Σελίδα 11 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 9101112 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 101 έως 110 από 112

Θέμα: ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε να ανεβώ Θεσσαλονίκη....να πετύχω το Θωμά......να του ρίξω 2 ταχυδρομικούς κώδικες και να γυρίσω???.......ετσι για να πάρει ο πονεμένος κόσμος το δίκιο του πίσω...
    ....καλα,μετα θα βαλει τον Γιωργαρα με το υπερδιαστημοπλοιο 850τσι εσ αϊ ,να σου ριξει 5 ΝΟΜΟΥΣ!!!!

2. The Following 4 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

Azurius (17-03-13), BILL007 (03-04-12), Ptboul (04-04-12), zaharias (04-04-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....καλα,μετα θα βαλει τον Γιωργαρα με το υπερδιαστημοπλοιο 850τσι εσ αϊ ,να σου ριξει 5 ΝΟΜΟΥΣ!!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    paseo de la castellana
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο super duper Εμφάνιση μηνυμάτων
    οταν ανεβηκα θεσ/κη νσ σπουδασω , ειχα ανεβασει και το αμαξι μου τοτε ενα ραλλυ 1.3.
    ειμαι καπου τσιμισκη και εψαχνα ενα μερος , (πιτσιρικας μιλαμε 18-19) , ρωταω καποια παιδια τα οποια με εβγαλαν απο την πορεια μου εβρισαν του συντοπιτες τους που με κοροιδεψαν και με οι τριμαλακες με εστειλαν Δεντροποταμο μια γειτονια σουπερ για οσους γνωριζουν.Δεν τα βαζω με τους πανω , παντου υπαρχουν καλοι και κακοι αλλα ενταξει ρε παιδια 18 χρονων ημουν, Ωραια εμπειρια , τωρα γελαω αλλα τοτε ειχα κλασει μεντες.
    ΑΣΧΕΤΟ με τα αυτοκινητα αλλα θα το πω!!!εγω τοτε που ειχα παει πανω για κανενα μηνα οπως ειπα στο αλλο ποστ...

ημουν με την δικια μου η οποια σπουδαζει θεσσαλονικη (ακομα! ΛΟΛ) και ανεβαινει καθε βδομαδα επανω...παιρνει το βραδυνο τραινο και μετα το απογευματινο μετα την σχολη και γυρναει....ε καποια πραγματα απο περιοχες τα γνωριζει εκει.....

παμε ενα βραδυ τοτε να βγουμε εξω για ποτο.....και ειμαστε απεναντι απο το πρωτο μαγαζι που ξεκιναει η παραλια....(το ονομα του παραπεμπει σε φυτο της θαλασσας!!) η δικια μου εχει ακουσει για ενα καλο μαγαζι εκει και βρισκουμε μπροστα μας 2 κοπελες περιπου 19-20 χρονων....ρωταει η δικια μου "κοπελιες που ειναι το ταδε μαγαζι?" δεν ξερανε και γυρναει η μια και με κοιταζει επιμονα και μου λεει " δεν υπαρχει εδω τετοιο μαγαζι μηπως σας ειπαν καπου αλλου?" και με ξανακοιταει....και της λεω συγνωμη μην με κοιτας δεν ξερω τιποτα απο εδω....απο αθηνα ειμαι..... και περνω την απαντηση.......ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙς και φευγουν!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα καλα λεω δεν ξαναμιλαω! αν ηταν τιποτα αντρες αντι για κοπελες θα βρισκομουν μεσα στο νερο....!

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kwstakhs_Z4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΑΣΧΕΤΟ με τα αυτοκινητα αλλα θα το πω!!!εγω τοτε που ειχα παει πανω για κανενα μηνα οπως ειπα στο αλλο ποστ...

ημουν με την δικια μου η οποια σπουδαζει θεσσαλονικη (ακομα! ΛΟΛ) και ανεβαινει καθε βδομαδα επανω...παιρνει το βραδυνο τραινο και μετα το απογευματινο μετα την σχολη και γυρναει....ε καποια πραγματα απο περιοχες τα γνωριζει εκει.....

παμε ενα βραδυ τοτε να βγουμε εξω για ποτο.....και ειμαστε απεναντι απο το πρωτο μαγαζι που ξεκιναει η παραλια....(το ονομα του παραπεμπει σε φυτο της θαλασσας!!) η δικια μου εχει ακουσει για ενα καλο μαγαζι εκει και βρισκουμε μπροστα μας 2 κοπελες περιπου 19-20 χρονων....ρωταει η δικια μου "κοπελιες που ειναι το ταδε μαγαζι?" δεν ξερανε και γυρναει η μια και με κοιταζει επιμονα και μου λεει " δεν υπαρχει εδω τετοιο μαγαζι μηπως σας ειπαν καπου αλλου?" και με ξανακοιταει....και της λεω συγνωμη μην με κοιτας δεν ξερω τιποτα απο εδω....απο αθηνα ειμαι..... και περνω την απαντηση.......ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙς και φευγουν!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα καλα λεω δεν ξαναμιλαω! αν ηταν τιποτα αντρες αντι για κοπελες θα βρισκομουν μεσα στο νερο....!
    οφ τοπικ
    μαλλον θα σου καναν ναζακια για την συνοδο σου...στο χιουμορ το παν ειναι να το καταλαβεις και να απαντησεις ..π.χ εγω θα ελεγα
    Καντε με καλα ρε κοριτσια ελατε να γινουμε μια παρεα ολοι να μας μαθετε την πολη σας...
    Βεβαια η συνοδος μου θα ηταν ενα ψιλοθεματακι

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

6. The Following 4 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

imolarot (04-04-12), Nick bmwlover (04-04-12), Ptboul (04-04-12), zaharias (04-04-12)

Περιοχή
    paseo de la castellana
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    π.χ εγω θα ελεγα
    Καντε με καλα ρε κοριτσια ελατε να γινουμε μια παρεα ολοι να μας μαθετε την πολη σας...
    Βεβαια η συνοδος μου θα ηταν ενα ψιλοθεματακι

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε να ανεβώ Θεσσαλονίκη....να πετύχω το Θωμά......να του ρίξω 2 ταχυδρομικούς κώδικες και να γυρίσω???.......ετσι για να πάρει ο πονεμένος κόσμος το δίκιο του πίσω...
    άρχισαν να κάνουν πρόβες για την ανάσταση τα Ν54 απο τώρα???
    ποιοί είναι οι πονεμένοι ρε μλκ???έλα εσύ πάντως, και μπορεί να σε αφήσω να κερδίσεις ρε.

sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το παρκαρα χθες σε αρκετα ανετο σημειο για να παρω κατι πραγματα και οριστε το αποτελεσμα:

image sharing
    Φυσικα ουτε λογος για καποιο σημειωμα.

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιαννη σε ματιασαν φιλε! Μια το BMW χαρακιά, τωρα το Ναβαρα!! τι γινεται?

11. The Following User Says Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

giannis_compact (17-03-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

κριμα ρε Γιαννη,καποιοι δεν σεβονται την περιουσια του αλλου!!!

...μαλλον καποιο φορτηγο πρεπει να σε "στριμωξε".....αλλα τωρα τι να ψαχνεις,το θεμα ηταν να μην γινει.

13. The Following 3 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (17-03-13), BILL007 (17-03-13), giannis_compact (17-03-13)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη σε ματιασαν φιλε! Μια το BMW χαρακιά, τωρα το Ναβαρα!! τι γινεται?
    Όπα, μήπως σε κυνηγάει κανένας-καμία? (χωρίς πλάκα) τόση γκαντεμιά και στα 2?
    Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220

Αγοράζονται : BMW Performance parts

Σελίδα 11 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 9101112 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP