Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε νούμερο άσε τα φρένα και τις βλακείες και κοίτα να πάρεις κανα ess μετά τον στρατό μπας και με περάσεις....
Μετα το στρατο θα σου παρω ενα ζευγαρι κυαλια, θα σου χρειαστουν

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων
Φάνη κι εγώ ήθελα να βάλω τα μεγάλα φρένα απο 330 πίσω αλλα δεν μπορούσα λόγο των άκρων μου (Valvetronic) και έπρεπε να κάνω αυτην την πατέντα με τις σιαγόνες του χειροφρένου,οπότε πήρα κομπλέ πίσω γέφυρα απο 330 και τα έβαλα πάνω...Στην περίπτωση τη δικιά σου θα χρειαστείς γέφυρα απο Ζ4Μ γιατί ακόμη και το Ζ4 3.0 με τον Μ54 έχει δίσκους 294x19....
Βασιλη καπου ειχα δει πως το SMG δεν κουμπωνει σε αξονα Ζ4Μ για αυτο τοτε δεν τον πηρα.. (θα ειχα καλυτερα φρενα, μπλοκε, πιο φτηνα απο το Quaife)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φάνη, δεν τον ξέρω τον κύριο Galfer... αλλά αν είναι να κάνεις πάλι πατέντες και να τρως ένα μήνα, άστο να πάει στα τσακίδια. Ούτε λεφτά μπροστά ούτε λεφτά στο τέλος...
Τον παίρνεις τηλ, του λες ότι θέλεις να περάσεις να τα δεις και να σου έχει εκεί τον δίσκο.
Πάς εκεί και μετράς εσωτερική διάμετρο καμπάνας... Την βγάζεις 185χιλ ! Μ@λ@κία έπρεπε να είναι 160,8χιλ... Άρα οι δίσκοι του είναι από 330. Του λες αντίο.
Με ευχαριστείς πολύ.Σου λέω ''για αυτό είναι οι φίλοι''.
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΕ ΜΗΧΑΝΙΚΕ ΚΑΙ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΕ εισαι ωραιος, με βγαζεις απο τον κοπο να παω Καλλιθεα απλα για να δω οτι δεν κανουν (αν δεν κανουν). Θα τον παρω τηλ. πριν ξεκινησω να μετρησει να μου πει.

Αν δεν κανουν, πως θα μπει 4πιστονο πισω? Να το ξεχασω?