Σελίδα 1 από 8 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 85

Θέμα: Προβλημα με paypal

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή Προβλημα με paypal

Εχω λογαριασμο στην paypal εδω και κοντα 2 χρονια..Ψωνιζω τακτικα απο site του εξωτερικου χωρις ποτε να αντιμετωπισω προβλημα στις συναλλαγες μου..

Πριν 4 μερες αποφασισα να ψωνισω και απο το https://www.online-teile.com/bmw/

Ολα καλα λοιπον,προσθετω στο καλαθι ολα τα προιοντα που ηθελα και παω στη σουμα..Βαζω τα στοιχεια μου,επιλεγω την Paypal ως μεσω συναλλαγης και πηγα στο ατμ να καταθεσω το ποσο που χρειαζοταν.Ο γερμανος μου εστειλε money request και αφου ειχαν περασει 2 μερες ημουν σιγουρος οτι τα λεφτα ηταν διαθεσιμα.Παταω λοιπον να ολοκληρωθει η συναλλαγη και μου εμφανιζει μυνημα "You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card."Οσες φορες μου ειχε εμφανισει τετοιο μυνημα ηταν οταν δεν ειχαν περαστει τα χρηματα.Πηγαινω στο ατμ της τραπεζας και βλεπω οτι τα χρηματα εχουν περαστει και ειναι αμεσα διαθεσιμα.Προσπαθησα αλλες τρεις φορες αλλα χωρις αποτελεσμα.

Εχει παθει καποιος κατι παρομοιο?
    Να τονισω οτι το site δεχεται paypal και visa και η καρτα μου ειναι χρεωστικη της αλφα

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μήπως έχει λήξει η κάρτα? ή Μήπως δεν ισχύει γιατί πρέπει να την αναβαθμίσης σε νέα με τσιπάκι? Την ίδια ιστορία μου έκανε η ΕΤΕ.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω λογαριασμο στην paypal εδω και κοντα 2 χρονια..Ψωνιζω τακτικα απο site του εξωτερικου χωρις ποτε να αντιμετωπισω προβλημα στις συναλλαγες μου..

Πριν 4 μερες αποφασισα να ψωνισω και απο το https://www.online-teile.com/bmw/

Ολα καλα λοιπον,προσθετω στο καλαθι ολα τα προιοντα που ηθελα και παω στη σουμα..Βαζω τα στοιχεια μου,επιλεγω την Paypal ως μεσω συναλλαγης και πηγα στο ατμ να καταθεσω το ποσο που χρειαζοταν.Ο γερμανος μου εστειλε money request και αφου ειχαν περασει 2 μερες ημουν σιγουρος οτι τα λεφτα ηταν διαθεσιμα.Παταω λοιπον να ολοκληρωθει η συναλλαγη και μου εμφανιζει μυνημα "You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card."Οσες φορες μου ειχε εμφανισει τετοιο μυνημα ηταν οταν δεν ειχαν περαστει τα χρηματα.Πηγαινω στο ατμ της τραπεζας και βλεπω οτι τα χρηματα εχουν περαστει και ειναι αμεσα διαθεσιμα.Προσπαθησα αλλες τρεις φορες αλλα χωρις αποτελεσμα.

Εχει παθει καποιος κατι παρομοιο?
    Να τονισω οτι το site δεχεται paypal και visa και η καρτα μου ειναι χρεωστικη της αλφα
    Εβαλες παραπανω ή το ακριβες ποσο?
    Αν η αγορα ειναι 200¤ και εσυ εχεις μεσα 199.99¤ δεν θα γινει η αγορα. Δες μηπως λογω ισοτιμιας και ακριβες ποσου σε πεταει εξω..

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως έχει λήξει η κάρτα? ή Μήπως δεν ισχύει γιατί πρέπει να την αναβαθμίσης σε νέα με τσιπάκι? Την ίδια ιστορία μου έκανε η ΕΤΕ.
    Ληγει το 14.Πριν 5 μερες ειχα κανει αλλη αγορα μεσω ebay και η συναλλαγη εγινε κανονικα..
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εβαλες παραπανω ή το ακριβες ποσο?
    Αν η αγορα ειναι 200¤ και εσυ εχεις μεσα 199.99¤ δεν θα γινει η αγορα. Δες μηπως λογω ισοτιμιας και ακριβες ποσου σε πεταει εξω..
    Ειναι +3 ευρω απο το ποσο που απαιτειται.Η συναλλαγη ειναι σε ευρω οποτε δεν εχω θεμα με ισοτιμιες..

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ληγει το 14.Πριν 5 μερες ειχα κανει αλλη αγορα μεσω ebay και η συναλλαγη εγινε κανονικα..

Ειναι +3 ευρω απο το ποσο που απαιτειται.Η συναλλαγη ειναι σε ευρω οποτε δεν εχω θεμα με ισοτιμιες..
    Α ναι προσπερασα οτι ειναι απο το Teile..
    Κανε ενα τηλ. στη τραπεζα σου.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τότε προφανώς το DNA της Eurobank άρχισε ήδη να μολύνει την Alpha!

Συγνώμη αλλά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο!

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επικοινωνησα με την αλφα και με ανεφεραν οτι η συναλλαγη δεν γινεται γιατι δεν υπαρχουν χρηματα στο λογαριασμο
    Χθες που το ελενξα στο ΑΤΜ εγραφε λογιστικο και διαθεσιμο υπολοιπο το ποσο που ειχα καταθεσει...

WTF?

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Με το χαρτάκι της καταθεσης και της ενημερωσης απο το ΑΤΜ τραβα στην τραπεζα να δουμε τι θα σου απαντησουν.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μήπως δεν έχουν κάνει καταμέτρηση στα χρήματα του ATM ακόμη?

10. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

nikos1400 (09-09-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η εχει κανει καποιος υπάλληλος λαλακια μου εχει τυχει .

Σελίδα 1 από 8 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP