Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 70

Θέμα: ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ MADE IN GREECE

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ααααχ ρε Νικο....
    Καταλαβα το προβλημα σου μονο οταν εκανα την κορη μου και κυκλοφορησα με το καροτσακι της στην πολη.
    αναθεμα την πολη μας και τα ανθρωποειδη που την κατοικουν.
    πραγματικα με επιασε τρομος στην ιδεα συνανθρωπων μας με κινητικες δυσκολειες.
    παντα ειχα επαφη με κοσμο με κινητικες δυσκολειες και ακουγα για τις ιστοριες τις καθημερινοτητας τους
    Να στο πω και απλα και λιγο κυνικα ρε συ Νικο?
    Εδω δε νοιαζομαστε για τα ιδια μας τα παιδια και το μελλον τους σ αυτη τη χωρα θα νοιαστουμε για προβληματα του τυπου "δε χωραω ρε παιδια με το αμαξιδιο...."
    ποσο βαθεια ειμαστε στα σκατα ρε γαμωτο?

ακομα νιωθω χαλια καθε φορα που σκεφτομαι ενα βραδυ που ειχα βρει θεση στο Χαλανδρι και μολις γυρισα καταλαβα πως ειχα παρκαρει σε θεση για ατομο με αναπηρια....
    εκτοτε καθε μα ΚΑΘΕ φορα που θα παρκαρω καπου θα κοιταξω μην εχω κανει την ιδια λαλακια παλι.
    Μη μασας ρε Νικολα,κολλα και συ τα γνωστα αυτοκολλητα μπας και ξυπνησουν ρε συ
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

2. The Following 5 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

BILL007 (06-02-12), gkaras (07-02-12), katsaraios (06-02-12), Ptboul (08-02-12), S8N (06-02-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχουμε βαρεσει TILT

Περιοχή
    Νέα Σμύρνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για μας πλεον δεν το συζητω ειναι δεδομενο οτι οποτε δουμε τετοια κατασταση και μπορουμε να κανουμε κατι,ξερεις να δουμε εκεινη την στιγμη τον ιδιοκτητη του οχηματος να κανει κατι τετοιο,να του πουμε.....,"μετακινηστε παρακαλω το οχημα...." ...."πιθανον δεν ειδατε τη πινακιδα,ειναι σημαντικο!!!"
    αχ, ρε φίλε Άρη... για να πείς αυτές τις ευγενικές εκφράσεις στον κάφρο που παρκάρει ή θα πρέπει να είσαι 2 μέτρα και 150 κιλά ή να ξέρεις πολεμικές τέχνες...

οι συνήθεις απαντήσεις στις ευγενικές σου παραινέσεις, είναι... αντε ρε κοίτα την δουλειά σου... ρε αντε γ**** σου να δεις αν έρχομαι... δεν μας χέζεις ρε φιλάρα, ας φτιάχνανε πάρκινγκ... και άλλα λιγότερο ευγενικά... μέχρι και ξύλο...

μιά μέρα κοίταγα έναν που είχε κλείσει μιά διάβαση και κοίταγε αν είναι καλά παρκαρισμένος... αφού λοιπόν ικανοποιήθηκε από το παρκάρισμά του, ξεκίνησε να φύγει... βλέπει ότι τον κοιτάω και μου λέει "θέλετε κάτι ?"... του απαντάω... "το παρήγορο είναι ότι κάτι σας ενόχλησε σχετικά με το παρκάρισμά σας... αλλά το ανησυχητικό είναι, ότι τελικά το εγκρίνατε..." με κοίταξε υποτιμητικά και συνέχισε... καλά που δεν τις έφαγα !!!
    Mini Kart !!!

.

Χτίζοντας το μέλλον...

5. The Following 5 Users Say Thank You to merlin For This Useful Post:

aristent (07-02-12), katsaraios (06-02-12), Panos 316T (07-02-12), Ptboul (08-02-12), Thomelef (06-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Φίλε Νίκο καταλαβαίνω αυτό που αισθάνεσαι. Από το 2003 είχα τον πατέρα μου με πάνω από 85% αναπηρία και βίωσα την αναλγησία του Ελληνα στο θέμα "πρόσβαση ΑΜΕΑ".
    Τσακώθηκα αμέτρητες φορές με παρκαρισμένους, διπλοπαρκαρισμένους και κάθε λογής άτομα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μιά φορά είδα έναν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να κλείνει ράμπα στο πεζοδρόμιο και του λέω "Εδώ είναι ράμπα για ΑΜΕΑ" και μου απάντησε "Φιλαράκι στην Ελλάδα όλοι ανάπηροι είμαστε στο μυαλο" και έφυγε.
    Δεν θέλω να πώ πολλά, άλλωστε οι προλαλλήσαντες τα είπαν όλα, θέλω απλά να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στο πρόβλημα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη viper : 06-02-12 στις 21:24

7. The Following 7 Users Say Thank You to viper For This Useful Post:

alexk (06-02-12), BILL007 (06-02-12), katsaraios (06-02-12), Nikos (06-02-12), Ptboul (08-02-12), S8N (06-02-12), Thomelef (06-02-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Όποιος έχει περάσει έστω και μία μέρα από τη ζωή του στο εξωτερικό, δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει με το τίτλο και με το πόστ του Νikos Μ5.

9. The Following 3 Users Say Thank You to doctore For This Useful Post:

BILL007 (06-02-12), katsaraios (06-02-12), Ptboul (08-02-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να σέβεται τέτοιου είδους περιπτώσεις. Κανείς δε ζητάει ούτε βοήθεια, ούτε υποστήριξη, είτε συμπαρασταση η συμπόνια. Για απλά πράγματα μιλάμε. Παρόλα αυτά εξακολουθώ να έχω πολλούς παλιούς φίλους στην κατηγορία γαιδουριων που στα λόγια είναι όλοι καλοί αλλά στην πράξη απαραδεκτοι.

Περιοχή
    Kατερίνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αγαπητέ Νίκο δεν σε γνωρίζω,αλλά αντιλαμβάνομαι την κατάσταση επειδή την ζω καθημερινά(αδελφός τετραπληγικός από ατύχημα)!Ο τρόπος κοινωνικής συμπεριφοράς του καθενός μας είναι παράγωγο της έλλειψης παιδείας!Δυστυχώς δεν αποκτήσαμε κοινωνική συμπεριφορα λόγω του υπερτιμημένου ατομισμού μας!
    Αυτό όμως μας οδηγεί σε εντελώς λανθασμένα συμπεράσματα σχετικά με την ποιότητα του Έθνους μας.Πολλοί σχολιαστές εξυμνούν τους ευρωπαίους "φίλους" μας,αλλά δεν ξέρουν ότι πριν 70 χρόνια οι πολιτισμένοι έστελναν για ευθανασία ομάδες πληθυσμών,που έπιβάρυναν την φυλή τους(Ναζί).
    Δόξα τω θεώ οι Έλληνες δεν βαρύνονται με απάνθρωπες συμπεριφορές και ξέρουν να τιμούν την έννοια φιλότιμο,αλλά ο ατομισμός μας τυφλώνει και μας οδηγεί σε λάθος συμπεριφορές!
    Μην υποτιμάμε την φυλή μας,η μοναδικότητα μας και η αγάπη μας για το ωραίο δεν είναι διαπραγματεύσιμα ούτε παραδοτέα!
    Μην ξεχνάτε οτι ο αγράμματος Ανδρούτσος,ενεργώντας από ένστικτο,έδωσε σφαίρες στους πολιορκούμενους Τούρκους στην Ακρόπολη,για να μην καταστρέψουν τον Παρθενώνα ψάχνοντας για μολύβι!!!
    Παιδεία κύριοι παιδεία,η οποία αρχίζει από την οικογένεια μας!

12. The Following 4 Users Say Thank You to beliris For This Useful Post:

Panos 316T (07-02-12), pilot (07-02-12), S8N (07-02-12), z3 2.2 (07-02-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Είχαμε κι εμείς τον Καιάδα φίλε Belliris...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Περιοχή
    Kατερίνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είχαμε κι εμείς τον Καιάδα φίλε Belliris...
    Ναι πρίν 2500 χρόνια,όχι χθές!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Τότε που διδάσκαμε πολιτισμό...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP