Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 42

Θέμα: Διδαξτε με - εταιρειες σταθερης τηλεφωνιας.

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ είμαι από τους πρώτους στη forthnet με 39,89 ευρώ τον μήνα,εχω δωρεάν αστικά, υπεραστικά,περίπου 40 χώρες, 60 min κινητά και internet στα 10-12 mbps (παίζει).Να σκεφτείς ότι στην αρχή ήταν 1mbps όταν ξεκίνησε.Οταν το πήγε (θεωριτικά) στα 24, επειδή είχε καθηστερήση αυτή η αλλαγή και εγώ είχα πληρώση μου έστειλαν ενα λογαριασμό πιστωτικό 20 ευρώ που πήγα και εισέπραξα.Και επίσης μου έδωσαν και το καινούργιο modem για τα 24mbps.Πριν πάω είχα τηλεφωνήση εαν κάλυπτε την περιοχή μου με το δικό της δίκτυο (φτάνει μέχρι τα καφάο του ΟΤΕ).
    Πληροφορία:οι στενές λωρίδες που βλέπετε στην άσφαλτο είναι από τις κινητές τηλεφωνίες...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες.αδειασα και απο thanks θα επανελθω για νας ευχαριστησω ξανα αργοτερα.
    Η περιοχη που μενω ειναι το Πατημα Χαλανδριου αναμεσα σε Βιλησια Νεα Πεντελη Γερακα και τα modem που βρισκω με το wifi ειναι ολα ΟΝ τελεκομς.
    Το σπιτι ειναι νεοδμητο οποτε νομιζω εχει σωστα καλωδια.
    Σημερα θα κανω την ερευνα μου συμφωνα με οσα με συμβουλευσατε αλλα μαλλον με βλεπω να παραμενω στον οτε.
    Και παλι ευχαριστω.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες.αδειασα και απο thanks θα επανελθω για νας ευχαριστησω ξανα αργοτερα.
    Η περιοχη που μενω ειναι το Πατημα Χαλανδριου αναμεσα σε Βιλησια Νεα Πεντελη Γερακα και τα modem που βρισκω με το wifi ειναι ολα ΟΝ τελεκομς.
    Σημερα θα κανω την ερευνα μου συμφωνα με οσα με συμβουλευσατε αλλα μαλλον με βλεπω να παραμενω στον οτε.
    Και παλι ευχαριστω.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα σε προετρεπα ομως να ρωτησεις στην γειτονια σου καλυτερα....μιας κ συναδελος που μενει στην Πετρουπολη...μου χει πει τα χειροτερα για την FORTHNET κ τα καλυτερα για την ΟΝ......

Στην δικη μου περιοχη ισχυουν τα ακριβως αντιθετα....εχω γειτονες που βλαστημησαν με αλλες εταιριες κ κατεληξαν σ αυτην που μαι κ γω...

νομιζω οτι κατι παιζει αναλογα την εταιρια κ την περιοχη...(χωρις να μαι κ βεβαιος)
    Σωστός. Μου τα έχουν εξηγήσει κατα καιρούς διάφοροι τεχνικοί αλλά δυστυχώς δε μπορώ να τα μεταφέρω μιας κ δεν έχω την τεχνογνωσία.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konas Εμφάνιση μηνυμάτων

Η μονη προϋπόθεση που θα σου επιστησω τη προσοχη: Να εισαι σε περιοχη που να εχει δικό της δικτυο. Οχι να "παταει" πανω στο δικτυο του ΟΤΕ γιατι τοτε την πατησες....
    Ακόμα οι εναλλακτικοί πάροχοι δεν έχουν φθάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο εξάπλωσης δικτύου. Το κόστος σκαψίματος είναι τόσο μεγάλο που συμφέρει να νοικιάζουν γραμμές του ΟΤΕ.

Το πάτημα Γέρακα είναι καταδικασμένο σε απραξία όπως κ πολλές νέες/αναπτυσσόμενες περιοχές μιας και οι Ελληνικές κυβερνήσεις ακόμα δεν έχουν αποφασίσει - υπογράψει για την χρήση οπτικών ινών. Το πάτημα Χαλανδρίου δεν έχει θέμα από όσο γνωρίζω (ανεξαρτήτου επιλογής παρόχου).

