Σελίδα 8 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 103

Θέμα: Η χρυση αυγη στον ευαγγελατο

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

κατι τελευταιο επειδη ανοιξε το θεμα και με την μαρφιν...
    οι δημοσιογραφοι ρωτανε συνεχεια για τους φουρνους των ναζι... κλπ, για τους φουρνους του Πασοκ-Νδ δεν θα μιλησει κανεις?
    ο καθενας εχει τις ιδεες του... κοιταχτε τι ψηφισατε γενικα και μην κρινετε τα αλλα κομματα...
    το καθε κομμα εχει τα χαλια του εε κρινεται τα χαλια αυτων που υποστηριζετε!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 15-05-12 στις 18:55

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    κατι τελευταιο επειδη ανοιξε το θεμα και με την μαρφιν...
    οι δημοσιογραφοι ρωτανε συνεχεια για τους φουρνους των ναζι... κλπ, για τους φουρνους του Πασοκ-Νδ δεν θα μιλησει κανεις?
    να μιλησω εγω. ειναι απαραδεκτοι.

προτεινω κατα σειρα:
    απολλωνιο
    βενετη
    χωριατικο
    στεργιου
    τσανο

υπηρχε και ο eric kayser μακραν ο καλυτερος ολων, αλλα εκλεισε δυστυχως...

3. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

PANOS-E60 (15-05-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    καταρχάς ΔΕΝ είσαι ο μόνος που τον ενοχλεί η ΧΑ. Ένα αυτό.

Δεύτερον το πολίτευμά μας είναι δημοκρατία και οφείλεις ΟΠΩΣ και εγώ να σέβεσαι τους εκλεγμένους αντιπροσώπους, δυστυχώς.

Εγώ αυτό που με εκνευρίζει είναι η όψιμη οργή ενάντια στην ΧΑ και σε κατηγορίες που νόμιμα ΔΕΝ μπορούν να της προσάψουν και επίσης το κόλλημα των δημοσιογράφων να ρωτάνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ αν είναι νοσταλγοί του Χίτλερ, ενώ οι ίδιοι έχουν απαντήσει επανηλημένα.

Επίσης θεωρώ τραγικό (και καθόλου τυχαίο) ότι έχουμε μπει στο τρυπάκι να σχολιάζουμε το ΑΝ και το κατά πόσο αξίζει να είναι η ΧΑ στην Βουλή όταν έχουμε καταπιεί ολόκληρα ποτάμια ψεμμάτων κωλοτούμπων και προδοσιών.

Αλλά βλέπεις σε κάτι που είναι παγκόσμια γνωστό πετάμε κοπριά άνετα.

Επίσης εσύ μηδενίζεις την γνώμη της ΧΑ λέγοντας ότι δεν θα την ήθελες καθόλου στη Βουλή (ούτε καν να περνάει απέξω).

Εσύ δλδ κρίνεις ότι όλα από αυτά που λένε οι ΧΑ είναι λάθος;

Δεν βρίσκεις κανένα κοινό της ΧΑ με άλλα πολιτικά κόμματα;

Επίσης βλέπεις τα κανάλια να ασχολούνται με το ίδιο μένος με τα υπόλοιπα κόμματα όσο ασχολούνται με την ΧΑ;

Προσωπικά, αν υπήρχε, και ο Διάβολος ο ίδιος να μπορούσε να μπει στην Βουλή θα τον έβαζα.

Ο τρόπος για να βγει η ΧΑ από την Βουλή όπως και το ΚΚΕ και όλα τα υπόλοιπα (για εμένα αυτά είναι τα 2 χειρότερα) σκατοκόμματα δεν είναι αυτός που λες, απλά και μόνο γιατί ανεβάζει την ένταση και δίνει, όπως τώρα σε εμένα, πάτημα έστω για συζήτηση.

Αν είχαμε την ΠΑΙΔΕΙΑ να ψηφίζουμε σωστά δεν θα το συζητούσαμε καν, όχι γιατί δεν θα έμπαινε στην βουλή αλλά γιατί ΚΚΕ και ΧΑ δεν θα υπήρχαν ούτε σαν σκέψη.
    Εγώ τη σέβομαι απόλυτα τη δημοκρατία.
    Γι'αυτό δεν θέλω τη ΧΑ που υμνεί δικτατορίες, φασιστικά καθεστώτα και γενικά δείχνει ότι συμμετέχει στη δημοκρατία επειδή δε μπορεί να την ανατρέψει (βλέπε δηλώσεις Κασιδιάρη στο Σρόιτερ κλπ), ότι έκανε κι ο Χίτλερ αρχικά.
    Και αν και όπως είπα δεν μου αρέσουν οι συμψηφισμοί, και το ΚΚΕ δεν είναι υπέρ της δημοκρατίας και το'χει δηλώσει επανειλημμένα.
    Είναι υπέρ της λαϊκής κυριαρχίας όπως το ίδιο λέει.

Επίσης, επειδή μου λες αν βρίσκω κοινά στη ΧΑ με κάποιο άλλο κόμμα.
    Θα σου πω πως ναι, αρκετά κιόλας.
    Και πάλι με το ΚΚΕ, από τους "γενικούς γραμματείς" που έχουν σαν ηγέτες, μέχρι το εθνικό νόμισμα και την επιστροφή στη δραχμή.
    Δεν εξισώνω τα κόμματα αυτά, ωστόσο κοινά της ΧΑ με άλλο κόμμα δεν μπορώ να βρω. Ούτε καν με τον Καρατζαφέρη.

Ως προς το μένος, προς τη ΧΑ δεν υπάρχει, τουλάχιστον τις τελευταίες μέρες.
    Πιο πολύ σαν φολκλόρ παράσταση τους αντιμετωπίζουν για να κάνουν τηλεθέαση, παρά ως πραγματικούς συμμετέχοντες στο κοινοβούλιο.
    Το μένος το πραγματικό είναι κυρίως ως προς το ΣΥΡΙΖΑ και μετά ως προς τον Καμμένο.
    Γιατί αυτούς φοβούνται και είναι οι μόνοι που έχουν τη δύναμη να τους ανατρέψουν (τους πρασινομπλέ), δεν τους νοιάζουν ούτε αυτοί που θεωρούν όλους τους ξένους παράνομους και βγαίνουν παγανιά για να καθαρίσουν περιοχές, ούτε αυτούς που λένε όχι σε όλους και σε όλα και έχουν δηλώσει ότι "δεν θέλουμε να κυβερνήσουμε για να μη βοηθήσουμε το δικομματισμό να ανασυνταχθεί".

Και προφανώς δεν είναι όλα όσα λέει η ΧΑ λάθος.
    Πρέπει να είσαι εντελώς μεροληπτικός και "μύωπας" για να θεωρείς ότι οποιαδήποτε παράταξη έχει σε όλα λάθος.
    Απλά όταν υπάρχουν σημαντικά θέματα τα οποία σε βρίσκουν κάθετα αντίθετο, τότε πολύ απλά δεν στηρίζεις το κόμμα αυτό.

Τέλος, ο τρόπος για να βγει η ΧΑ απ'το κοινοβούλιο είναι μονάχα να ριχτεί άπλετο φως στα στελέχη που την απαρτίζουν (όχι σε μανάδες, πατεράδες, κόρες και μπατζανάκηδες, στα ίδια τα άτομα αυτά), στις απόψεις τους, στις δράσεις τους κλπ.
    Κι αυτό έκανα με το να παραθέσω το άρθρο για τον Κασιδιάρη.
    Γιατί, όπως είχα γράψει και προηγουμένως, τα βαμπίρ μόλις βγουν στο φως πεθαίνουν.

Φως χρειάζεται η υπόθεση της ΧΑ, κάτι που δεν υπήρξε πριν την 6η Μαϊου, και ο κόσμος θα καταλάβει και θα πράξει ανάλογα.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

5. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

saulm3 (15-05-12)

Προεπιλογή

Γειά σου σΙτάθη καλοφαγά μου!

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    να μιλησω εγω. ειναι απαραδεκτοι.

προτεινω κατα σειρα:
    απολλωνιο
    βενετη
    χωριατικο
    στεργιου
    τσανο

υπηρχε και ο eric kayser μακραν ο καλυτερος ολων, αλλα εκλεισε δυστυχως...
    με προζυμη παιρνεις?
    εχω εναν φουρνο κοντα που κανει το καλυτερο κουλουρι!

στη Λαρισα στη γωνια του σπιτιου μου εχω φουρνο...μιλαμε δεν τρωγεται τπτ, πολλες φορες οταν γυριζω πρωι μολις εχει ανοιξει και την παταω παντα απ την μυρωδια... μιλαμε δεν τρωγονται ουτε οι τσιχλες που εχει οι συσκευασμενες...
    Το χωριατικο ειναι απαισιο!

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    με προζυμη παιρνεις?
    εχω εναν φουρνο κοντα που κανει το καλυτερο κουλουρι!

στη Λαρισα στη γωνια του σπιτιου μου εχω φουρνο...μιλαμε δεν τρωγεται τπτ, πολλες φορες οταν γυριζω πρωι μολις εχει ανοιξει και την παταω παντα απ την μυρωδια... μιλαμε δεν τρωγονται ουτε οι τσιχλες που εχει οι συσκευασμενες...
    Το χωριατικο ειναι απαισιο!
    στη χαλκιδα ειναι ενας μικρος φουρνος, ο γκατσος ειναι μακραν οσων εχω δοκιμασει.

το χωριατικο ουτε εμενα μου αρεσε, αλλα το καταστημα στην κηφισια τελει υπο τις οδηγιες και εποπτεια του προεδρου γι αυτο εχει βελτιωμενη ποιοτητα...

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σταθη εχω καταλαβει απο τα ελαχιστα χρονια που ειμαι στην αγορα της μασας... οτι οσο πιο παρακμιακο μικρο και παλιο ειναι το μαγαζι τοσο ποιοτικο ειναι...
    απο σουβλατζιδικα που φοβομουν να μπω μεσα και ειχαν φοβερο κρεας, χειροποιητες πατατες κλπ, απο φουρνους, απο ταβερνες απο καντινες απ ολα!!!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

στη χαλκιδα ειναι ενας μικρος φουρνος, ο γκατσος ειναι μακραν οσων εχω δοκιμασει.

το χωριατικο ουτε εμενα μου αρεσε, αλλα το καταστημα στην κηφισια τελει υπο τις οδηγιες και εποπτεια του προεδρου γι αυτο εχει βελτιωμενη ποιοτητα...
    φροντισα μεχρι και για τις κοπελλες που ετοιμαζουν τους καφέδες.
    τι αλλο θελετε?

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

θελουμε μια καλη απαντηση στο thread φωτοσοπ!
    οταν λες οτι τις φροντισες τις εκανες κοντες με κρεμασμενα βυζια και πισινο που οταν κλανουν σηκωνουν χωμα?

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

ο προεδρος ειναι και εποπτης στις μπιζνες του Κατσελη? μεγαλεια...
    μηπως ειναι πελατης του υιου στην αλλη του δραστηριοτητα...
    αντε γεια...

13. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

spar@ (15-05-12)

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP