Αρχικό μήνυμα απο
zaharias
Σιγουρα σε πρωτη φαση Δημητρη κοιτας την τιμη.. Απλα μετα τα ζυγιζεις.. Και το λεω αυτο, διοτι στις κλειστες κοινωνιες (οπως εδω που ειμαι εγω), καποιες φορες πρεπει να πας να υποστηριξεις τον αλλο και ας ξερεις οτι θα τον φας λιγο.. γιατι αν ειναι για πολυ, φυσικα δεν πας.. ειδικα αμα εχεις και μαγαζι.. (στηριζεις τη τοπικη κοινωνια-οικονομια)
Αμα εισαι δημοσιος υπαλληλος, δεν τα πολυκοιτας αυτα.. γιατι δεν σε νοιαζει να "φανείς" καπου..
Θυμαμαι και τοτε που ειχαμε κανει εγω κι εσυ, τις μετατροπες μας.. Εμενα μου ζητουσαν 6000 και επαιρναν και πισω του 2λιτρου.. σε αλλον 6500, αλλος ακουσα οτι ζητουσε και 10000 στις αρχες.. Κι εμενα μου στοιχισε ολη η μετατροπη, να ερθει μεχρι τη πορτα μου 2800..
Και στη τελικη εμαθα και για μαγαζι που παει και ψωνιζει απο τον Αγγλο και τα φερνει εδω και τα μοσχοπουλαει..
Αλλα ειναι αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω.. Η αισχροκερδια.. Καθε επιχειρηση που λειτουργει, εχει στοχο της το κερδος.. Δεν ειπε κανεις το αντιθετο.. αλλα μη το ξεσκιζεις.. (γενικα μιλαω, δεν απευθυνομαι σε καποιον συγκεκριμενα)