Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 59

Θέμα: αξιοπιστια "πιεσμενων" κινητηρων (ferrari, M3 E46 κλπ)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο race850i Εμφάνιση μηνυμάτων
    το οτι τα μπλοκ ειναι διαφορετικα δεν αλιωνουν την ποιοτητα.Εχεις δικιο το οτι υπαρχουν διαφορες αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα γιατι το εργοστασιο κανει τρελλους ελενχους,αυτο ανεβαζει και τρελλα το κοστος κατασκευης!
    Τα υπολοιπα οπως γραφεις και εσυ ειναι μονο ενα Κλισε και μια προσωπικη αποψη !
    μα το αποτέλεσμα αυτού του είδους χύτευσης που είναι και το σημαντικότερο, είναι μικρότερης πυκνότητας έναντι του πρεσσαρισμένου.
    αυτό είναι το πρώτο θέμα, και το δεύτερο είναι ότι με την αντίστροφη διεργασία, αποφεύγονται οι μισοί έλεγχοι...
    το ξαναλέω. δεν είναι η καλύτερη μέθοδος, απλά η φεράρι εχει βρεί την σειρά της και δουλεύει έτσι.
    εγώ απλά είπα, ότι θεωρώ ολίγον τι απαράδεκτο μια τέτοια εταιρεία να δουλεύει ακόμα κατ'αυτόν τον τρόπο, και όχι ότι συγκεκριμένα για αυτό το πράγμα τα μοτέρ τους ανοίγουν σαν μαρούλια...

γραφαμε ταυτοχρονα και ενδιαμεσα γραφουν και αλλοι.
    Που να προλαβουμε,,,,,,,

ας ριξουμε τους τονους, δεν αξιζει για αυτοκινητα συζηταμε οχι για τις γυναικες μας
    συμφωνώ...αλλά δεν είμουν εγώ αυτός που ξεκίνησα όλη την ιστορία. για μένα στα @@ οι λαμαρίνες και τι κάνει η κάθε αυτοκινητοβιομηχανία. απλά διαβάζω, και κάνω το σχόλιο μου, όπου πιστεύω ότι μπορώ να καταθέσω άποψη...

εγραψα οτι δεν ειναι το Μ3 του φιλου ετσι αλλα και πολλα αλλα....

Εχω δει αρκετες καμμενες φλαντζες μεταξω τον κυλινδρων απλα και μονο γιατι οι κυλινδροι ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους,πολλα κομμενα πατωματα,
    αμετρητες ανακλησεις λογω κουζινετων-κατι που ειναι παγκοσμιως γνωστο-
    απωλειες συμπιεσης και πολλα αλλα.

Οταν παει το αμαξι παει καλα,ειναι πολυ γρηγορο αλλα εχει τρελλα κατασκευαστικα λαθη που για την εμπειρια της Μ ειναι ανεπητρεπτα!
    συμφωνώ απόλυτα ότι τα 46άρια Μ3 δεν είναι τέρατα αξιοπιστίας...είναι αμάξια, όπου αν δεν είσαι έστω και λίγο τυπικός απέναντι τους, θα σου βγάλουν την παναγία, και θα σε στεναχωρήσουν πάαααααααρα πολύ.
    το δικό μου έχει 170κ χιλιόμετρα, και δουλεύει μια χαρά πάντως. η αλήθεια βέβαια να λέγεται, το πάτωμα του έκανα επιδιόρθωση...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Vasilis (14-11-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP