Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 70

Θέμα: ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ MADE IN GREECE

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    M@l;aka ειναι δυνατόν, τόσο νερο;

Damn nigga, thank god you didn't drown your black ass

Almost did όταν πήγα να βάλω κολωνάκια & αλυσίδες. Έπρεπε να χώσω τα χέρια μου μέσα στα βρωμόνερα, μετά να πάω πάλι μέσα να πλυθώ.

Η ρόδα στο 207 ήταν σχεδόν όλη καλυμμένη με νερά, απλά τα απόνερα του 1ου παπάρα που πέρασε τα έσπρωξαν μακριά της. Πεζοδρόμιο δεν υπήρχε καν και ξέρεις καλά πόσο ψηλό είναι σ αυτό το σημείο.

Ο μέγιστος αρχιπαπάρας της ημέρας όμως ήταν ένας με ένα yeti (or whatever the fak they call those p.o.s) όπου έστριψε το φανάρι με χίλια και χωρίς καν κόψει, μπήκε στο ποτάμι κάνοντας τα πάντα πουτ@να.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων

ΤΗΕ GREECE

TΗE GREECE 2012 Νίκο μου...

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το καλύτερο όμως ήταν πριν από κάνα χρόνο και ενώ ήμουν έξω στο πεζοδρόμιο και ....... έσκαβα ΧΩΜΑΤΑ που κατεβάζει ο δρόμος, ........ξεφύτρωνα τα ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ που φυτρώνουν στα χώματα και μάζευα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά υπάλληλος του δήμου να μου τη 'πει' επειδή πέταγα μέσα στο κάδο αυτά τα πράγματα χύμα, ενώ έπρεπε λέει να τα βάλω σε σακούλες και να τ αφήσω απ έξω.

Φυσικά αναγκάστηκα να πέσω στο επίπεδό του, να τον αρπάξω από το γιακά και να τον φέρω πάνω στο γραφείο μου για να του δείξω τι πληρώνω σε δημοτικά τέλη για μια δουλειά που κανονικά έπρεπε να κάνει εκείνος και όχι εγώ. Τελευταία φορά που καθαρίστηκε ο δρόμος μας (Λ. Κηφισιάς θυμίζω) απο υπάλληλο του δήμου Χαλανδρίου, ήταν πριν 3-4 χρόνια και λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές, όπου ξαφνικά μια μέρα (και κάθε μέρα για 1-2 μήνες) βλέπαμε κάτι τρελά ξανθά πιπινάκια (edit: Ρωσάκια ?) -χωρίς υπερβολή- με στολές του δήμου και σκούπα-φαράσι ανά χείρας, να κάνουν το δρόμο λαμπίκο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 05-03-12 στις 20:39

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP