Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 88

Θέμα: Αισθηση οδηγησης V10 M5/M6?

Rides
    0

Προεπιλογή

Ωραίο όχημα το Μ5 Ε60 !

Άν βρεθείς στη γειτονιά μου, ευχαρίστως να σε πάω και μια πολεμική με το αληθινό αγωνιστικό Μ

2. The Following 9 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

A8hnaios (19-02-12), aristent (18-02-12), bill_m3 (19-02-12), chief (19-02-12), Eleni (19-02-12), katsaraios (19-02-12), Panos 316T (21-02-12), Thomelef (19-02-12), VanVIC (19-02-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραίο όχημα το Μ5 Ε60 !

Άν βρεθείς στη γειτονιά μου, ευχαρίστως να σε πάω και μια πολεμική με το αληθινό αγωνιστικό Μ
    αυτα ειναι !!!

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    0

Προεπιλογή

^ Η προσφορά μου ισχύει για οποιονδήποτε από το φόρουμ

5. The Following 14 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

A8hnaios (19-02-12), alexm (19-02-12), aristent (19-02-12), bill_m3 (19-02-12), chrisgiapz3 (19-02-12), Eleni (19-02-12), giannis_compact (19-02-12), katsaraios (20-02-12), Panos 316T (21-02-12), Stathis (19-02-12), Tsakirakos (19-02-12), VanVIC (19-02-12), Vassilis ///M (19-02-12), Z4 DCT (19-02-12)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....εδω τιναξα τα παπουτσια μου,προσεξα να μην συρθω αποτομα στο καθισμα και τραυματισω το δερμα,ακουμπουσα απαλα το δερματινο τιμονι,κλπ......βηξιμο,φτερνι σμα και ειδικα τσισακια ηταν απαγορευμενα απο την αρχη!!!

...ξερεις τι γατος εχει γινει στο καθαρισμα?....αν και δεν χρειαζεται τιποτε ιδιαιτερο εχει υλικα που μονο σε detailers συναντας.

....οχι Θωμα,ημουν ετοιμος ψυχολογικα για την δυναμη που θα εβλεπα,απλα δεν περιμενα οτι θα την "ΣΤΡΩΝΕΙ" τοσο ευκολα στο δρομο,πιστευα οτι θα τρομαζα απο τα "ψαρεματα","ξεκολληματα"κλπ. ....ομως τιποτε απο ολα αυτα δεν συνεβη......σαν ενα πολυτελεστατο Lear Jet απογειωνοταν και προσγειωνοταν οποτε "εδινα την εντολη" και οι γραμμες που διαλεγα με το τιμονι ηταν ακριβεστατες και ειχα μια αισθηση σιγουριας που δεν με τρομαξε ουτε μια στιγμη.

(το λεω αυτο γιατι εχω ανεβει ως συνοδηγος σε Φορντ Σιερρα RS500 με οντως 500αλογα,μετατροπης βεβαια αλλα φουλ φτιαγμενο απο γνησιο αγγλικο RS500 , ......την μια βλεπαμε τον ουρανο την αλλη δεν μαζευοταν να ισιαξει,η δυναμη ηταν δυναμη!!!!κολλουσα στο καθισμα και εκει....αλλα καμμια σχεση με την //Μ5)

...στον αντιποδα τωρα......"καβαλωντας" το ταπεινο 4κυλινδρο μου......η αληθεια ειναι οτι εκανα λιγες μερες να "στρωσω" το μυαλο μου, αφου σε καθε πατημα στο γκαζι εκανα το βρουμ-βρουμ που ακουγοταν απο τις eisenmann race και τον V10!!!...ειδικα η κρυα εκκινηση ειναι ολα τα λεφτα!!!!

....η δυναμη???...ελειπε...αλλα ενταξη παλι καλα που εχω και αυτο το οχημα,...δεν ειμαι πλεονεκτης.....για τα οικονομικα μου και πολυ καλο ειναι!!!

......οπωσδηποτε επομενος στοχος???....εννοητε ///Μ5!!!....ακομα και μετατροπη το δικο μου!!!!.....αλλα εως τοτε???...πρωτα απ'ολα ας ειμαστε καλα απο ολα γενικοτερα και προπαντων να εχουμε την υγεια μας
    Αρη, οποτε θελεις μπορεις να παρεις την γυναικα σου και να κανεις μια βολτα στην περιοχη μου.
    Θα στειλουμε την γυκαικα σου για ψωνια με τον αντρα μου μια και του φορτωνουμε ολες τις κυριες που θελουν ψωνια,..... θα σε παω να διαλεξεις στα κεντρικα της BMW Northern US Division, οποιο μα μοντελο θελησεις...... ο προεδρος ειναι καλο φιλαρακι και δεν μου χαλαει χατηρια, τα καλυτερα μοντελα τα οδηγουν τα στελεχη εκει οποτε δεν τους νιοιαζει καν πως θα το οδηγεις......!!!!!
    Μετα θα μπορουμε να σε παμε μεσω του Club να παρεις γευση στο

https://www.njmp.com/

και αν εχεις τα ........ και θες να οδηγησεις υπαρχει αυτοκινητο φιλου εκπαιδευτη Μ3 και Μ5 που θα μπορεις να οδηγησεις........

Θα ειναι μια φοβερη εμπειρια.
    Μου εχει δωσει το Μ3 αλλα μονο σαν συνοδηγος στο Μ5 .... οποτε θα ειναι ευκαιρια και για μενα.

Εισαι πραγματικα ευπροσδεκτος μαζι με την γυναικα σου οταν θελησεις!!!!!!!!
    Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

7. The Following 4 Users Say Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (27-02-12), A8hnaios (19-02-12), aristent (19-02-12), VanVIC (19-02-12)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν είχε γίνει λεκές στο κάθισμα Γιώργη, ο πατρινός θα το είχε ήδη πουλήσει.
    πολυ σωστος......!!!!!

9. The Following 2 Users Say Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (27-02-12), PANOS-E60 (19-02-12)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Eleni Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη, οποτε θελεις μπορεις να παρεις την γυναικα σου και να κανεις μια βολτα στην περιοχη μου.
    Θα στειλουμε την γυκαικα σου για ψωνια με τον αντρα μου μια και του φορτωνουμε ολες τις κυριες που θελουν ψωνια,..... θα σε παω να διαλεξεις στα κεντρικα της BMW Northern US Division, οποιο μα μοντελο θελησεις...... ο προεδρος ειναι καλο φιλαρακι και δεν μου χαλαει χατηρια, τα καλυτερα μοντελα τα οδηγουν τα στελεχη εκει οποτε δεν τους νιοιαζει καν πως θα το οδηγεις......!!!!!

και αν εχεις τα ........ και θες να οδηγησεις υπαρχει αυτοκινητο φιλου εκπαιδευτη Μ3 και Μ5 που θα μπορεις να οδηγησεις........

Μου εχει δωσει το Μ3 αλλα μονο σαν συνοδηγος στο Μ5 .... οποτε θα ειναι ευκαιρια και για μενα.

Τετοια να γράφεις εσύ και να αναστατώνεις τον κόσμο !

11. The Following 2 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

aristent (19-02-12), Eleni (19-02-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραίο όχημα το Μ5 Ε60 !

Aλεξηδες,θα με καψετε!!!!
    .....να κανω 2-3 εβδομαδες να κοιμηθω ε?

...παντως ευχαριστω πολυ,....γιατι εκτος του οτι δεν εχω βγει στο εξωτερικο εδω και 35 χρονια... ....(γεννηθηκα Γερμανια,μεγαλωσα εκει μεχρι τα 11,μετα επιστροφη εδω και τελος.......) ενας απο τους μελλοντικους μου στοχους ειναι να κανω ενα ταξιδακι στο εξωτερικο,αν συνδιαστει και με BMWδοκατασταση θα ηταν τελεια!!!

Θα στειλουμε την γυκαικα σου για ψωνια με τον αντρα μου μια και του φορτωνουμε ολες τις κυριες που θελουν ψωνια,.....
    ....εισαι σιγουρη Ελενη οτι ο αντρας σου θα αντεξει και δεν φυγει τρεχοντας απο την αγανακτηση???....τουλαχιστον για την δικη μου γυναικα ξερω οτι οταν ακουει βολτα στα μαγαζια,..... αποκταει αντοχες μαραθωνοδρομου!!!!....και το μονο που μπορει να την σταματησει ειναι το ......κλεισιμο τους!!!!

..... θα σε παω να διαλεξεις στα κεντρικα της BMW Northern US Division, οποιο μα μοντελο θελησεις...... ο προεδρος ειναι καλο φιλαρακι και δεν μου χαλαει χατηρια, τα καλυτερα μοντελα τα οδηγουν τα στελεχη εκει οποτε δεν τους νιοιαζει καν πως θα το οδηγεις......!!!!!

....αντε Ελενη πες οτι εγω εχω τα ........και θελω να οδηγησω, αυτος θα εχει την τρελλα να κατσει συνοδηγος διπλα μου???? .....τραλαλα-τραλαλο θα τον ακουω να λεει!!!!

Παντως σοβαρα, η προσκληση σου ειναι ανεκτιμητη!!!

Το ιδιο ισχυει και για εσας εαν ερθετε απο τα μερη μου.

13. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

alexk (19-02-12), Eleni (19-02-12)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τετοια να γράφεις εσύ και να αναστατώνεις τον κόσμο !
    Μερικα ατομα απο το φοριουμ, αν και δεν τα εχω γνωρισει...... ξεχωριζουν!!!!!!
    και παντα θα ειναι ευπροσδεκτοι!!!!!!!

15. The Following 2 Users Say Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (27-02-12), aristent (19-02-12)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αρη μου, ο αντρας μου εχει κανει μαθηματα...... ... εκπαιδευμενος..... τι νομισες..... για να μπορει να με αντεχει απο το 1988....... και δεν εχει κανει ποτε κανενα παραπονο.... δλδ και να εκανε..... ποιος θα τον ακουγε......., εμενα μπορει να με παρατησει να παω μονη.... και να τρεχει για τα αθλητικα του..... αλλα ποτε καποια φιλοξενουμενη.... μεχρι και τις τσαντες θα κουβαλαει.........
    Με τα μαγαζια εχω καλη σχεση και εχω φιλους σχεδιαστες, οποτε ξερω ολες τις καλες πηγες και τρυπες...... .

Πολλες φιλες που ερχονται απο Ελλαδα η Ευρωπη φιλοι .... καταλαβαινεις τι γινεται.......
    ενα απο τα πιο διασημα εμπορικα καεντρα με πανω απο 500 μαγαζια ειναι μονο 1.3 μιλια απο το σπιτι μου...........

οσο για συνοδηγο..... μην σε πειραζει...... το παιρνω το ρισκο........ ασε που εχουμε αρκετους μουρλους και εδω......

17. The Following 2 Users Say Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (27-02-12), aristent (19-02-12)

Περιοχή
    Αθήνα, Κρυονέρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα κάνεις τίποτα και για μας τους βαρυποινίτες ... χαχα
    (πλάκα κάνω Ελένη μου)

19. The Following 2 Users Say Thank You to Stefanos_Cool For This Useful Post:

535xi (27-02-12), Eleni (20-02-12)

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP