Σωστός. Μου τα έχουν εξηγήσει κατα καιρούς διάφοροι τεχνικοί αλλά δυστυχώς δε μπορώ να τα μεταφέρω μιας κ δεν έχω την τεχνογνωσία.
Ακόμα οι εναλλακτικοί πάροχοι δεν έχουν φθάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο εξάπλωσης δικτύου. Το κόστος σκαψίματος είναι τόσο μεγάλο που συμφέρει να νοικιάζουν γραμμές του ΟΤΕ.
Το πάτημα Γέρακα είναι καταδικασμένο σε απραξία όπως κ πολλές νέες/αναπτυσσόμενες περιοχές μιας και οι Ελληνικές κυβερνήσεις ακόμα δεν έχουν αποφασίσει - υπογράψει για την χρήση οπτικών ινών. Το πάτημα Χαλανδρίου δεν έχει θέμα από όσο γνωρίζω (ανεξαρτήτου επιλογής παρόχου).
Γενικά οι υπηρεσία τηλεφώνου επειδή είναι άυλη ο πελάτης δεν μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορά στην ποιότητα ήχου κ υπ/σιών γενικότερα. Είναι όμως απλή λογική:
Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει η bmw και υπάρχουν άλλες 2-3 εταιρείες κινέζικες οι οποίες χρησιμοποιούν τις υποδομές της bmw και κατασκευάζουν αυτοκίνητα φθηνότερα βασίζοντας τα κέρδη τους στον όγκο πωλήσεων. Ποια θα προτιμούσατε?![]()