Σελίδα 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 70

Θέμα: ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ MADE IN GREECE

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο τιτλος δε μπηκε τυχαια.....σκεφτηκα οτι θα υπαρξει σχολιο σα το δικο σου περι τσουβαλιασματος και μηδενισμου αλλα ξερεις κατι ? Αν δε το ζεις με δικο σου ανθρωπο η αν δε συμβαινει σε σενα τον ιδιο πιστεψε με οτι το πιθανοτερο ειναι ν'αδιαφορησεις.
    Αν τα καθημερινα παραδειγματα αποτελουσαν την εξαιρεση η συζητηση αυτη δε θα ειχε λογο υπαρξης. Οταν αποτελουν τον κανονα επετρεψε μου να εχω μια πολυ εμπεριστατωμενη γνωμη επι του θεματος.
    Λυπαμαι που επελεξες εναν τιτλο, για να "τσιμπισεις" σχολιο σαν το δικο μου.

Το αν μου ειναι αδιαφορο ή οχι ομως, ανεξαρτητα αν το ζω εγω, δικος μου ανθρωπος ή απλα με ενδιαφερει ο οποιος συνανθρωπος που μπορει να εχει ιδιαιτερες αναγκες ή οχι, ειναι σιγουρο οτι τουλαχιστον εσυ δεν μπορεις να το γνωριζεις (λογω του οτι δεν γνωριζομαστε προσωπικα).

Επαναλλαμβανω, οτι ο τιτλος του παροντως ειναι προσβλητικος.

Να τσιμπησω και εγω κανα σχολιο λεγοντας:
    Το οτι δεν ενοχλει κανεναν αλλον το ΕΛΛΗΝΑΣ = ΓΑΙΔΟΥΡΙ, σημαινει οτι ολοι οσοι συμμετασχουν εδω ειναι ειτε γαιδουρια, ειτε αλλοδαποι

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ειναι ισως το πιο ατυχες παραδειγμα, αλλα οταν νοσιλευομουν στην Ελβετια και ειχα πια συνελθει και μπορουσα να βγαινω εξω, επαιρνα το τοπικο τραινο απ το Νοτβιλ εως τη Λουκερνη (25') κα στη συνεχεια το αλλο τραινο απο Λουκερνη για Ζυριχη και το βραδυ επεστρεφα ολομοναχος χωρις να χρειαζεται η παραμικρη βοηθεια.
    Απλα οταν προτιθεσαι να ταξιδεψεις με τραινο υποχρεουσαι να ειδοποιησεις τη σιδηροδρομικη εταιρια να εχει standby υπαλληλο στους σταθμους του ταξιδιου σου (αναχωρησης / αφηξης) σε περιπτωση που χρειαστει κατι στην επιβιβαση αποβιβαση.
    Και εννοειται οτι τα παντα ηταν αμεσα προσβασιμα και ελευθερα προς χρηση.
    Αλλα ειναι πραγματι ατυχες να συγκρινουμε τα δυο ακρα (ελλαδα / ελβετια).
    Και μονο μια μικρη προνοιτικοτητα και σεβασμος θα ηταν αρκετα στην Ελλαδα.

3. The Following 2 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

alexk (06-02-12), Leonidas_E39 (06-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων

Το αν μου ειναι αδιαφορο ή οχι ομως, ανεξαρτητα αν το ζω εγω, δικος μου ανθρωπος ή απλα με ενδιαφερει ο οποιος συνανθρωπος που μπορει να εχει ιδιαιτερες αναγκες ή οχι, ειναι σιγουρο οτι τουλαχιστον εσυ δεν μπορεις να το γνωριζεις (λογω του οτι δεν γνωριζομαστε προσωπικα).

Το οτι δεν ενοχλει κανεναν αλλον το ΕΛΛΗΝΑΣ = ΓΑΙΔΟΥΡΙ, σημαινει οτι ολοι οσοι συμμετασχουν εδω ειναι ειτε γαιδουρια, ειτε αλλοδαποι
    Αναφερεται σε αυτους τους Ελληνες που ειναι γαϊδουρια.
    Το σωσαμε;

5. The Following 4 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

BILL007 (06-02-12), Eleni (06-02-12), Monsta (07-02-12), Nick bmwlover (06-02-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λαθος το εξελαβες. Δεν ξυπνησα και ειπα "ας τσιμπησω καποιον σημερα".
    Αν σε προσβαλα συγνωμη απλα μη παρακολουθεις αλλο το πρσβλητικο για εσενα θρεντ και ασε αλλους να κανουν σχολια .

7. The Following 3 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

alexk (06-02-12), BILL007 (06-02-12), Monsta (07-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Πηγα να γραψω κατι, αλλα το μετανιωσα.
    Κατι οχι για την Ελβετια, αλλα για την Νιγηρια.

Κανω κρατει ομως, μιας και ο δημοσιος - ιντερνετικος - διαλογος, μπορει να καταληξει λαθος. Συν του οτι εκτος απο κανα-δυο παιδια δεν γνωριζω (ουτε με γνωριζει) κανεναν αλλο εδω, μπορει να στραβωσει το πραμα...

Εδιτ: Θα ακολουθησω την συμβουλη σου, να μην παρακολουθησω αλλο το νημα που ανοιξες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 06-02-12 στις 13:28

9. The Following 2 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

BILL007 (06-02-12), Ptboul (06-02-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω απλά θα ρωτήσω κάτι απλό και μετά ας μιλήσουμε για οση γενίκευση θέλετε.

Όταν είδαν τον Χ,Υ στη μέση του δρόμου/πεζοδρομίου που έλεγε αυτά τα πράγματα στο Νίκο (του στυλ "δεν με ενδιαφέρει"),στάθηκε έστω και ένας που πέρναγε απο δίπλα, να τα χώσει στον Χ,Υ?
    ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ??
    Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει...

ΠΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΟΧΙ!ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! Γιατί δεν είναι δουλειά μας...Γιατι δεν μας ενδιαφέρει ο συνάνθρωπος μας...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 06-02-12 στις 15:54

11. The Following 4 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Nick bmwlover (06-02-12), nikos1400 (06-02-12), Nino (06-02-12), Panos 316T (06-02-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ισχύει πάντα ο νόμος των πιθανοτήτων.

Η πιθανότητα να συμβεί αυτό που περιγράφει ο Νίκος είναι ΠΑΡΑ πολύ μεγάλη. Ο χαρακτηρισμός "γαιδούρια" γιά όσους κάνουν αυτό που περιγράφει είναι επιεικής, επιεικέστατος. Δεδομένου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων αυτής της χώρας ανήκουν (ακόμα) στο ελληνικό έθνος, συμφωνώ με την ταύτσιη των δύο εννοιών, το ότι υπάρχουν εξαιρέσεις δεν αναιρεί την ισχύ του κανόνα.

Με τον Ντίνο συμφωνώ επειδή πειράχτηκε από τον χαρακτηρισμό και οι εύθικτοι άνθρωποι έχουν πάντα τη συμπάθεια και την εκτίμησή μου.

13. The Following 3 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

BILL007 (06-02-12), Kostas_1 (06-02-12), Ptboul (06-02-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω απλά θα ρωτήσω κάτι απλό και μετά ας μιλήσουμε για οση γενίκευση θέλετε.

Όταν είδαν τον Χ,Υ στη μέση του δρόμου/πεζοδρομίου που έλεγε αυτά τα πράγματα στο Νίκο (του στυλ "δεν με ενδιαφέρει"),στάθηκε έστω και ένας που πέρναγε απο δίπλα να τα χώσει στον Χ,Υ?
    ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ??
    Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει...

ΠΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΟΧΙ!ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! Γιατί δεν είναι δουλειά μας...Γιατι δεν μας ενδιαφέρει ο συνάνθρωπος μας...
    ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ....

15. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

BILL007 (06-02-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

....

Δυστυχως η (ελαχιστη) μειοψηφια δεν φτανει για να χαρακτηρισει τον γενικό κανονα.

Δυστυχως οι Ελληνες αυτοι ειμαστε (κατα κανονα). Συμφωνω απολυτα με τον Νικο

17. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

Ptboul (06-02-12)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ θα διαφωνήσω με το χαρακτηρισμό Έλληνες=Γαϊδούρια. Τί σας φταίνε τα καημένα τα ζωάκια? Ίσα ίσα που είναι αρκετά αξιαγάπητα και προσφέρουν ακόμα και σήμερα υπομονετικά τις υπηρεσίες τους (όργωμα, μεταφορά κτλ.) Άρα Έλληνες#Γαϊδούρια. Όσο για αυτούς τους ανθρώπους που συμπεριφέρονται έτσι απέναντι σε ΑΜΕΑ εγώ προσωπικά θα τους χαρακτήριζα λίαν επιεικώς Μ@Λ@ΚΕΣ με όλη τη σημασία της λέξεως. Τελικά αν δεν το ζεις δεν το καταλαβαίνεις....
    Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....

19. The Following 6 Users Say Thank You to zgouriazmenos For This Useful Post:

alexk (06-02-12), BILL007 (06-02-12), bill_m3 (06-02-12), Nick bmwlover (06-02-12), Nikos (06-02-12), Ptboul (06-02-12)

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP