ghost-rider (07-11-11), Ptboul (07-11-11)
Συγχώνευση της alpina και επαναφορά του isseta με στόχο όμως να χτυπήσει τα σμαρτ ήταν τα πρώτα που σκέφθηκα και εγώ!
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
εγω θα εκανα ενα προγραμμα αγορας απο τις αντιπροσωπειες, μεταχειρισμενων bmw απο τους πελατες στο 60-70% της τιμης του καινουργιου.
ο πελατης θα μπορουσε να επιλεξει ανταλλαγη με μεγαλυτερο, ή μικροτερο και επιστροφη της διαφορας σε μετρητα ή υπηρεσιες, ή ακομα και απλη πωληση με πληρωμη μετρητοις...![]()
![]()
![]()
Για να δουμε και αλλες ιδεες!!!
Θα εδινα εντολη να βγαλουν στην παραγωγη τη Μ8 με V12 μοτερ και ιπποδυναμη 700 αλογα!!!
....μετα θα εδινα μια γερη αυξηση στον εαυτο μου και στον υφισταμενο μου!!!![]()
φυσικα με τα ταπεινα αλλα θεματα, θα ασχοληθει και κανενας υποδιευθυντης ......ε Σταματη?![]()
Eleni (08-11-11), Nick bmwlover (08-11-11), Nino (07-11-11), oldcarskickass (08-11-11)
aristent (07-11-11)
tha agoraza tin porsche
live free and drive hard
Μου φαίνεται ότι νάνε λέτε,
πας, τους πετάς όλους έξω, κρατάς μόνο τις κοπέλες στα γραφεία (ναι ξέρω το να κρατήσεις τις κοπέλες είναι απόλυτο δεν είναι όλες το ίδιο οπότε θα υπάρξουν και απώλειες) και τέλος έχεις όποιο πεμβε γουστάρεις και τραβάει η ψυχή σου![]()
Nick bmwlover (08-11-11)
Θα έβαζα στόχο τα επόμενα μοντέλα να είναι τουλάχιστον 50 - 100 κιλά ελαφρύτερα από τα απερχόμενα, κάτι ξέρει η Mazda...
Κατά τα άλλα θα παραχωρούσα την προεδρία σε κάποιον που ξέρει (κάτι ξέρει ο ΓΑΠ λολ) και θα γινόμουν υπεύθυνος για το casting γραμματέων, δεν είμαι εγώ για σαλόνια χοχοχοχοχο