Αρχικό μήνυμα απο
spar@
Άρη και Αλέξη εσείς παταγατε προχθές στην Λάρισα όλο το βράδυ και δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε;;; Την επόμενη φορά θα φωνάξω την αστυνομία!! Ελενη όταν θα ρθω γίνεται να βρεις απ τον φίλο σου 36αρι σενταν η στεισον 1600 με τα 105 που θέλω να οδηγησω;
spar@
36αρι δεν εχει κανενας φιλος...... και στεισον ....????? που να βρω τοσο παλιο μοντελο.....
τι ειναι το 1600 ????? κυβικα εννοεις????? αν ναι τοτε θα ερθεις σε λαθος χωρα.... δεν υπαρχει BMW με 1600 κυβικα εδω.......καλα που θα πας εδω .... δεν τραβαει με τιποτα..... στην εισοδο σε αυτοκινητοδρομο μολις δεις την νταλικα να ερχεται επανω σου.... θα δεις ολο τον κοσμο σε δευτερολεπτα......
τα 105 ???? αλογα???? καλα τοτε να σου βρω κανα prius ..... που να το βρω?????με τοσα αλογα
εδω το δικο μου ειχε 230 και δεν εφτανε για εδω γι αυτο ηρθε Ελλαδα.......
εισαι πολυ οικονομικος....... μην σε ακουσει ο αντρας μου.....θα χαλασεις την πιατσα.... καθε τρια χρονια πρεπει να αλλαζουμε αυτοκινητο......ετσι τον εχω εκπαιδευση.... μη μου τα χαλας..... τωρα....
Ξεχασα.... εσυ μπορεις να ερθεις και μονος...... σου ειπα θα σε υιοθετησω ...... μολις παρεις το πτυχειο ..... κοπελια θα βρεις εδω..... και να ειναι ανεξαρτητη.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Eleni : 20-02-12 στις 06:19
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!