Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 95

Θέμα: ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

ισως η προταση του κατσαραιου για ξεχωριστο νημα να επρεπε να ληφθει σοβαρα υποψη, μιας και το thread του Ζαχαρια χαλαει,αλλα και οι αποψεις και οι περιπτωσεις ειναι τοσες πολλες που μεχρι να προλαβεις να απαντησεις στο ενα εχει παει η κουβεντα αλλου.
    Το κακο ειναι οτι ολα ειναι εξισου ενδιαφεροντα.
    Γενικως την αποψη μου την ειπα για την εν λογω "αντιμετωπιση", ομως το φορουμ ειναι ενας δημοσιος χωρος που προσβαση εχει ο καθενας απο το δυαδικτυο και μπορει μεν η " προστασια" των μελων να προεχει, αλλα δεν ειναι αναγκη να καταντησει δυαδικτυακο δικαστηριο χωρις μαλιστα την "απολογια" του "κατηγορουμενου".
    Το εν λογω συνεργειο δεν το εχω επισκεφθει ποτε ουτε καμια σχεση εχω με τους ιδιοκτητες-εργαζομενους του.
    Σιγουρα καποιοι θα εχουν κακες και καποιοι αλλοι καλες εμπειριες,οπως παντου αλλωστε.
    Στα υπολοιπα τωρα σε γενικες γραμμες νομιζω οτι καπου μπερδευουμε τις εννοιες, εμποριο μεταπωληση,παροχη υπηρεσιων,αλλα τι ειναι ευδιακριτο σε αυτη τη χωρα?
    Το σιγουρο ειναι οτι στηριζοντας εγχωριες επιχειρησεις, στηριζουμε την ιδια την οικονομια, τους ιδιους μας τους εαυτους.
    Αλλο να "φροντιζουμε" τον ΟΑΕΔ τον δικο μας και αλλο της καθε αλλης χωρας...
    Τωρα σε ενα εισαγωμενο προιον οταν η διαφορα τιμης ειναι σε εξωφρενικα επιπεδα καλα κανει ο κοσμος και προτιμα τις ηλεκτρονικες αγορες.
    Η στο παραδειγμα του s&n που εκει διακρινεται το μεγεθος της κλοπης και της κοροιδιας.
    Θα γραψω και περισσοτερα με παραδειγματα αργοτερα.

2. The Following 4 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

BILL007 (17-01-12), hades7 (17-01-12), Panos 316T (17-01-12), S8N (17-01-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP