+1 Αντώνη!
Σύμφωνοι, δεν έχει τύχει να οδηγήσω το combo αλλά από το Astra είμαι κατευχαριστημένος. (Ανατολικο)γερμανική ποιότητα, φθηνά (για βαθειές τσέπες) ανταλλακτικά και λογικού κόστου σέρβις (βέβαια σε παράλογα συχνά διαστήματα). Το Astraκι έχει 140.000km και έχει αλλάξει μόλις 5 φορές ιμάντα και αντλία, κάθε δυο χρόνια λέει η Opel. Λάδια θέλει κάθε 5.000km σύμφωνα με ένα επίσημο έγγραφο της αντιπροσωπείας που μου κοτσάρανε πρώτη μούρη στο βιβλιαράκι service. Ούτε Ferrari να ήταν. Από προβλήματα έχει βγάλει μόνο δυναμό, πολλαπλασιαστές, μπαταρία, κομπρέσσορα αιρ-κον, σωληνάκι υπερχείλησης ρεζερβουάρ (έκανα όλους τους γείτονες πλούσιους κάποια περίοδο), ακρόμπαρα, βαλβίδα ανακύκλωσης, λάμπες ταμπλώ (x 8), λάμπες πορείας (x infinity), σπασμένες πλάτες καθισμάτων, γρύλλους παραθύρων κλπ. Η κατανάλωσή του είναι εξαιρετικά χαμηλή (εν συγκρίσει με τον 5.7 Hemi) ενώ η απόλαυση κατά την οδήγηση μοναδική (αν ήσουν οδηγός στην ΕΘΕΛ την εποχή που είχαν τα Ikarus). Αλήθεια επίσης είναι πως κάποιες από τις αντιπροσωπείες είναι πολύ καλές, αρκεί να πετύχεις το σωστό υποκατάστημα και τον σωστό υπάλληλο (συνήθως 'αποχωρούν από την εταιρεία' εν μια νυκτί).
Ακόμη και στο όνομα έχει ατυχήσει: Combo. Θυμίζει κάτι από burger σε φαστφουντάδικο που έρχεται παρέα με μεγάλη μερίδα πατάτες, μεγάλη μερίδα Coca Cola και μεγάλη μερίδα χοληστερόλης.
P.S. Αντώνη, το πνεύμα μου είναι πέρα για πέρα φιλικό!![]()

Απάντηση με παράθεση