Σελίδα 8 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 112

Θέμα: ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το χει η μέρα φαίνεται.. Σήμερα το απόγευμα ο Γρηγόρης (ο γιος μου δηλαδή) βρήκε το αμάξι του, 318Ci, με μιά διαμήκη χαρακιά λίγο μετά το καπάκι του ρεζερβουάρ και σχεδόν μέχρι τον καθρέφτη. Ευτυχώς ήταν λεπτή και σε ορισμένα σημεία όχι πολύ βαθειά. Έτσι το κακό περιορίστηκε αρκετά μετα από τρίψιμο με sonax χοντρή.
    Αλλά ο κανιβαλισμός δεν σταμάτησε. Έπιασαν τον αριστερό υαλοκαθαριστήρα απ το μάκτρο και τον έστριψαν σχεδόν μισή στροφή!!
    Άντεξε όμως κι αυτός και ύστερα από πολύ προσπάθεια, χρησιμοποιώντας πένσα και κάβουρα, τον επανέφερα στην αρχική του φόρμα, αφήνοντας μόνο κάτι αμιχιές που θα καλυφθούν με μάτ μαύρο χρωμα και πινελάκι ζωγραφικής.
    Υπ όψη ότι το αμάξι το αφήνει κάθε πρωί στις 6.15 σχεδόν στο ίδιο σημείο σε ένα μεγάλο ελεύθερο πάρκιγκ, όπως και αρκετοί άλλοι τα δικά τους.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 02-04-12 στις 22:56
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

2. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

BILL007 (03-04-12)

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

και το πετυχα τον εριξα τετοιο φτύσιμο που κοντεψε να πνιγεί
    πωπωπωπω ακομα το θυμαμε και γελαω,,, ενας παππους γυρω στο 60 και...
    ευτυχως για αυτον ηταν και η μητερα μου μαζι και δεν με αφησε να τον πλακώσω

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το χει η μέρα φαίνεται.. Σήμερα το απόγευμα ο Γρηγόρης (ο γιος μου δηλαδή) βρήκε το αμάξι του, 318Ci, με μιά διαμήκη χαρακιά λίγο μετά το καπάκι του ρεζερβουάρ και σχεδόν μέχρι τον καθρέφτη. Ευτυχώς ήταν λεπτή και σε ορισμένα σημεία όχι πολύ βαθειά. Έτσι το κακό περιορίστηκε αρκετά μετα από τρίψιμο με sonax χοντρή.
    Αλλά ο κανιβαλισμός δεν σταμάτησε. Έπιασαν τον αριστερό υαλοκαθαριστήρα απ το μάκτρο και τον έστριψαν σχεδόν μισή στροφή!!
    Άντεξε όμως κι αυτός και ύστερα από πολύ προσπάθεια, χρησιμοποιώντας πένσα και κάβουρα, τον επανέφερα στην αρχική του φόρμα, αφήνοντας μόνο κάτι αμιχιές που θα καλυφθούν με μάτ μαύρο χρωμα και πινελάκι ζωγραφικής.
    Υπ όψη ότι το αμάξι το αφήνει κάθε πρωί στις 6.15 σχεδόν στο ίδιο σημείο σε ένα μεγάλο ελεύθερο πάρκιγκ, όπως και αρκετοί άλλοι τα δικά τους.
    Πως και δε μου ειπε τιποτα στο τηλεφωνο?Η γρατζουνια φαινεται η αραιωσε αρκετα?

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πως και δε μου ειπε τιποτα στο τηλεφωνο?Η γρατζουνια φαινεται η αραιωσε αρκετα?
    Εκεί που χαράκωσε βαθύτερα Γιάννη φαίνεται, έχει πάρει και χρώμα. Ευτυχώς είναι λεπτή σαν τρίχα.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

πιστευω οτι ειναι περιστατικα ζηλειας ρε παιδια.εγω ημουν πιο τυχερος (@ρχιδι@ τυχερος δηλαδη) τον χειμωνα ειχε ενα διαστημα που εβρεχε καθε μερα συνεχεια, εγω εχω ενα βιτσιο αν θελω να το πλυνω θα το πλυνω κι ας βρεχει, ειμαι στο υπογειο και το εκανα πιπιλα το περναω και ενα κερι που ειχα και παω σινεμαδακι.εκει που παρκαρα ηταν ολα λασπωμενα και βρωμικα και εμενα ξεχωριζε σαν το γαλα μες την μυγα (νυχτα ηταν και ειναι ασπρο το αμαξι εεεε).οταν πηγα να το παρω μιλαμε απο τις ρωχαλες δεν φαινοταν.τι πορτες ,τι χερουλια, τι ουρανος, τι καπο και ηταν και κρυωμενοι οποιοι το εφτυναν (μην το ματιασουν???) εβγαλα μωρομαντιλα να σκουπισω τα χερουλια για να μπω μεσα, βαζω υαλοκαθαριστηρες και κοντευα να ξερασω με το θεαμα απο μεσα.το σιχαθηκα τοσο που τν αλλη μερα το πηγα στο πλυντηριο...

τουλαχιστον δεν εκαναν ζημια τα κακομαθημενα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη halkida116mpack : 02-04-12 στις 23:41
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    πιστευω οτι ειναι περιστατικα ζηλειας ρε παιδια.εγω ημουν πιο τυχερος (@ρχιδι@ τυχερος δηλαδη) τον χειμωνα ειχε ενα διαστημα που εβρεχε καθε μερα συνεχεια, εγω εχω ενα βιτσιο αν θελω να το πλυνω θα το πλυνω κι ας βρεχει, ειμαι στο υπογειο και το εκανα πιπιλα το περναω και ενα κερι που ειχα και παω σινεμαδακι.εκει που παρκαρα ηταν ολα λασπωμενα και βρωμικα και εμενα ξεχωριζε σαν το γαλα μες την μυγα (νυχτα ηταν και ειναι ασπρο το αμαξι εεεε).οταν πηγα να το παρω μιλαμε απο τις ρωχαλες δεν φαινοταν.τι πορτες ,τι χερουλια, τι ουρανος, τι καπο και ηταν και κρυωμενοι οποιοι το εφτυναν (μην το ματιασουν???) εβγαλα μωρομαντιλα να σκουπισω τα χερουλια για να μπω μεσα, βαζω υαλοκαθαριστηρες και κοντευα να ξερασω με το θεαμα απο μεσα.το σιχαθηκα τοσο που τν αλλη μερα το πηγα στο πλυντηριο...

τουλαχιστον δεν εκαναν ζημια τα κακομαθημενα
    Τι τσογλανια...Ευτυχως δεν εκαναν καμια ζημια σε σενα...

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι τσογλανια...Ευτυχως δεν εκαναν καμια ζημια σε σενα...
    το φορντ παντως που ειχα (το περιποιομουν φοβερα κι αυτο) το ειχα βρει 3 φορες με τρακαρισμενη πορτα η φτερο

παιδια το ξερω το εχω ζησει, υπομονη και να ειστε σιγουροι οτι τετοιοι ανθρωποι το βρισκουν μπροστα τους , ειναι ψυχικα διαταραγμενοι και ξεσπουν σε αυτους που ειναι μια χαρα απο ζηλεια.
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλοκαιρι 2009 γυριζω απο βραδινη βολτα με το punto του ξαδερφου μου...Ελειπε αθηνα και το ειχε αφησει για να κυλλαω...Ξυπνησα το πρωι και με το που πηγα να μπω το ματι μου επεσε κατευθειαν σε μια γρατζουνια στο καπο γυρω στους 20-25 ποντους που εφτανε μεχρι το φαναρι...Ευτυχως το καπο ειχε αυτοκολλητο carbon και δεν εκανε ζημια στο χρωμα...αλλα οπως και να το κανεις και το αυτοκολλητο εχει το κοστος του...Εντελως συμπτωματικα το βραδυ του συμβαντος εληφθη το ακολουθο μηνυμα απο πρωην ¨ΣΥΓΝΩΜΗ¨ χωρις να εχει προηγηθει καμια αλλη συζητηση μαζι της...τα συμπερασματα δικα σας...τα εγκεφαλικα δικα μου...

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stavroskal Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλοκαιρι 2009 γυριζω απο βραδινη βολτα με το punto του ξαδερφου μου...Ελειπε αθηνα και το ειχε αφησει για να κυλλαω...Ξυπνησα το πρωι και με το που πηγα να μπω το ματι μου επεσε κατευθειαν σε μια γρατζουνια στο καπο γυρω στους 20-25 ποντους που εφτανε μεχρι το φαναρι...Ευτυχως το καπο ειχε αυτοκολλητο carbon και δεν εκανε ζημια στο χρωμα...αλλα οπως και να το κανεις και το αυτοκολλητο εχει το κοστος του...Εντελως συμπτωματικα το βραδυ του συμβαντος εληφθη το ακολουθο μηνυμα απο πρωην ¨ΣΥΓΝΩΜΗ¨ χωρις να εχει προηγηθει καμια αλλη συζητηση μαζι της...τα συμπερασματα δικα σας...τα εγκεφαλικα δικα μου...
    Δηλαδη το'κανε,το μετανιωσε και εστειλε μηνυμα?Δεν καταλαβε οτι καρφωθηκε με τον τροπο αυτο?

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stavroskal Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρωην δικια σου η του ξαδελφου σου???
    Ωραιο μυαλο και εξηγα

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Σελίδα 8 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP