Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 85

Θέμα: Δεν παμε καθολου καλα...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια μην απαξιωνουμε εντελως την παροχη υπηρεσιας επειδη στην ελλαδα τελικα ο τζαμπας ζει!

απαραδεκτη η ενεργεια του επαγγελματια, οπως ειπε και ο EVERGET κι εγω πρωτη φορα ακουω να ζητειται χρεωση για προσφορα (!!!), αλλα απο την αλλη μαθαμε κι εμεις να τα θεωρουμε ολα δωρεαν.

παω στο καταστημα με τα κινητα πρηζω τον υπαλληλο δυο ωρες να μου ρυθμισει τα mms, παω σε επιπλα τρωω 3 ωρες το χρονο του πωλητη και δινω το σχεδιο σε ξυλουργο, παω σε παπουτσια δοκιμαζω το νουμερο και τα παιρνω απο το ebay και, απειρα ακομα παραδειγματα.

δε λεω οι εποχες ειναι δυσκολες και τωρα και πριν και ο καθενας θα κοιταξει το συμφερον του, αλλα η παροχη υπηρεσιας (χωρις να αναφερομαι στο παραπανω απαραδεκτο παραδειγμα του ζαχαρια) εχει ενα κοστος ρε παιδια πως θα το κανουμε?
    αν δεν αγοραζει κανεις και ζηταει μονο τζαμπα εξυπηρετηση, παει θα κλεισει το καταστημα.

τελος δεν θα πρεπει να θεωρουμε υπερβολικες τις αμοιβες καποιων εξειδικευμενων τεχνικων, ουτε να κανουμε αναγωγη σε ημερομισθιο ή σε μισθο της ζητηθεισας αμοιβης.

καποτε ειχε παει ενας τεχνικος να φτιαξει το σερβερ μιας εταιριας.
    γυρισε λοιπον ενα βιδακι μιση στροφη και το μηχανημα επανηλθε.
    οταν ο διευθυντης ρωτησε τι χρωσταει και ο τεχνικος του ζητησε ενα χιλιαρικο, εκνευριστηκε και αναρωτηθηκε πως ειναι δυνατον να ζητειται αυτο το υπερβολικο ποσο για πεντε λεπτα δουλεια!
    απαιτησε μαλιστα πληρη εγγραφη τεχνικη αιτιολογηση του ποσου.
    ο τεχνικος την αλλη μερα εστειλε τιμολογιο:
    -στροφη 1/2 βιδας σερβερ ----> 1 ευρω.
    -γνωση του ποια βιδα επρεπε να στραφει ---->999 ευρω...
    ο διευθυντης πληρωσε αδιαμαρτυρητα...

Σχετικα με το φορουμ (και το καθε φορουμ) πρεπει να σταματησουμε να φοβομαστε τη "δυσφημιση" και τις μηνυσεις, οταν μιλαμε για γεγονοτα υπαρκτα και οχι της φαντασιας μας. Το φορουμ δεν φερει ευθυνη, ο καθενας απο εμας ομως, εφοσον το γεγονος δεν ειναι προιον μυθοπλασιας για να κανουμε ζημια σε αυτον που δεν "παμε" αλλα πραγματικη ιστορια, ας γραφει δημοσια, και ας αφηνει τα στοιχεια του στους admins. Δεν βαρεθηκατε να διαβαζετε για "στελνω πμ, δεν γραφω δημοσια" ? Υποτιθεται οτι τα φορουμς ειναι για ανταλλαγη γνωσεων, αποψεων, προβληματων και παρεας. Ας μιλαμε ξεκαθαρα λοιπον, αυτο βοηθα ολους μας.

Μιλησα με το Ζαχαρια, το συνεργειο ειναι του Φλασκη και μιλησε με τον Μανο.. τρεχα γυρευε δηλαδη. Οσοι γνωριζω, και εχουν μιλησει με το Μανο, εχουν προβλημα. Ή ο ανθρωπος αλλα θελει να πει και αλλα λεει, ή το κανει χωρις να το καταλαβαινει, ή το κανει επιτηδες.

Οσες φορες κανονισα μια τιμη με τον Χρηστο, οταν ανεβηκα πανω ακουσα κατι αλλο απο τον Μανο.

Με τη προσφατη ιστορια μου με το διαφορικο, μεχρι να τελειωσει το θεμα εκανα και διαφορα σερβις στα αμαξια μου γιατι ειχε ερθει η ωρα τους. Για να μη τα μπλεξουμε με ποιος πληρωνει ποσα σε ποιον, ειπα στα παιδια να αφησουμε τις αποδειξεις στο τελος. Να ξερω οτι χρωσταω τοσα, πρεπει να μου δωσουν πισω τοσα.

Μιλαω με τον Μανο και μου λεει τοσα χρωστας, τοσα χρωσταμε, οι εργασιες ειναι αυτες.. θα στα στειλω σπιτι για να μη περιμενεις, θα μου παρει ωρα. Περιμενα πανω απο βδομαδα τα χαρτια σπιτι.. λεω ή το ξεχασε ή χαθηκαν.

Παιρνω τηλ. το σηκωνει ο Μανος, του λεω τι εγινε με τα χαρτια.. λεει εεεε δεν εστειλα κατι γιατι ειχε κοπει 1 τιμολογιο επιστροφης διαφορικου, αρα ειμαστε πατσι. Λεω Μανο δεν ειναι ετσι, τα λεφτα των εργασιων ειναι παραπανω, και θελω και αντιγραφα για τα 2 ντοσιε του αρχειου μου. Δεν βγαζω ακρη και ζηταω τον Ιακωβο να δωσω ποσα και κωδικους να ετοιμασει τα χαρτια και παω για μια γρηγορη δουλεια στο Φλασκη, τελειωνω με το Χρηστο μπαμ μπαμ και ανεβαινω πανω να παρω τα χαρτια. Ετοιμα ολα. Προσωπικα οταν κανονιζω εκει μεσα δουλεια, ειναι παντα με τον Χρηστο και οταν ανεβαινω πανω στο γραφειο προτιμω τον Ιακωβο που ειναι γατος, με το Μανο δεν βγαζω ακρη. Θα ελεγα να κανετε ολοι το ιδιο..

Ζαχαρια μιλησες καθολου με τον Χρηστο ή μονο με το Μανο? Ξερει ο Χρηστος τι εγινε? Αν θες να δωσεις ευκαιρια στο μαγαζι ξεχνα και μην ασχολεισαι με τον Μανο, μιλα με τον Χρηστο (ή Ιακωβο). Αν δεν θες, ψωνισε τα απο αλλου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 17-01-12 στις 12:44 Αιτία: ........

2. The Following 3 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

nikos1400 (16-01-12), Vasilis (16-01-12), zaharias (16-01-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP