Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 64

Θέμα: Λάστιχα... Μεγάλο Κεφάλαιο.....

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ήρθε η ώρα να αλλάξω το αυτοκίνητό μου. (Καιρός ήτανε...) Το πρόβλημα είναι το εξής. Πίστευα οτι με ΒΜW M3 θα βελτιωνόμουν κατά πολύ..... Έτσι λοιπόν χθες στην συνάντηση που είχαμε στο μαγαζί ενός φίλου βάλαμε το δικό μου, διπλα απο ενα Αudi S3 (που το είχε πάρει για δικό του) για να δω αν όντως θα έστεκε καλα......... Δε λέω, βελτιώθηκε αρκετά το δικο μου,κολακευτηκε θα ελεγα, αλλά όχι σε βαθμό που να μου δημιουργήσει την αίσθηση οτι ειναι καλυτερο...... ετσι οπως ηταν διπλα-διπλα έδειχνε οτι τα ψωμιά του τέλειωσαν!!!!!

Το αποτέλεσμα;Το οδηγησαμε το Audi και μέχρι και την τρίτη το αμάξι δε μένει κάτω σε εκκίνηση!!!!!σουζα λεμε!!!!! Σε στροφές μπορώ να πω οτι καιρό είχα να μπω με χιλιόμετρα και να αισθανθώ οτι κάτι κυλάει προς την κάλτσα.

Σήμερα για κακή μου τύχη ξαναοδήγησα το //Μ3 μου και μπορώ να πω οτι το σιχάθηκα. (σημείωση: Το δικό μου δεν είναι γνήσιο αλλά τροπέτο και το σασμάν του είναι Σώβρακο....) Η ερώτηση μου είναι η εξής. Τι να κάνω τελικά; Να το κάψω το //Μ3 ή να δω κάτι πιο εξειδικευμένο πχ. Κάρο με βόδια;

Για βροχές, χιόνια κτλ δεν σκάω. Υπάρχει και το ΙΒΙΖΑ! Καμμιά ιδέα;
    Διωκομαι ποινικα για παραποιηση κειμενου???
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stamatis : 27-10-11 στις 17:53

2. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

chrisgiapz3 (27-10-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP