ΑΣΧΕΤΟ με τα αυτοκινητα αλλα θα το πω!!!εγω τοτε που ειχα παει πανω για κανενα μηνα οπως ειπα στο αλλο ποστ...
ημουν με την δικια μου η οποια σπουδαζει θεσσαλονικη (ακομα! ΛΟΛ) και ανεβαινει καθε βδομαδα επανω...παιρνει το βραδυνο τραινο και μετα το απογευματινο μετα την σχολη και γυρναει....ε καποια πραγματα απο περιοχες τα γνωριζει εκει.....
παμε ενα βραδυ τοτε να βγουμε εξω για ποτο.....και ειμαστε απεναντι απο το πρωτο μαγαζι που ξεκιναει η παραλια....(το ονομα του παραπεμπει σε φυτο της θαλασσας!!) η δικια μου εχει ακουσει για ενα καλο μαγαζι εκει και βρισκουμε μπροστα μας 2 κοπελες περιπου 19-20 χρονων....ρωταει η δικια μου "κοπελιες που ειναι το ταδε μαγαζι?" δεν ξερανε και γυρναει η μια και με κοιταζει επιμονα και μου λεει " δεν υπαρχει εδω τετοιο μαγαζι μηπως σας ειπαν καπου αλλου?" και με ξανακοιταει....και της λεω συγνωμη μην με κοιτας δεν ξερω τιποτα απο εδω....απο αθηνα ειμαι..... και περνω την απαντηση.......ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙς και φευγουν!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχα καλα λεω δεν ξαναμιλαω! αν ηταν τιποτα αντρες αντι για κοπελες θα βρισκομουν μεσα στο νερο....!