Γενικά οι υπηρεσία τηλεφώνου επειδή είναι άυλη ο πελάτης δεν μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορά στην ποιότητα ήχου κ υπ/σιών γενικότερα. Είναι όμως απλή λογική:

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει η bmw και υπάρχουν άλλες 2-3 εταιρείες κινέζικες οι οποίες χρησιμοποιούν τις υποδομές της bmw και κατασκευάζουν αυτοκίνητα φθηνότερα βασίζοντας τα κέρδη τους στον όγκο πωλήσεων. Ποια θα προτιμούσατε?

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και παλι ευχαριστω.
    ευτυχώς που δε σε πρόλαβα γιατι θα έλεγα πολύ κακά πράγματα για κάποιες ιδιωτικές εταιρείες.
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σταματη ολο δικο σου . . .

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επειδη παντα για ολα "φταιει" ο ΟΤΕ και επειδη αν εισαι σε παροχο ο ΟΤΕ "φτανει μονο μεχρι την εισοδο του σπιτιου και ποτε μεσα... και επειδη καποιον θελεις να "βριζεις" οταν θα αρχισουν τα προβληματα και να μην ειναι φαντασμα που "πλαναται"...για αυτο κανε conex μπορει να μην ειναι το φθηνοτερο αλλα σιγουρα ειναι το πιο αξιοπιστο και με την καλυτερη αφτερ καλυψη.
    Γνωμη μου !!!

Rides
    2

Προεπιλογή

βαλε τελας!
    αν θες καποιον να βριζεις επειδη δεν θα δουλευει θα ξερεις που να τον βρεις...!

περαν της πλακας, εχω στο σπιτι οτε και τελας. παραδοσιακα ο οτε ηταν πιο σταθερος και γρηγορος. τους τελευταιους τρεις μηνες (πιθανολογω λογω του κονεξ-τιβι που πουλαει, το οποιο τρωει πολυ bandwith) κυριολεκτικα σερνεται... πολλες φορες δεν μπορω να ανοιξω καν σελιδα. ειμαι με δηλωμενο το προβλημα απο το δεκεμβριο και ακομα τιποτα.

αντιθετα η τελας πηρε τα πανω της και απο κει που ηταν 3-4 mbps, ανεβηκε στα 10-11!!!
    οπως καταλαβαινετε μπαινω πλεον με τελας εκει που την ειχα για κοψιμο εως οτου ο οτε δει τι θα κανει.

στο γραφειο ειχα μια μισθωμενη γραμμη οτε και μια απλη συνδεση φορθνετ. την προηγουμενη εβδομαδα ο οτε αλλαξε (λογω κοστους) σε τελας, 1-2 μερες μας ταλαιπωρησε αλλα απο χθες ολα καλα...
    απο τη φορθνετ δεν ειμαι ευχαριστημενος μιας και καθε μεσημερι μου κανει αποσυνδεσεις... καποια στιγμη θα την αλλαξω και αυτην.

Περιοχή
    Βορειοπειραιωτης
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων

θα σε προετρεπα ομως να ρωτησεις στην γειτονια σου καλυτερα....μιας κ συναδελος που μενει στην Πετρουπολη...μου χει πει τα χειροτερα για την FORTHNET κ τα καλυτερα για την ΟΝ......

Στην δικη μου περιοχη ισχυουν τα ακριβως αντιθετα....εχω γειτονες που βλαστημησαν με αλλες εταιριες κ κατεληξαν σ αυτην που μαι κ γω...

νομιζω οτι κατι παιζει αναλογα την εταιρια κ την περιοχη...(χωρις να μαι κ βεβαιος)

καλη συνεχεια στην επιλογη σου....
    Εγω θα ακολουθουσα την παραπανω προτροπη ευλαβικα διοτι αυτο ισχυει...Μαθε ποιας εταιριας η πορτα βρισκεται εγγυτερα στην περιοχη σου...

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

περιοχη Γαλατσιου εχει καποιος απο εδω εμπειρια να μου προτεινει?
    ειμαι αναμεσα σε ΟΤΕ - ΟΝ - TELLAS..
    αν καποιος ξερει απο Γαλατσι λοιπον ας μου πει γνωμη

μεχρι τωρα εβρισκα ασυρματα ανοιχτα αλλα τα κλειδωσαν οι τσιφουτηδες

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας