τλκ τι έγινε του στείλες email κ όλα ok η έκανες request total (πως γίνεται? μπορεί να εξηγήσει κάποιος)?
τλκ τι έγινε του στείλες email κ όλα ok η έκανες request total (πως γίνεται? μπορεί να εξηγήσει κάποιος)?
SOS SOS SOS
Εχει καποιος e-banking να με εξυπηρετησει να βαλω χρηματα στον λογαριασμο μου στο paypal αμεσα γιατι απο λαθος pasword η Εθνικη μπλοκαρε το δικο μου e-banking??
Πρεπει να περιμενω να ξαναστειλουν κωδικο και θα χασω την αγορα...
![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
με την βοηθεια του Τζορνταν λυθηκε το θεμα..
Ευχαριστω Ιορδανη !!!
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
εγω θελω να ρωτησω πως ακυρωνεις μια παραγγελια χωρις να εχεις φτασει στο σημειο που ειναι το paypal? το εβγαλα το προιον απο το καλαθι μου γιατι το μετανιωσα κ μου στελνει στο email μου μην ξεχασεις να πληρωσεις αυτο το προιον που δεν θελω πως ακυρωνεται αυτο???????
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
αμά δε πλήρωσες δε θέλει τπτ απλα η παραγγελία σου θα ακυρωθεί αυτόματα μετά απο κάποιες μέρες κ θα σου στείλουν ένα ενημερωτικό email κ τέλος
11/17/2011
Reply ▼Reply
Reply all
Forward
Delete
Junk
Mark as unread
Mark as read
Delete all from sender
Print message
View message source
Show message history
Hide message history
Show details
Hide details eBay Add to contactsTo fdina19@hotmail.com
From: eBay (ebay@ebay.com)
Sent: Thursday, November 17, 2011 6:34:46 PM
To: fdina19@hotmail.com
eBay sent this message to konstantina fasaki (konstantinam3).
Your registered name is included to show this message originated from eBay. Learn more.
Don't forget to pay for your BMW 3 SERIES M3 E30 M POWER INSPIRED CAR T-SHIRT. Thanks!
Hi konstantinam3,
Thanks for your recent purchase on eBay! Please remember to pay for your item so that the seller can ship it to you as soon as possible.
Note: If you've already made payment arrangements with your seller, you can disregard this reminder with our thanks.
Thanks again for shopping on eBay!
BMW 3 SERIES M3 E30 M POWER INSPIRED CAR T-SHIRT
Sale price: GBP 12.99
Shipping & Handling: Royal Mail Airmail (Small Packets) GBP 4.99
Seller: auto-steve [contact seller]
Seller Information: steve cronshaw
southam, Warwickshire CV471NP United Kingdom
μου στελνει ολα αυτα κ πληρωσετο μου λεει κ κατι τετοια μα δεν το θελω !!!λες να το αφησω ετσι???χωρις να επικοινωνησω με τον seller θα ακυρωθει μονη της η παραγγελια?
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
αμά θες επικοινώνησε αλλά εάν δε το κάνεις η παραγγελία απλα θα ακυρωθεί κ θα γίνει ένα record στ accout σου σαν μή πληρωμένο item για οταν το σκεφτείς καλύτερα να το πάρεις.
εάν θες να διαγράψεις το record θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το ebay κ γω το ίδιο έχω πάθει οταν ήθελα μάθω στ αρχές πως γίνεται η διαδικασία προχώρησα στ παραγγελία κ δεν έχω πληρώσει δεν είχα κάν paypal κ το άφησα έτσι κ μου χουν στείλει μετά email για να πληρώσω κ να το πάρω το αγνοήσα κ μετά απο 10 μέρες εστείλαν ένα άλλο ότι η παραγγελία ακυρώθηκε κτλ κτλ