ναι
οχι
stefm5 (28-12-11)
έχεις απόλυτο δίκιο
1. Επιβάλλεται έκτακτη εισφορά στα ποσά της ετήσιας
αντικειμενικής δαπάνης που προκύπτουν από την κυρι−
ότητα ή κατοχή επιβατικών αυτοκινήτων ιδιωτικής χρή−
σης, σκαφών αναψυχής ιδιωτικής χρήσης, αεροσκαφών,
ελικοπτέρων και ανεμοπτέρων, καθώς και δεξαμενών
κολύμβησης, όπως αυτά προκύπτουν από τη δήλωση
φορολογίας εισοδήματος οικονομικού έτους 2011
για δες το καλύτερα τι μας ετοιμάζουν ομως...
Αυτή ηταν η έκτακτη Στεφ.
το 2012 ενσωματώνεται
μέχρι το 15 είναι απο οτι μου έχει πει ο φοροτεχνικός μου.Το επόμενο έτος το υπουργείο Οικονομικών δεν θα στείλει το γνωστό πολυεκκαθαριστικό, αλλά θα ενσωματώσει την έκτακτη εισφορά εισοδήματος 2011, το τέλος επιτηδεύματος και την έκτακτη εισφορά αντικειμενικών δαπανών στο εκκαθαριστικό της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stamatis : 28-12-11 στις 22:35
Κάτι θα γίνει με ασήμαντη αφορμή και θα ...
Δεν σηκώνει πολλά πειράματα ο Έλληνας και σίγουρα δεν είναι λιγότερο έξυπνος απο άλλους Ευρωπαίους...
Παίζουν με την φωτιά οι "σωτήρες" μας...
katsaraios (29-12-11)
alexm (28-12-11)
Samaro (28-12-11)
Ο εφαρμοστικός νόμος για τις εκτακτες εισφορες, αφορούσε τα εισοδήματα του 2010 αναδρομικά !
Το θέμα είναι μην βγει κάτι αλλο !!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 28-12-11 στις 23:24
Οι Έλληνες Βαγγέλη έχουν καταντήσει πάπιες, δε μιλάνε πια. Υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι η λύση είναι να σπας πλάκες πεζοδρομίων και μάρμαρα και να καταστρέφεις την περιουσία του άλλου, κάποιοι που κάνουν αντίσταση μέσω στάσης πληρωμών ρίχνοντας τα βάρη στους υπολοίπους, κάποιοι που κλαίνε και ωρύονται στα κανάλια αλλά ήταν οι πρώτοι που σήκωσαν τα χρήματά τους από τις Ελβετικές τράπεζες και τα έστειλαν σε παρακλάδια των τελευταίων σε Σιγκαπούρη και Hong-Kong και τέλος κάποιοι που έχουν στόματα να θρέψουν και που έχει πάρει φωτιά ο κώλος τους από τα χρέη, τους φόρους και τα δάνεια.
Αν ρωτήσεις τον κόσμο, όλοι περιμένουν τις εκλογές για να πάρουν εκδίκηση. Κουραφέξαλα όμως. Κι εσύ κι εγώ γνωρίζουμε ότι τον Απρίλη θα κάθονται και πάλι στα έδρανα οι Σπηλιωτοπουλογιακουμάτοι, οι Μπιρμπιλογερουλάνοι, οι διάφοροι τηλεπλασιέδες και οι ανεπάγγελτοι τεμπέληδες της Αριστεράς.
Δεν υπάρχει σωτηρία Βαγγέλη. Οι ικανοί άνθρωποι δεν ασχολούνται με τα κοινά ενώ η συντρηπτική πλειοψηφία όσων ψηφίζουν συνειδητά το κάνει με γνώμονα το ατομικό συμφέρον.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 28-12-11 στις 23:42
A8hnaios (29-12-11), katsaraios (29-12-11), Monsta (29-12-11), nikos1400 (29-12-11), Nino (29-12-11), oldcarskickass (29-12-11)