούς γραμματείς" που έχουν σαν ηγέτες, μέχρι το εθνικό νόμισμα και την επιστροφή στη δραχμή.
Δεν εξισώνω τα κόμματα αυτά, ωστόσο κοινά της ΧΑ με άλλο κόμμα δεν μπορώ να βρω. Ούτε καν με τον Καρατζαφέρη.
Ως προς το μένος, προς τη ΧΑ δεν υπάρχει, τουλάχιστον τις τελευταίες μέρες.
Πιο πολύ σαν φολκλόρ παράσταση τους αντιμετωπίζουν για να κάνουν τηλεθέαση, παρά ως πραγματικούς συμμετέχοντες στο κοινοβούλιο.
Το μένος το πραγματικό είναι κυρίως ως προς το ΣΥΡΙΖΑ και μετά ως προς τον Καμμένο.
Γιατί αυτούς φοβούνται και είναι οι μόνοι που έχουν τη δύναμη να τους ανατρέψουν (τους πρασινομπλέ), δεν τους νοιάζουν ούτε αυτοί που θεωρούν όλους τους ξένους παράνομους και βγαίνουν παγανιά για να καθαρίσουν περιοχές, ούτε αυτούς που λένε όχι σε όλους και σε όλα και έχουν δηλώσει ότι "δεν θέλουμε να κυβερνήσουμε για να μη βοηθήσουμε το δικομματισμό να ανασυνταχθεί".
Και προφανώς δεν είναι όλα όσα λέει η ΧΑ λάθος.
Πρέπει να είσαι εντελώς μεροληπτικός και "μύωπας" για να θεωρείς ότι οποιαδήποτε παράταξη έχει σε όλα λάθος.
Απλά όταν υπάρχουν σημαντικά θέματα τα οποία σε βρίσκουν κάθετα αντίθετο, τότε πολύ απλά δεν στηρίζεις το κόμμα αυτό.
Τέλος, ο τρόπος για να βγει η ΧΑ απ'το κοινοβούλιο είναι μονάχα να ριχτεί άπλετο φως στα στελέχη που την απαρτίζουν (όχι σε μανάδες, πατεράδες, κόρες και μπατζανάκηδες, στα ίδια τα άτομα αυτά), στις απόψεις τους, στις δράσεις τους κλπ.
Κι αυτό έκανα με το να παραθέσω το άρθρο για τον Κασιδιάρη.
Γιατί, όπως είχα γράψει και προηγουμένως, τα βαμπίρ μόλις βγουν στο φως πεθαίνουν.
Φως χρειάζεται η υπόθεση της ΧΑ, κάτι που δεν υπήρξε πριν την 6η Μαϊου, και ο κόσμος θα καταλάβει και θα πράξει ανάλογα.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong