Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1043

Θέμα: Τι καινουργιο προσθεσατε στη BMW σας μέρος 3ο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κύριοι θέλετε νέα για τους καθρέπτες; Έχω νέα. Ακούστε λοιπόν. Το μεσημέρι άνοιξα τις ταπετσρίες στις πόρτες για να βάλω τους καθρέπτες και ανακάλυψα ότι στην πλεξούδα που πήγαινε στον καθρέπτη πριν την 6πινη φύσα έβγαινε και αναμονή μία 2πινη φύσα που κούμπονε η 2πινη φύσα του καθρέπτη που έβαλα. Αφού έβαλα και τους δύο άνοιξα τον διακόπτη εκίνησης για να τους δοκιμάσω και δούλευαν όλα κανονικά. Χάρηκα και σκέφτηκα λες να δουλεύει και η ανάκλιση; Κλείνω τον δικόπτη και βγάζω το κλειδί. Τίποτα δεν έγινε και έμεινα με την χαρά. Τώρα Πάνο πες μου τι να ψάξω ή τι να κάνω εσύ που τα ξέρεις μιας και έχει αναμονή για ανάκλιση αλλά στο μεταξύ είχε νυχτώση και δεν μπορούσα να ψάξω τίποτα άλλο. Περιμένω τα φώτα σας.

stefm5 πες μου από πού πήρες τον δικόπτη και το εγκεφαλάκι; Και πως είναι αυτός ο διακόπτης; Μήπως έχεις καμιά φωτό;

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κύριοι θέλετε νέα για τους καθρέπτες; Έχω νέα. Ακούστε λοιπόν. Το μεσημέρι άνοιξα τις ταπετσρίες στις πόρτες για να βάλω τους καθρέπτες και ανακάλυψα ότι στην πλεξούδα που πήγαινε στον καθρέπτη πριν την 6πινη φύσα έβγαινε και αναμονή μία 2πινη φύσα που κούμπονε η 2πινη φύσα του καθρέπτη που έβαλα. Αφού έβαλα και τους δύο άνοιξα τον διακόπτη εκίνησης για να τους δοκιμάσω και δούλευαν όλα κανονικά. Χάρηκα και σκέφτηκα λες να δουλεύει και η ανάκλιση; Κλείνω τον δικόπτη και βγάζω το κλειδί. Τίποτα δεν έγινε και έμεινα με την χαρά. Τώρα Πάνο πες μου τι να ψάξω ή τι να κάνω εσύ που τα ξέρεις μιας και έχει αναμονή για ανάκλιση αλλά στο μεταξύ είχε νυχτώση και δεν μπορούσα να ψάξω τίποτα άλλο. Περιμένω τα φώτα σας.

stefm5 πες μου από πού πήρες τον δικόπτη και το εγκεφαλάκι; Και πως είναι αυτός ο διακόπτης; Μήπως έχεις καμιά φωτό;
    αυτος ειναι δεν ειναι ιδια στα Ε39
    Attached Images Attached Images

3. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

BILL007 (29-12-11)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτος ειναι δεν ειναι ιδια στα Ε39
    Στο ε46 είναι ίδιος ή είναι διαφορετικός;

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP