Σελίδα 7 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 103

Θέμα: Η χρυση αυγη στον ευαγγελατο

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάλι θα ήθελα τέτοια άτομα να μην περνούν ούτε καν έξω απ'τη βουλή.

https://www.iefimerida.gr/node/49653
    δλδ αν τον λεγανε Ωχρα δεν θα ειχε βαλει ο Μιχαλολιακος κανεναν αλλον βουλευτη...

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ πάλι θα ήθελα τέτοια άτομα να μην περνούν ούτε καν έξω απ'τη βουλή.

https://www.iefimerida.gr/node/49653
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα αυτό που λες δεν είναι λίγο οξύμωρο;

Δλδ χρησιμοποιείς μεθόδους που σε αυτόν κατακρίνεις.
    Δηλαδή?

Δεν μπορώ να έχω άποψη για το ποιους θέλω και ποιους όχι στη βουλή?

Δεν είπα εγώ ότι απαγορεύεται να έχεις άποψη.

Υπονοείς ότι το λέει αυτός και μετά χρησιμοποιείς δικές του απόψεις για να του απαγορέψεις την είσοδο στο σύστημά σου.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν είπα εγώ ότι απαγορεύεται να έχεις άποψη.

Υπονοείς ότι το λέει αυτός και μετά χρησιμοποιείς δικές του απόψεις για να του απαγορέψεις την είσοδο στο σύστημά σου.
    Δεν είναι δικό μου το σύστημα, το κάθε άλλο.
    Αν ήταν μάλιστα θα ήταν εντελώς διαφορετικό.

Ούτε απαγόρευσα την είσοδο σε κανένα.
    Είπα προσωπικά την άποψή μου που φυσικά και βασίζεται στις απόψεις του ατόμου αυτού.
    Δεν κρίνω φάτσα, ούτε χρώμα, ούτε σωματοδομή, χαρακτήρες και αντιλήψεις κρίνω με μοναδική ένδειξη τις απόψεις που εκφέρει ο καθένας.
    Όπως θεωρώ ότι (θα έπρεπε να) κάνουν όλοι, τουλάχιστον οι μη ρατσιστές.

Ακόμα δεν καταλαβαίνω που είναι το μεμπτό.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    δλδ αν τον λεγανε Ωχρα δεν θα ειχε βαλει ο Μιχαλολιακος κανεναν αλλον βουλευτη...
    Η θα του'βγαζε καλλιτεχνικό.

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν είναι δικό μου το σύστημα, το κάθε άλλο.
    Αν ήταν μάλιστα θα ήταν εντελώς διαφορετικό.

Ούτε απαγόρευσα την είσοδο σε κανένα.
    Είπα προσωπικά την άποψή μου που φυσικά και βασίζεται στις απόψεις του ατόμου αυτού.
    Δεν κρίνω φάτσα, ούτε χρώμα, ούτε σωματοδομή, χαρακτήρες και αντιλήψεις κρίνω με μοναδική ένδειξη τις απόψεις που εκφέρει ο καθένας.
    Όπως θεωρώ ότι (θα έπρεπε να) κάνουν όλοι, τουλάχιστον οι μη ρατσιστές.

Ακόμα δεν καταλαβαίνω που είναι το μεμπτό.
    Πουθενά δεν είναι το μεμπτό.

Δεν κρίνεις με βάση τα δικά τους κριτήρια αλλά κρίνεις με τα δικά σου, τα οποία είναι σεβαστά. Δλδ δεν είσαι σωματικά ρατσιστής αλλά ιδεολογικά, αυτό μου λες.

Το δημοκρατικό σύστημα ΠΡΕΠΕΙ να αποδέχεται την πλειοψηφία όσο πικρή και να είναι, από την στιγμή που ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ότι δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε αυτό το πράγμα βρισκόμαστε σε τέτοια χάσματα.

Δλδ μας (δε μιλάω για εσένα συγκεκριμένα) πείραξε η βελόνα (7% ΧΑ) η οποία μπήκε για τον χ,ψ,ω λόγο και όχι το ΠΑΛΟΥΚΙ που είναι στον κ@λ@ μας τόσα χρόνια.

Αντίστοιχες απόψεις έχει εφαρμόσει ρε παιδιά μέχρι το 89 η ΕΣΣΔ.

Αντίστοιχο σύστημα εφαρμόζει τώρα η Κίνα.

Γιατί ΔΕΝ πέφτει το μένος που εμφανίζεται στην ΧΑ και στο ΚΚΕ; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Το οποίο είναι μάλιστα και μέγιστη βδέλλα ελληνικών φόρων, όπως άλλωστε όλα τα κόμματα.

6. The Following 6 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

A8hnaios (15-05-12), hades7 (15-05-12), Konstantinos E60 (16-05-12), Kostas_1 (15-05-12), Skyline_IS (15-05-12), Stathis (15-05-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ο γιος του Βούτση, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, συνελήφθη για ένοπλη ληστεία.

Στην κόρη του Δραγασάκη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατΆ εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».

Θέλετε να μιλήσουμε για τις καταστροφές τον Δεκέμβρη του 2008 ή για το έγκλημα στη Marfin της Σταδίου? Αλλά ξέχασα, αυτά ήταν προβοκάτσιες.

Μετά σας φταίει ο Κασιδιάρης...

8. The Following 8 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Eleni (15-05-12), gnx (15-05-12), joseph (15-05-12), Konstantinos E60 (16-05-12), nikos-Mpacket (16-05-12), Skyline_IS (15-05-12), Stathis (15-05-12), Vassilis ///M (15-05-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Πουθενά δεν είναι το μεμπτό.

Δεν κρίνεις με βάση τα δικά τους κριτήρια αλλά κρίνεις με τα δικά σου, τα οποία είναι σεβαστά. Δλδ δεν είσαι σωματικά ρατσιστής αλλά ιδεολογικά, αυτό μου λες.

Το δημοκρατικό σύστημα ΠΡΕΠΕΙ να αποδέχεται την πλειοψηφία όσο πικρή και να είναι, από την στιγμή που ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ότι δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε αυτό το πράγμα βρισκόμαστε σε τέτοια χάσματα.

Δλδ μας (δε μιλάω για εσένα συγκεκριμένα) πείραξε η βελόνα (7% ΧΑ) η οποία μπήκε για τον χ,ψ,ω λόγο και όχι το ΠΑΛΟΥΚΙ που είναι στον κ@λ@ μας τόσα χρόνια.

Αντίστοιχες απόψεις έχει εφαρμόσει ρε παιδιά μέχρι το 89 η ΕΣΣΔ.

Αντίστοιχο σύστημα εφαρμόζει τώρα η Κίνα.

Γιατί ΔΕΝ πέφτει το μένος που εμφανίζεται στην ΧΑ και στο ΚΚΕ; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Το οποίο είναι μάλιστα και μέγιστη βδέλλα ελληνικών φόρων, όπως άλλωστε όλα τα κόμματα.
    Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω το διάλογο αυτό.

Πρώτον γιατί θεωρώ αστείο να λέγεται κάποιος ρατσιστής ιδεών επειδή απλά, και μάλιστα για δεκάδες εμπεριστατωμένους λόγους, διαφωνεί με κάτι, εν προκειμένω με παραστρατιωτικού τύπου οργανώσεις που περιέχουν εκτός των άλλων και πρόδηλους νοσταλγούς του χιτλερισμού.

Και προφανώς με τα κριτήριά μου κρίνω.
    Με τα κριτήρια του Κασιδιάρη θα έπρεπε να κρίνω?
    Αν ήταν έτσι τότε θα έπρεπε να έχουμε πολλαπλές προσωπικότητες και να μην έχουμε διαφορετική άποψη με κανένα.

Από εκεί και πέρα, ο μηδενισμός και ο συμψηφισμός είναι πέρα για πέρα φασιστική νοοτροπία.
    Δηλαδή επειδή με ενοχλεί το σημερινό κατεστημένο (το οποίο όποιος διαβάζει τα ποστ μου ακόμα και στο φόρουμ αυτό μπορεί να καταλάβει αν ισχύει ή όχι) σημαίνει ότι δεν πρέπει να με ενοχλεί η ΧΑ? Η το αντίθετο?
    Με ποια λογική του παραλόγου?
    Και τα 2 με ενοχλούν, το καθένα για διαφορετικό λόγο.
    Φυσικά και η αλλαγή της πολιτικής κατάστασης είναι πολύ πιο σημαντική από φαινόμενα τύπου ΧΑ, αλλά το τόπικ εδώ δε μιλά ούτε για την γενικότερη κατάσταση της χώρας ούτε για το ΚΚΕ, μιλά για τη ΧΑ.

Ανοίξτε ένα τόπικ για το ΚΚΕ ή για όποιο άλλο κόμμα θέλετε να γράψουν κι εκεί όσοι θέλουν τι πιστεύουν.

Αν είναι δυνατόν όμως να κατηγορούμαστε γιατί μας ενοχλεί η ΧΑ και όχι κάποιοι άλλοι, λες και πρέπει παντού να λέμε όλα όσα μας ενοχλούν στον πλανήτη για να γράψουμε επικριτική άποψη για κάτι.
    Εγώ συμψηφισμούς δεν κάνω, καταδικάζω μεμονωμένα αυτό με το οποίο διαφωνώ κάθε φορά.

Αυτοί που συμψηφίζουν είναι κατά κανόνα αυτοί που, έστω κι έμμεσα, δικαιολογούν.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 15-05-12 στις 18:25

10. The Following 3 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

Kostas_1 (15-05-12), Stathis (15-05-12), Κωνσταντίνος (15-05-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδια δυνατος ο διαλογος, αλλα λιγο προσοχη μην ξεφυγουμε λογω εκφρασεων που ο βιαστικος γραπτος λογος δημιουργει....

12. The Following 3 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

joseph (15-05-12), m-power_01 (15-05-12), Stathis (15-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω το διάλογο αυτό.

Πρώτον γιατί θεωρώ αστείο να λέγεται κάποιος ρατσιστής ιδεών επειδή απλά, και μάλιστα για δεκάδες εμπεριστατωμένους λόγους, διαφωνεί με κάτι, εν προκειμένω με παραστρατιωτικού τύπου οργανώσεις που περιέχουν εκτός των άλλων και πρόδηλους νοσταλγούς του χιτλερισμού.

Και προφανώς με τα κριτήριά μου κρίνω.
    Με τα κριτήρια του Κασιδιάρη θα έπρεπε να κρίνω?
    Αν ήταν έτσι τότε θα έπρεπε να έχουμε πολλαπλές προσωπικότητες και να μην έχουμε διαφορετική άποψη με κανένα.

Από εκεί και πέρα, ο μηδενισμός και ο συμψηφισμός είναι πέρα για πέρα φασιστική νοοτροπία.
    Δηλαδή επειδή με ενοχλεί το σημερινό κατεστημένο (το οποίο όποιος διαβάζει τα ποστ μου ακόμα και στο φόρουμ αυτό μπορεί να καταλάβει αν ισχύει ή όχι) σημαίνει ότι δεν πρέπει να με ενοχλεί η ΧΑ? Η το αντίθετο?
    Με ποια λογική του παραλόγου?
    Και τα 2 με ενοχλούν, το καθένα για διαφορετικό λόγο.
    Φυσικά και η αλλαγή της πολιτικής κατάστασης είναι πολύ πιο σημαντική από φαινόμενα τύπου ΧΑ, αλλά το τόπικ εδώ δε μιλά ούτε για την γενικότερη κατάσταση της χώρας ούτε για το ΚΚΕ, μιλά για τη ΧΑ.

Ανοίξτε ένα τόπικ για το ΚΚΕ ή για όποιο άλλο κόμμα θέλετε να γράψουν κι εκεί όσοι θέλουν τι πιστεύουν.

Αν είναι δυνατόν όμως να κατηγορούμαστε γιατί μας ενοχλεί η ΧΑ και όχι κάποιοι άλλοι, λες και πρέπει παντού να λέμε όλα όσα μας ενοχλούν στον πλανήτη για να γράψουμε επικριτική άποψη για κάτι.
    Εγώ συμψηφισμούς δεν κάνω, καταδικάζω μεμονωμένα αυτό με το οποίο διαφωνώ κάθε φορά.

Αυτοί που συμψηφίζουν είναι κατά κανόνα αυτοί που, έστω κι έμμεσα, δικαιολογούν.
    καταρχάς ΔΕΝ είσαι ο μόνος που τον ενοχλεί η ΧΑ. Ένα αυτό.

Δεύτερον το πολίτευμά μας είναι δημοκρατία και οφείλεις ΟΠΩΣ και εγώ να σέβεσαι τους εκλεγμένους αντιπροσώπους, δυστυχώς.

Εγώ αυτό που με εκνευρίζει είναι η όψιμη οργή ενάντια στην ΧΑ και σε κατηγορίες που νόμιμα ΔΕΝ μπορούν να της προσάψουν και επίσης το κόλλημα των δημοσιογράφων να ρωτάνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ αν είναι νοσταλγοί του Χίτλερ, ενώ οι ίδιοι έχουν απαντήσει επανηλημένα.

Επίσης θεωρώ τραγικό (και καθόλου τυχαίο) ότι έχουμε μπει στο τρυπάκι να σχολιάζουμε το ΑΝ και το κατά πόσο αξίζει να είναι η ΧΑ στην Βουλή όταν έχουμε καταπιεί ολόκληρα ποτάμια ψεμμάτων κωλοτούμπων και προδοσιών.

Αλλά βλέπεις σε κάτι που είναι παγκόσμια γνωστό πετάμε κοπριά άνετα.

Επίσης εσύ μηδενίζεις την γνώμη της ΧΑ λέγοντας ότι δεν θα την ήθελες καθόλου στη Βουλή (ούτε καν να περνάει απέξω).

Εσύ δλδ κρίνεις ότι όλα από αυτά που λένε οι ΧΑ είναι λάθος;

Δεν βρίσκεις κανένα κοινό της ΧΑ με άλλα πολιτικά κόμματα;

Επίσης βλέπεις τα κανάλια να ασχολούνται με το ίδιο μένος με τα υπόλοιπα κόμματα όσο ασχολούνται με την ΧΑ;

Προσωπικά, αν υπήρχε, και ο Διάβολος ο ίδιος να μπορούσε να μπει στην Βουλή θα τον έβαζα.

Ο τρόπος για να βγει η ΧΑ από την Βουλή όπως και το ΚΚΕ και όλα τα υπόλοιπα (για εμένα αυτά είναι τα 2 χειρότερα) σκατοκόμματα δεν είναι αυτός που λες, απλά και μόνο γιατί ανεβάζει την ένταση και δίνει, όπως τώρα σε εμένα, πάτημα έστω για συζήτηση.

Αν είχαμε την ΠΑΙΔΕΙΑ να ψηφίζουμε σωστά δεν θα το συζητούσαμε καν, όχι γιατί δεν θα έμπαινε στην βουλή αλλά γιατί ΚΚΕ και ΧΑ δεν θα υπήρχαν ούτε σαν σκέψη.

14. The Following 4 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

gnx (15-05-12), hades7 (15-05-12), nikos1400 (15-05-12), spar@ (15-05-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο γιος του Βούτση, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, συνελήφθη για ένοπλη ληστεία.

Στην κόρη του Δραγασάκη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατΆ εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».

Θέλετε να μιλήσουμε για τις καταστροφές τον Δεκέμβρη του 2008 ή για το έγκλημα στη Marfin της Σταδίου? Αλλά ξέχασα, αυτά ήταν προβοκάτσιες.

Μετά σας φταίει ο Κασιδιάρης...

16. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

S8N (15-05-12), Vassilis ///M (15-05-12)

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP