Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 24

Θέμα: Εξαερωση φρενων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    όσο σχολαστικά και να το έκανες, δεν υπάρχει περίπτωση να άδειασε τον αέρα απο την μονάδα, όπως θα το κάνει το διαγνωστικό.
    και επειδή και το ABS είναι είναι πάνω στην μονάδα του dsc, καλά θα κάνεις να πάς και να κάνεις την εξαέρωση που προβλέπεται.
    αυτό που έκανες, είναι κάτι προσωρινό απλά για να δουλεύει το φρένο, μέχρι να πάς και να κάνεις εξαέρωση με τον σωστό τρόπο.

Η εξαέρωση με το διαγνωστικό είναι συμβατή μόνο στα Ε46 Μ3 γτ σε απλά 46αρια νομίζω δεν υφίστατε....(λόγο του τί γενιάς είναι το ΑΒS)
    Σε αυτά γίνεται με τον κλασσικό τρόπο απ'ότι μου έχουν πει...
    Διορθώστε με αν κάνω λάθος....

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η εξαέρωση με το διαγνωστικό είναι συμβατή μόνο στα Ε46 Μ3 γτ σε απλά 46αρια νομίζω δεν υφίστατε....(λόγο του τί γενιάς είναι το ΑΒS)
    Σε αυτά γίνεται με τον κλασσικό τρόπο απ'ότι μου έχουν πει...
    Διορθώστε με αν κάνω λάθος....
    ισχυει για ολα τα Ε46. του Μ3 το abs/dsc δεν ειναι κατι διαφορετικο απ των απλων μοντελων απλα εχει αλλο προγραμματισμο λειτουργιας(πιο σπορ) το ιδιο ισχυει για τα Μ pack αυτοκινητα και εκεινα εχουν αλλο προγραμμα σε αυτη τη μοναδα απ οτι τα απλα

3. The Following 4 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

BILL007 (05-04-12), Kazakos Garage (05-04-12), nikos valvetronic (04-04-12), Vassilis ///M (04-04-12)

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    ισχυει για ολα τα Ε46. του Μ3 το abs/dsc δεν ειναι κατι διαφορετικο απ των απλων μοντελων απλα εχει αλλο προγραμματισμο λειτουργιας(πιο σπορ) το ιδιο ισχυει για τα Μ pack αυτοκινητα και εκεινα εχουν αλλο προγραμμα σε αυτη τη μοναδα απ οτι τα απλα
    Οπότε χρειάζομαι κι εγώ εξαέρωση απο το διαγνωστικό για να δουλέψει σωστά το σύστημα.....Ευχαριστώ πολύ....

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλά τα λέει ο Τομις παίδες! Μόνο με το GT1 γίνεται σωστή δουλειά. Κανονικά όποιος μηχανικός ασχολείται σοβαρά με BMW οφειλή να το γνωρίζει αυτό..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

6. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

Kazakos Garage (05-04-12)

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπότε χρειάζομαι κι εγώ εξαέρωση απο το διαγνωστικό για να δουλέψει σωστά το σύστημα.....Ευχαριστώ πολύ....
    Διαδικασία να υποθέσω η συνηθησμένη,βάζουμε τη φύσα και βρίσκουμε την επιλογή την αντίστοιχη στο διαγνωστικό...Χρειάζεται κάποια ενέργεια δικιά μας όπως το να πατήσουμε το πεντάλ?????

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP