χαχαχ καλα κανεις και τρομαζεις
1ον τα καλωδια που εχουν οι καθρεπτες σου ειναι οκ για να δουλεψουν οχι ομως και η αναδιπλωση.
για την αναδιπλωση θελεις αυτο το εγκεφαλακι 61359177976 μια φυσα γι αυτο 61138364664 και 8 καλωδια που πανε στην ασφαλειοθηκη,στην γειωση,στους καθρεπτες,στη μοναδα dsc του αυτοκινητου και στον διακοπτη των καθρεπτων. αλλα 3 καλωδια για την πορτα του οδηγου 2 για του συνοδηγου και 2 φυσακια που κουμπωνουν τα ασπρα/κιτρινα καλωδια απ τους καθρεπτες.
αα μη ξεχασω θελει ξηλωμα ολο το ταμπλο απο κατω αριστερα και δεξια και οι 2 ταπετσαριες στις πορτες. ειναι δουλεια για καποιον που ξερει τουλαχιστο 3-4 ωριτσες με ακριβα και καποια δυσευρετα υλικα.
ξερω σε απογοητευω αλλα ετσι ειναι. αν ειχες καθισματα με μνημες τοτε ηταν 2-3 φορες δυσκολοτερα με της Παναγιας τα ματια απο υλικα και κοστος αν δεν τα βρεις μεταχειρισμενα στο θεο!!!!!!!!!
αν παλι επιμενεις οτι θες να τα βαλεις πολυ ευχαριστως να σε κατατοπισω εκτενεστερα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gyiama : 29-12-11 στις 00:10
BILL007 (29-12-11), Kostas_1 (29-12-11), Panos 316T (29-12-11), S8N (29-12-11)
το εγκεφαλακι αυτο δινει τιν εντολη να ανοιξουν και να κλεισουν οι καθρεπτες.αυτο που αναφερεις για το dsc στο εγραψα λιγο πιο απλα για να καταλαβεις που παει.στην ουσια συνδεεται στην DME του αυτοκινητου στην κεντρικη μοναδα διαχειρισης η οποια ειναι υπευθυνη και για το dsc(το καλωδιο αυτο ειναι ασπρο/πρασινο και το συνανατας στην μοναδα dsc)τωρα να σου πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει ακριβως την χρηση του. δυστυχως ετσι ειναι και σου λεω οτι ειναι ο απλος τροπος.....
BILL007 (29-12-11), Panos 316T (29-12-11)
Έτσι όπως τα λέει ο Παναγιώτης είναι.Αν δεν έχεις αναδίπλωση απο το εργοστάσιο τοποθετημένη,είναι αγγούρι ολκής η όλη υπόθεση!
Εδω να φανταστείτε οτι ψάχνω μήνες τώρα να αγοράσω σε λογική τιμή το διακόπτη για την ανάκληση με το μικρό τετράγωνο κουμπάκι και δεν παίζει!
Δυστηχώς φίλε μου,αν δεν είχες αναδίπλωση,πολύ δύσκολα και με μεγάλο κόστος (οσο πήρες τους καθρέπτες και ίσως και παραπάνω) θα αποκτήσεις...
Υ.Γ Παναγιώτη έχεις βρει άκρη με τις μνήμες???Θα τις μπάξουμε???![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 29-12-11 στις 18:33
Μπιλη εννοεις μνημες στους καθρεπτες?μπα εγω εβαλα το απλο συστημα επειδη δεν εχω ηλεκτρικα καθισματα.τωρα να βρω 2 ηλεκτρικα καθισματακια............
βασικα χωρις καθισματα με μνημες δεν παιζουν εκεινοι οι καθρεπτες και παει πολυ μακρια η βαλιτσα!!(θελεςι καινουρια πλεξουδα μεσα στις πορτες(δυσκολο να βρεις μεταχειρισμενη απο σενταν και εχουν 75-80ε η μια)θελεις τα 2 εγκεφαλακια θελει 2 αλλες καλωδιωσεις και δυσκολο να βρεις καθρεπτες με μνημες απο σενταν εκεινο να δεις παλουκακι που ειναι)αν μπαξε το απλο το συστημα αν θελεις και αυτο καλο ειναι μονο που δεν κλεινουν με το κλειδωμα και δεν κανει κατω ο δεξης με την οπισθεν σιγα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gyiama : 29-12-11 στις 13:05
BILL007 (29-12-11)
Έκανα σέρβις από προσφορά επαγγελματία του φόρουμ,άλλαξα μπροστά δεξί ψαλίδι (έβαλα lemforder) , πλήρωσα και τα τέλη κυκλοφορίας και το γέμισα και βενζίνη...Ήταν δύσκολη μέρα η σημερινή![]()
Panos 316T (29-12-11)
δεν πειραζει, νεος εισαι, θα δουλεψεις θα τα βγαλεις.
BILL007 (29-12-11)
BILL007 (29-12-11)