Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 95

Θέμα: ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχουν μεταφερθει τα ποστ παιδια απο το πρωϊ...
    Σταθη, μετεφερε σε παρακαλω το τελευταιο μου ποστ ^ στο αλλο θρεντ..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιτα Ζαχαρια.
    Αυτο το "ο πελατης εχει παντα δικαιο", δεν ισχυει. Οπως δεν ισχυει και οτι δεν υπαρχουν ανοητες ερωτησεις.
    Περα απο αυτο.

Εσενα προφανως σου εκατσε η περιπτωση ενος κακου επαγγελματια.
    Προσωπικα, και χωρις να γνωριζω το συγκεκριμενο συνεργειο, απο οτι καταλαβαινω διαβαζοντας εδω, αμα τρεις λαλουν και δυο χορευουν - ερμηνευοντας οτι με καποιους εκει μεσα μπορεις να τα "βρεις", ενω με καποιον αλλον καθολου - δεν γινεται να βγαλεις ακρη. Μαλλον επειδη, ουτε μεταξυ τους δεν μπορουν να βγαλουν.
    Μάλλον είπες την σωστή κουβέντα....είμαι της ιδιας άποψης...

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο πελατης ειναι πελατης.. και δυστυχως εχει παντα δικιο.. που καποιες φορες δεν εχει, αλλα επειδη ειναι πελατης, τον χειριζεσαι με ιδιαιτερο τροπο (αλλα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο..).
    Ο πελατης ειναι που ερχεται και σου ακουμπαει τα ωραια του φραγκακια και εσυ μπορεις και "επιβιωνεις"..
    Στις δυσκολες εποχες που ζουμε (που πολυ φοβαμαι οτι θα δυσκολεψουν κι αλλο..) δεν αφηνεις ετσι τους ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ σου πελατες.. και γενικα προσεχεις ΟΛΟΥΣ τους πελατες.. διοτι ετσι οπως εχουμε γινει, δεν ξερεις τι σου ξημερωνει..
    Σε διαφορες κουβεντες με γνωστους απο χθες (που ανοιχθηκε το θεμα) που ειχα, ειδα οτι και αλλοι ειχαν θεμα με τις τιμες στο συγκεκριμενο συνεργειο.. (Οπως ανεφερε ο Φανης) Τα βρισκανε με το εναν.. δεν τα βρισκανε με τον αλλο.. Ενω το συνεργειο ειναι "δυνατο", εχει γνωσεις κτλ.. αυτο ηταν το θεμα τους και φυσικα δεν ξαναπατησαν..
    Σιγουρα, θα εχουν δει το θρεντ και θα εχουν καταλαβει το λαθος τους..
    Καλο ειναι ομως να αλλαξουν τακτικη, για το καλο τους.. Γιατι πλεον, ολα μαθαινονται και ολα ζυγιζονται (λογο της οικονομικης κρισης).. και ο κοσμος ψαχνεται παρα πολυ, πριν βαλει το χερι στη τσεπη..

Εμενα μ'αρεσει να ειμαι ξεκαθαρος και 1000% ειλικρινης..

Αν εχω γραψει κατι που δεν ισχυει, θελω να μπουν και να το πουν..

Εγω θελω να ειμαι ενταξει απεναντι τους και στη παρεα εδω μεσα..
    Δες τι εγραψα..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιτα Ζαχαρια.
    Αυτο το "ο πελατης εχει παντα δικαιο", δεν ισχυει. Οπως δεν ισχυει και οτι δεν υπαρχουν ανοητες ερωτησεις.

Περα απο αυτο, εσενα προφανως σου εκατσε η περιπτωση ενος κακου επαγγελματια.
    Προσωπικα, και χωρις να γνωριζω το συγκεκριμενο συνεργειο, απο οτι καταλαβαινω διαβαζοντας εδω, αμα τρεις λαλουν και δυο χορευουν - ερμηνευοντας οτι με καποιους εκει μεσα μπορεις να τα "βρεις", ενω με καποιον αλλον καθολου - δεν γινεται να βγαλεις ακρη. Μαλλον επειδη, ουτε μεταξυ τους δεν μπορουν να βγαλουν.
    Στα υπολοιπα, ναι συμφωνω φιλε..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    0

Προεπιλογή

Πολυ καλως που ανοιξε νεο νημα, το παραβιασαμε του Ζαχαρια.

Επι του παροντως, με δυο λογια θα πω την αποψη μου για τους επαγγελματιες. (ας πουμε πχ, για εμποριο ρουχων)

Υπαρχουν χονδρικα ο Επαγγελματιας επαγγελματιας, καθως και ο ερασιτεχνης (η περιστασιακος) "επαγγελματιας".

Ο πρωτος ειναι αυτος ο οποιος δεν εχει σαν σκοπο το να γινει Ωνασης πουλοντας (απο παντοφλες εως οτι να' ναι), ενω ο δευτερος ο οποιος κατ'αρχας δεν εχει Επαγγελματικη παιδεια. κοιταει μονο τσεπες.
    Συνήθως, ο δευτερος ειναι περαστικος, ή βασιζεται στα κοροιδα. Κυριως σε εκεινες τις κυριες με την τριπλετα, ρολεξ/γουνα/σκυλο.

Τα κερδη που δουλευουν ειναι φρικτο παιδια. Ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ που ειναι ακομα ανοιχτα...

5. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

zaharias (17-01-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στάθη αν μέρη έχεις δίκιο αλλα συνέταιροι στη τσέπη μου δεν είναι κανεις
    Και ναι αν το θεωρείς είμαι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ και αγοράζω όπου βρω ποιο φτηνά ανταλλακτικά είτε ΓΕρμανια , Αμερική η Αγγλία και γενικά εκτός Ελλαδος αν τα
    Βρω ποιο φτηνά
    οχι αρη κανεις λαθος, ακριβως τυπους σαν το φιλο μας απο εδω εννοω.

φυσικα και ειναι δικαιωμα του να κοιταει την "παρτη" του και κανεναν αλλο!
    αλλωστε αυτο ειναι ενα ακομα χαρακτηριστικο του νεοελληνα.
    δεν τον ενδιαφερει τιποτα και κανεις εκτος απο το ατομικο συμφερον του.

αρα ειναι λογικη η καταντια και η καταρρευση της χωρας.
    τι να μας νοιαξει ομως που ενα σωρο κοσμος ειναι χωρις δουλεια, που δουλειες και εργοστασια κλεινουν, αφου εμεις πηραμε πενβε!!!

λυπαμαι πολυ φιλε μου αλλα δυστυχως βλεπεις το θεμα αυτο πολυ κοντοφθαλμα και επιφανειακα και σου ευχομαι να μη χρειαστει ποτε να καταλαβεις το γιατι.
    ειναι καλυτερο να ζεις στην ατομικη σου ψευδαισθηση, οτι εσυ εισαι ο μαγκας ο ξυπνιος που τα παιρνει ολα τζαμπα, ενω οι αλλοι που αγοραζουν απο εδω ειναι ζωα και καθυστερημενοι.
    μην ξεχνας ομως οτι αυτα τα ζωα ειναι που σου δινουν τα χρηματα ωστε να εχεις να αγορασεις την πενβε και τα υπολοιπα καταναλωτικα αγαθα σου.
    εκτος αν τα βρηκες ετοιμα αρα δεν εχεις συναισθηση του πως βγαινουν, ή βρηκες τη μηχανη που κοβει λ7.
    αν ειναι ετσι παω πασο φιλε μου.

7. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (17-01-12), BILL007 (17-01-12), JOHNNY 69 (17-01-12)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Γιατι, ενα μαγαζι στη Κηφισιά αν θυμαμαι καλα που πουλουσε επωνυμες τσαντες (γυναικειες φυσικα) οι οποιες ειναι και πανακριβες.. και ηταν μαιμουδες και τις πουλουσε για γνησιες....!!!!!

Εγω προσωπικα, παραγγελνω-ψωνιζω απο παντου.. Αλλες φορες, υποστηριζω φιλους-πελατες.. Αλλες φορες απο το ιντερνετ..

Το θεμα που εχουμε εμεις εδω στο νησι, ειναι η Τουρκια..
    Πανε ορισμενοι "εξυπνοι" αγοραζουν απο εκει και τα φερνουν εδω και τα πουλανε 3 φορες πανω.. Υπαρχει ομως και η αλλη πλευρα.. Ας πουμε οτι μια νυφη θελει νυφικο και ολα τα παρελκομενα.. Εδω της λενε 3χιλιαρικα ενοικιαση και παει "απεναντι" και το ΑΓΟΡΑΖΕΙ, το ραβει στα μετρα της και πληρωνει τα μισα λεφτα..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    2

Προεπιλογή

παιδια δεν χρειαζεται να γραφουμε προφανη παραδειγματα.
    φυσικα στους απατεωνες αρμοζει μονο η φυλακη, αλλα δεν ειναι ολα τα καταστηματα απατεωνες.

αν το καταστημα της λουϊ βιτον στην κηφισια πουλαγε μαϊμου τσαντες υπαρχει ενας ανθρωπος εστω να μην το καταδικασει?
    νομιζετε οτι στην ιδια τη μητρικη εταιρια αρεσε αυτο που εγινε?

ή εχει αδικο οποιος παει στον τομι χιλφινγκερ και δεν ξαναπαταει οταν βλεπει ενα πλαστικο μπουφαν στα 1500 ευρω?

ξαναλεω δεν ειναι ολοι απατεωνες, ουτε επειδη ειναι αρκετοι αποτελει αλλοθι ωστε να μην προτιμουμε αλλες καλες ελληνικες επιχειρησεις.

10. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (17-01-12), BILL007 (17-01-12), S8N (17-01-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στάθη ολα όσα έχεις γράψει ως τώρα με καλύπτουν πραγματικά στο ακέραιο και σε συγχαίρω δημόσια,για το πολύ σωστό και πλήρως ρεαλιστικό σκεπτικό σου!
    Μακάρι όλοι να σκέφτονταν έτσι.
    Αυτή η κοινωνία θα είχε πάει πολύ μπροστά...

12. The Following 4 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

alexk (17-01-12), chrisgiapz3 (17-01-12), JOHNNY 69 (17-01-12), Stathis (17-01-12)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στάθη ολα όσα έχεις γράψει ως τώρα με καλύπτουν πραγματικά στο ακέραιο και σε συγχαίρω δημόσια,για το πολύ σωστό και πλήρως ρεαλιστικό σκεπτικό σου!
    Μακάρι όλοι να σκέφτονταν έτσι.
    Αυτή η κοινωνία θα είχε πάει πολύ μπροστά...
    Μπαααα? Μωρέ τι μας λες? Πλησιάζει η επιδότηση του κινητού σου?

14. The Following 6 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (17-01-12), bill_m3 (17-01-12), deepBLUE (17-01-12), PANOS-E60 (17-01-12), S8N (17-01-12), Stathis (17-01-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπαααα? Μωρέ τι μας λες? Πλησιάζει η επιδότηση του κινητού σου?

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP