Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: Διδαξτε με - εταιρειες σταθερης τηλεφωνιας.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε, είχα το ίδιο δίλημμα λόγω μαγαζιού....φοβάμαι απίστευτα να πάω αλλού μη τυχόν και ......καταλαβαίνεις. Έτσι είμαι πιστός στον ΟΤΕ με μια conx στα 2, ενώ δεν είχα ποτέ διακοπή.

Για "ΟΝ" δε το συζητώ......horror stories.....

Πάμε παρακάτω, αποφάσισα το καλοκαίρι να κάνω κάτι για το σπίτι, μιας και μιλάμε οικογενειακώς πολύ με εξωτερικό σε 3 χώρες και επέλεξα Τellas...

...αν εξαιρέσω ένα πρόβλημα το καλοκαίρι που είχε η περιοχή και μείναμε χωρίς τηλ/νο 9 (!!!) μέρες, όλα δουλεύουν τέλεια και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Τώρα στο μαγαζί δεν αλλάζω, γιατί έτσι αλλιώς ο λογ/μός ποτέ δεν υπερβαίνει αυτό που θα πλήρωνα και στη Τελλάς, άρα δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρω....

2. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Stamatis (16-02-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων

Για "ΟΝ" δε το συζητώ......horror stories.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω π.χ οταν ολοι εβριζαν την τελλας οτι ειναι χαλια πηγα και την εβαλα.
    εδω και περιπου 2,5 χρονια τα προβληματα ειναι μηδαμινα.
    ....κι εγώ όταν έβριζαν την ΟΝ που είναι και η πρώτη που έκανε ιδιόκτητο δίκτυο (ο κωδικός μου είναι 780 κατι, δηλαδή είμαι μέσα στους πρώτους 1000 πελάτες) είπα να τη δοκιμάσω γιατί τα τιμολόγιά τους τότε (το 2006 αν θυμάμαι καλά) ήταν στο 1/4 από εκείνα που έκανα κατά μέσο όρο με το ISDN του ΟΤΕ, και παρείχαν Ιντερνετ 10Mpbs, δωρεάν αστικά, υπεραστικά και διεθνή για τις 15 κυριότερες χώρες της ΕΕ και σταθερά και κινητά για Αμερική και Καναδά, όλα αυτά χωρίς χρονικά όρια, καθώς και καλωδιακή τηλεόραση με 3 μέρες online recording, δηλαδή μπορούσαν τα παιδιά την Τρίτη να δουν μια παιδική εκπομπή που είχε παιχτεί την Κυριακή πατώντας πάνω στον τίτλο της στο ημερολόγιο του REC programm (για τα κυριότερα Ελληνικά κανάλια) και με πάγιο για όλα αυτά 38 ευρώ το μήνα ...τη στιγμή που πλήρωνα στον ΟΤΕ τότε γύρω στα 200-250 το δίμηνο για τηλέφωνο και ISDN σύνδεση στο Ιnternet..

Στην αρχή ήταν χάλια, είχα απογοητευτεί, το Ιnternet ήταν ΟΚ σφαίρα, αλλά το τηλέφωνο απαράδεκτο, έκανε 3-4 μήνες να στρώσει κάπως και πάλι είχαμε θέματα, δεν καταλάβαινες καν τι έλεγε ο συνομιλητής σου, σαν δορυφορικό τηλέφωνο ένα πράμα. Μια έλεγαν ότι φταίει ο ΟΤΕ γιατί μας σαμποτάρει, μια δεν έχει γίνει σωστή ρύθμιση από το δίκτυό μας κλπ κλπ. Για κανα χρόνο τραβιόμασταν έτσι. Έβρισκα ανταπόκριση στο helpdesk, τις πιο πολλές φορές με καλούσαν αυτοί, αλλά οι λύσεις στα προβλήματα προσωρινές. Όλα τα άλλα super αλλά με το τηλέφωνο πρόβλημα.

Εδώ και 3 χρόνια όμως είναι όλα super, κανένα απολύτως πρόβλημα, μιλάω με σταθερά Αγγλία, Ολλανδία, Γερμανία, ή και κινητά στην Αμερική και "ξεχνάω" να το κλείσω. Είναι τέλεια! Το έχω συστήσει σε καμιά 20ρια άτομα σε διάφορες περιοχές στις οποίες υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο (πλέον έχει σχεδόν παντού στην Αττική) ..και με ευγνωμονούν !! Βέβαια το κόλπο με την καλωδιακή τηλεόραση δεν παίζει πλέον γιατί τα κανάλια αποσύρθηκαν όταν σχεδιάστηκε η ψηφιακή πλατφόρμα ..εδω κι ένα χρόνο περίπου, οπότε διέκοψα την καλωδιακή και το πάγιο μειώθηκε στα 32 ευρώ περίπου. Όλα τα άλλα είναι άψογα, και σε μένα αλλά και στους φίλους που έβαλαν ΟΝ και στο Ιντερνετ δεν είχα ποτέ την παραμικρή διακοπή, και τώρα είναι και ταχύτατο .. νομίζω 16Μbps ίσως και παραπάνω download και 2 νομίζω upload ...ποτέ δεν είναι πραγματικά αυτά το νούμερα αλλά στην πράξη είναι ταχύτατο.

Αυτά περί ΟΝ

edit: στη δουλειά έχω Vivodi, την οποία πρόσφατα την εξαγόρασε η ΟΝ...

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ είμαι από τους πρώτους στη forthnet με 39,89 ευρώ τον μήνα,εχω δωρεάν αστικά, υπεραστικά,περίπου 40 χώρες, 60 min κινητά και internet στα 10-12 mbps (παίζει).Να σκεφτείς ότι στην αρχή ήταν 1mbps όταν ξεκίνησε.Οταν το πήγε (θεωριτικά) στα 24, επειδή είχε καθηστερήση αυτή η αλλαγή και εγώ είχα πληρώση μου έστειλαν ενα λογαριασμό πιστωτικό 20 ευρώ που πήγα και εισέπραξα.Και επίσης μου έδωσαν και το καινούργιο modem για τα 24mbps.Πριν πάω είχα τηλεφωνήση εαν κάλυπτε την περιοχή μου με το δικό της δίκτυο (φτάνει μέχρι τα καφάο του ΟΤΕ).
    Πληροφορία:οι στενές λωρίδες που βλέπετε στην άσφαλτο είναι από τις κινητές τηλεφωνίες...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP