μα το αποτέλεσμα αυτού του είδους χύτευσης που είναι και το σημαντικότερο, είναι μικρότερης πυκνότητας έναντι του πρεσσαρισμένου.
αυτό είναι το πρώτο θέμα, και το δεύτερο είναι ότι με την αντίστροφη διεργασία, αποφεύγονται οι μισοί έλεγχοι...
το ξαναλέω. δεν είναι η καλύτερη μέθοδος, απλά η φεράρι εχει βρεί την σειρά της και δουλεύει έτσι.
εγώ απλά είπα, ότι θεωρώ ολίγον τι απαράδεκτο μια τέτοια εταιρεία να δουλεύει ακόμα κατ'αυτόν τον τρόπο, και όχι ότι συγκεκριμένα για αυτό το πράγμα τα μοτέρ τους ανοίγουν σαν μαρούλια...
συμφωνώ...αλλά δεν είμουν εγώ αυτός που ξεκίνησα όλη την ιστορία. για μένα στα @@ οι λαμαρίνες και τι κάνει η κάθε αυτοκινητοβιομηχανία. απλά διαβάζω, και κάνω το σχόλιο μου, όπου πιστεύω ότι μπορώ να καταθέσω άποψη...
συμφωνώ απόλυτα ότι τα 46άρια Μ3 δεν είναι τέρατα αξιοπιστίας...είναι αμάξια, όπου αν δεν είσαι έστω και λίγο τυπικός απέναντι τους, θα σου βγάλουν την παναγία, και θα σε στεναχωρήσουν πάαααααααρα πολύ.
το δικό μου έχει 170κ χιλιόμετρα, και δουλεύει μια χαρά πάντως. η αλήθεια βέβαια να λέγεται, το πάτωμα του έκανα επιδιόρθωση...

Απάντηση με παράθεση