Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
θα σε προετρεπα ομως να ρωτησεις στην γειτονια σου καλυτερα....μιας κ συναδελος που μενει στην Πετρουπολη...μου χει πει τα χειροτερα για την FORTHNET κ τα καλυτερα για την ΟΝ......

Στην δικη μου περιοχη ισχυουν τα ακριβως αντιθετα....εχω γειτονες που βλαστημησαν με αλλες εταιριες κ κατεληξαν σ αυτην που μαι κ γω...

νομιζω οτι κατι παιζει αναλογα την εταιρια κ την περιοχη...(χωρις να μαι κ βεβαιος)
Σωστός. Μου τα έχουν εξηγήσει κατα καιρούς διάφοροι τεχνικοί αλλά δυστυχώς δε μπορώ να τα μεταφέρω μιας κ δεν έχω την τεχνογνωσία.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konas Εμφάνιση μηνυμάτων

Η μονη προϋπόθεση που θα σου επιστησω τη προσοχη: Να εισαι σε περιοχη που να εχει δικό της δικτυο. Οχι να "παταει" πανω στο δικτυο του ΟΤΕ γιατι τοτε την πατησες....
Ακόμα οι εναλλακτικοί πάροχοι δεν έχουν φθάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο εξάπλωσης δικτύου. Το κόστος σκαψίματος είναι τόσο μεγάλο που συμφέρει να νοικιάζουν γραμμές του ΟΤΕ.

Το πάτημα Γέρακα είναι καταδικασμένο σε απραξία όπως κ πολλές νέες/αναπτυσσόμενες περιοχές μιας και οι Ελληνικές κυβερνήσεις ακόμα δεν έχουν αποφασίσει - υπογράψει για την χρήση οπτικών ινών. Το πάτημα Χαλανδρίου δεν έχει θέμα από όσο γνωρίζω (ανεξαρτήτου επιλογής παρόχου).

Γενικά οι υπηρεσία τηλεφώνου επειδή είναι άυλη ο πελάτης δεν μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορά στην ποιότητα ήχου κ υπ/σιών γενικότερα. Είναι όμως απλή λογική:

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει η bmw και υπάρχουν άλλες 2-3 εταιρείες κινέζικες οι οποίες χρησιμοποιούν τις υποδομές της bmw και κατασκευάζουν αυτοκίνητα φθηνότερα βασίζοντας τα κέρδη τους στον όγκο πωλήσεων. Ποια θα προτιμούσατε?