Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 70

Θέμα: ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ MADE IN GREECE

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κατα παραδοξο τροπο ομως οι ελληνες του εξωτερικου τεινουν να συμμορφωνονται και να υιοθετουν τον σεβασμο που υπαρχει στο εξωτερικο...

Δεν ειναι θεμα dna οσο της νοοτροπιας που κυριαρχει...
    -------------------

2. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

Panos 316T (07-02-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το οξυμωρο της υπόθεσης είναι ότι σε οποιοδήποτε κοινόχρηστο χώρο έχω βρεθεί, από καφέ, εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ η συμπεριφορά της πλειοψηφίας των ανθρώπων είναι ευγενεστατη και εξυπηρετικοτατη. Πως οι ίδιοι άνθρωποι μετατρέπονται σε καφρους πίσω από ένα τιμόνι ειναι απορίας άξιο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 06-02-12 στις 20:30

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το οξυμωρο της υπόθεσης είναι ότι σε οποιοδήποτε κοινόχρηστο χώρο έχω βρεθεί, από καφέ, εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ η συμπεριφορά της πλειοψηφίας των ανθρώπων είναι ευγενεστατη και εξυπηρετικοτατη. Πως οι ίδιοι άνθρωποι μετατρέπονται σε καφρους πίσω από ένα τιμόνι ειναι απορίας άξιο.
    Νικο, τον ΚΟΚ τον μαθαινουμε παρα πολυ αργα και πολυ επιφανειακα εδω στη χωρα μας......γεννηθηκα στη Γερμανια και μεγαλωσα εκει πηγαινοντας σε Γερμανικο και Ελληνικο σχολειο μεχρι 4η δημοτικου,να φανταστεις πριν 37 χρονια πηγαιναμε υποχρεωτικα μια φορα την εβδομαδα σε παρκο κυκλοφοριακης αγωγης!!!!......ηταν κανονικοτατο μαθημα!!!!...δεν ξερω εαν θα εδινα και εξετασεις στο μελλον αφου εφυγα απο εκει.....οταν ηρθα εδω? τι καναμε???................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..........

απο εκει ξεκινανε ολα......

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πολύ απλό νίκο...ΜΗΔΕΝ κυκλοφοριακή αγωγή. η κυκλοφοριακή παιδεία, ΔΕΝ υπάρχει σε αυτή την χώρα. όχι ότι είναι κάτι που υπάρχει με τα προβληματά του, απλά δεν υπάρχει.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

ο Σταμάτης μπορεί να το απαντησει αυτό επιστημονικά.

Η δική μου λογική λέει πως ο μικρός κλειστός χώρος του αυτοκινήτου, που αποτελεί ένα ιδιωτικό - μοναχικό καταφύγιο γιά πολλούς ανθρώπους καθημερινά και μέσα στο οποίο ζούν πολλές ώρες, επιτρέπει σε κάποια ταπεινά ένστικτά τους να έρθουν στην επιφάνεια. Ατομισμός, επιθετικότητα και αντικοινωνική συμπεριφορά είναι τα πιό συνηθισμένα.

Η παραβίαση της όποιας αυτονόητης ή προβλεπόμενης από τον ΚΟΚ προτεραιότητας των άλλων εξαφανίζεται από το μυαλό τους και επιτίθενται σε κάθε άλλον χρήστη του δρόμου. Στόχος τους είναι μιά κακώς εννούμενη προσωπική νίκη. Δεν ξέρω πως εξηγείται αυτό φίλε Νίκο.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP