Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 987

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σημερα με πηρε ενας Καλογιαννιδης τηλ. απο το νουμερο 213 0095922 να μου πει πως παιρνει απο την Alpha Bank, και να με ενημερωσει πως η χρεωστικη μου θα γινει bonus card σαν τις πιστωτικες, θα λαβω τη νεα καρτα σε 15 μερες. Αφου στην αρχη του τηλ. με ζητησε με το ονοματεπωνυμο μου, μετα με ρωτησε παλι πως με λενε, ποιανου ειμαι, ημερομηνια γεννησης κλπ. Δεν απαντησα σε καμια απο τις ερωτησεις, ακομα και στο ονοματεπωνυμο του λεω αφου πριν το ειπατε..
    Λεει δεν θελετε να πειτε? Λεω οχι. Μου λεει ενταξει θα σας τα λεω εγω και θα μου λετε αν ισχυει. Λεω παμε καλα, δεν δινω τετοια στοιχεια απο το τηλ, θα παω στο τοπικο υποκαταστημα! Μετα απο 5-10 δευτερολεπτα τυπου "πες οχι δεν λεω, ρε πες οχι δεν λεω" το κλεισα.

Τι ηθελε αυτος παλι? Το νουμερο στο google δεν βγαζει τιποτα. Scam ηταν ή θα βγαζαν πιστωτικη στο ονομα μου με τηλεφωνικη επιβεβαιωση στοιχειων?

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σημερα με πηρε ενας Καλογιαννιδης τηλ. απο το νουμερο 213 0095922 να μου πει πως παιρνει απο την Alpha Bank, και να με ενημερωσει πως η χρεωστικη μου θα γινει bonus card σαν τις πιστωτικες, θα λαβω τη νεα καρτα σε 15 μερες. Αφου στην αρχη του τηλ. με ζητησε με το ονοματεπωνυμο μου, μετα με ρωτησε παλι πως με λενε, ποιανου ειμαι, ημερομηνια γεννησης κλπ. Δεν απαντησα σε καμια απο τις ερωτησεις, ακομα και στο ονοματεπωνυμο του λεω αφου πριν το ειπατε..
    Λεει δεν θελετε να πειτε? Λεω οχι. Μου λεει ενταξει θα σας τα λεω εγω και θα μου λετε αν ισχυει. Λεω παμε καλα, δεν δινω τετοια στοιχεια απο το τηλ, θα παω στο τοπικο υποκαταστημα! Μετα απο 5-10 δευτερολεπτα τυπου "πες οχι δεν λεω, ρε πες οχι δεν λεω" το κλεισα.

Τι ηθελε αυτος παλι? Το νουμερο στο google δεν βγαζει τιποτα. Scam ηταν ή θα βγαζαν πιστωτικη στο ονομα μου με τηλεφωνικη επιβεβαιωση στοιχειων?
    Φυλαγε τα ρουχα σου...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Rides
    1

Προεπιλογή

Η έφοδος του Δ΄ Ράιχ του Γ. Δελαστίκ

"Η γερμανική κυβέρνηση, αφού οδήγησε όλες τις χώρες της Ευρωζώνης σχεδόν να μην είναι πλέον σε θέση να δανειστούν από τις ιδιωτικές τράπεζες με λογικά επιτόκια, τώρα απαιτεί να της παραδώσουν την οικονομική κυριαρχία τους για να τις «διασώσει». Ας μην έχουμε αυταπάτες. Σε πρώτη τουλάχιστον φάση, τόσο οι πολιτικές ηγεσίες όσο και οι οικονομικές ελίτ των χωρών της Ευρωζώνης είναι έτοιμες να υποκύψουν και να αποδεχθούν τους όρους του Βερολίνου.

Διαφωνούν οι λαοί της Ευρώπης όμως με αυτή την υποταγή. Πρώτα πρώτα γιατί η παράδοση στο Τέταρτο Ράιχ φέρνει πείνα, μιζέρια, εξαθλίωση. Αν ισχύσουν οι γερμανικοί όροι, ευρώ θα σημαίνει δυστυχία. Οι πολίτες της Ευρώπης έχουν κάθε λόγο να αντιδράσουν στην καταβαράθρωση του βιοτικού τους επιπέδου και θα αντιδράσουν. Θα ανατρέψουν τις κυβερνήσεις συνεργατών των Γερμανών.
    "
    https://www.inout.gr/showthread.php?t=92674
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

5. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

A8hnaios (06-12-11)

Δικαιώματα - Επιλογές