Σελίδα 14 από 105 ΠρώτηΠρώτη ... 412131415162464 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 131 έως 140 από 1043

Θέμα: Τι καινουργιο προσθεσατε στη BMW σας μέρος 3ο

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπιλη εννοεις μνημες στους καθρεπτες?μπα εγω εβαλα το απλο συστημα επειδη δεν εχω ηλεκτρικα καθισματα.τωρα να βρω 2 ηλεκτρικα καθισματακια............
    βασικα χωρις καθισματα με μνημες δεν παιζουν εκεινοι οι καθρεπτες και παει πολυ μακρια η βαλιτσα!!(θελεςι καινουρια πλεξουδα μεσα στις πορτες(δυσκολο να βρεις μεταχειρισμενη απο σενταν και εχουν 75-80ε η μια)θελεις τα 2 εγκεφαλακια θελει 2 αλλες καλωδιωσεις και δυσκολο να βρεις καθρεπτες με μνημες απο σενταν εκεινο να δεις παλουκακι που ειναι)αν μπαξε το απλο το συστημα αν θελεις και αυτο καλο ειναι μονο που δεν κλεινουν με το κλειδωμα και δεν κανει κατω ο δεξης με την οπισθεν σιγα!

Μιλάω για όλο το πακέτο Παναγιώτη.
    Καθίσματα ηλεκτρικά με μνήμες+καθρέπτες

Μάλλον θα βρω κανα στουκε και θα αρχίσω τα χειρουργεία...

Rides
    1

Προεπιλογή

είναι ανάκλιση και όχι ανάκληση στέφανε

Rides
    1

Προεπιλογή

λοιπον 1ον ανοιξτε ενα καινουριο θρεντακι ρε παλικαρια να τα λεμε μιας και εχει ενδιαφερον το θεμα ντεεεεεεεεεεεεεεε

Μπιλη μονο ετσι αλλα ειναι δυσκολο εως αδυνατον οπως σου ειπα να βρεις σενταν(αν δεν κανω λαθος σενταν δεν εχεις? γι αυτο επιμενω σε αυτο γιατι κουπε κακαμπρια εχει πολλα)με φουλ πακετο καθισματα μνημες κλπ. εγκεφαλακια απο ebay βρισκεις σχετικα ευκολα και φθηνα(30-50ε)το θεμα ειναι μετα αν θες ΟΕM καταστασεις δλδ ιδια χρωματα καλωδια κλπ μπλεκεις βασικα το ποιο δυσκολο ειναι να βρεις τα πινακια στα καλωδια τα οποια η bmw χρεωνει 2 και 2.5ε το ενα.αλλιως αγοραζεις 100αδες (30αρι περιπου η καθεμια) η αλλιως περνας τα καλωδια χυμα και απευθειας μεσα απο την φυσα της πορταςς.εγω παντως θα σου προτεινα την απλη αναδιπλωση και να μη μπλεξεις με τα εγκεφαλακια κλπ.ψιλοτζαμπα ο κοπος ειναι .το διαστημα παντως που εψαχνα αναδιπλουμενους καθρεπτες ειχα βρει εναν ολο κι ολο με μνημες(12πινο δλδ) απ εξω και σε τρελη τιμη αν θυμαμαι κανενα 150αρι η 200αρι. αν θες απλους κατι μπορουμε να κανουμε σε καλουτσικη τιμη

4. The Following 2 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

BILL007 (29-12-11), Panos 316T (29-12-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έκανα σέρβις από προσφορά επαγγελματία του φόρουμ,άλλαξα μπροστά δεξί ψαλίδι (έβαλα lemforder) , πλήρωσα και τα τέλη κυκλοφορίας και το γέμισα και βενζίνη...Ήταν δύσκολη μέρα η σημερινή
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποσα, σε ποιον?
    Στον Πολύβιο στο Περιστέρι. Λάδια (bmw 5-40) , μπουζί bosch, φίλτρο αέρα(το κράτησα καβάτζα γιατί έχω K&N)-βενζίνης-λαδιού-καμπίνας 170 ευρώ , το ψαλίδι 150 και μου έκανε και δωρεάν εξαέρωση φρένων.
    Πολύ καλή εξυπηρέτηση.Θα τον ξαναπροτιμήσω όταν έρθει η ώρα!

6. The Following 3 Users Say Thank You to Lambros46 For This Useful Post:

BILL007 (29-12-11), Panos 316T (29-12-11), S8N (29-12-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στον Πολύβιο στο Περιστέρι. Λάδια (bmw 5-40) , μπουζί bosch, φίλτρο αέρα(το κράτησα καβάτζα γιατί έχω K&N)-βενζίνης-λαδιού-καμπίνας 170 ευρώ , το ψαλίδι 150 και μου έκανε και δωρεάν εξαέρωση φρένων.
    Πολύ καλή εξυπηρέτηση.Θα τον ξαναπροτιμήσω όταν έρθει η ώρα!
    Μια χαρα ακουγεται, ωραιος.

8. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

Lambros46 (29-12-11)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    λοιπον 1ον ανοιξτε ενα καινουριο θρεντακι ρε παλικαρια να τα λεμε μιας και εχει ενδιαφερον το θεμα ντεεεεεεεεεεεεεεε

Άνοιξεεε!!!! https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=11600 Συνεχίζουμε εκεί για τις μνήμες και τα σχετικά...

Rides
    1

Προεπιλογή

Μπιλη δεν μεταφερεις και τα σχετικα ποστ απο δω εκει και μετα να συνεχισουμε?

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

τα έκανα copy απο εδώ για να μην χαθεί η συνέχεια (Αυτά που είναι για τις μνήμες).Πάμε στο άλλο,έχει πολύ θέμα το πράμα...

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κύριοι θέλετε νέα για τους καθρέπτες; Έχω νέα. Ακούστε λοιπόν. Το μεσημέρι άνοιξα τις ταπετσρίες στις πόρτες για να βάλω τους καθρέπτες και ανακάλυψα ότι στην πλεξούδα που πήγαινε στον καθρέπτη πριν την 6πινη φύσα έβγαινε και αναμονή μία 2πινη φύσα που κούμπονε η 2πινη φύσα του καθρέπτη που έβαλα. Αφού έβαλα και τους δύο άνοιξα τον διακόπτη εκίνησης για να τους δοκιμάσω και δούλευαν όλα κανονικά. Χάρηκα και σκέφτηκα λες να δουλεύει και η ανάκλιση; Κλείνω τον δικόπτη και βγάζω το κλειδί. Τίποτα δεν έγινε και έμεινα με την χαρά. Τώρα Πάνο πες μου τι να ψάξω ή τι να κάνω εσύ που τα ξέρεις μιας και έχει αναμονή για ανάκλιση αλλά στο μεταξύ είχε νυχτώση και δεν μπορούσα να ψάξω τίποτα άλλο. Περιμένω τα φώτα σας.

stefm5 πες μου από πού πήρες τον δικόπτη και το εγκεφαλάκι; Και πως είναι αυτός ο διακόπτης; Μήπως έχεις καμιά φωτό;

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κύριοι θέλετε νέα για τους καθρέπτες; Έχω νέα. Ακούστε λοιπόν. Το μεσημέρι άνοιξα τις ταπετσρίες στις πόρτες για να βάλω τους καθρέπτες και ανακάλυψα ότι στην πλεξούδα που πήγαινε στον καθρέπτη πριν την 6πινη φύσα έβγαινε και αναμονή μία 2πινη φύσα που κούμπονε η 2πινη φύσα του καθρέπτη που έβαλα. Αφού έβαλα και τους δύο άνοιξα τον διακόπτη εκίνησης για να τους δοκιμάσω και δούλευαν όλα κανονικά. Χάρηκα και σκέφτηκα λες να δουλεύει και η ανάκλιση; Κλείνω τον δικόπτη και βγάζω το κλειδί. Τίποτα δεν έγινε και έμεινα με την χαρά. Τώρα Πάνο πες μου τι να ψάξω ή τι να κάνω εσύ που τα ξέρεις μιας και έχει αναμονή για ανάκλιση αλλά στο μεταξύ είχε νυχτώση και δεν μπορούσα να ψάξω τίποτα άλλο. Περιμένω τα φώτα σας.

stefm5 πες μου από πού πήρες τον δικόπτη και το εγκεφαλάκι; Και πως είναι αυτός ο διακόπτης; Μήπως έχεις καμιά φωτό;
    αυτος ειναι δεν ειναι ιδια στα Ε39
    Attached Images Attached Images

14. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

BILL007 (29-12-11)

Σελίδα 14 από 105 ΠρώτηΠρώτη ... 412131415162464 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP