Bουλιαγμενης ενα βραδυ, επιστροφη στο σπιτι μετα απο Ζαχο, σε ολη την διαδρομη κυριος, στο υψος του πρακτικερ στην αριστερη ενα 206 παει με 70, κανω σφηνα και ανοιγω μεχρι τα 140 μπαμ μπαμ.Πισω μου λεον τουρμπι κανει την ιδια σφηνα και δινει και αυτος.Κοβω και σταματαω αριστερα στο φαναρι να παω απο Αλιμου.Το λεον σταματημενο τερμα δεξια και να σου τα παιδια με τα μπλε σταματανε στην μεσαια, ανοιγουν πορτες, την συνεχεια την ξερετε.Θα σταθω στο αποτελεσμα πανω απο 1300 Ευρω, αδεια,πινακιδες και τα λοιπα...
Καλα που υπαρχουν καλη τσει, φανταστητε να επεφτα σε ****** θα με ειχε γαμησει κιολας
Δεν αφορα good cop αλλα περιεργο cop.. θα το βαλω εδω για να μην ανοιξω νεο θεμα.
Πριν μερικες μερες πεταχτηκε μια γατα 400 κιλα (τσε βαλε..) στα 2 μετρα πισω απο παρκαρισμενο οχημα. Πισω ειχα μηχανη, καποιον απο τους 2 θα σκοτωνα.. λεω δεν βαριεσαι δωσε τωρα τον ηπιαμε ηδη με τα χλμ και τον ογκο της. ΜΠΑΠ. Παει ο aero εμπρος δεξια. Τον αφηνω για επισκευη και κυκλοφορω ανευ προφυλακτηρα γιατι βαριεμαι να βαλω τον παλιο και να τον ξαναβγαλω.
Φευγω απο ποτο στη Γλυφαδα πριν καμια ωρα και πεφτω σε μπλοκο με φακο.
-Καλημερα σας (μετα επιασε τον ενικο)
-Καλημερα
-Εχετε προβλημα
-Το ξερω
-300¤
-Πεταχτηκε γατα και δεν ειναι ετοιμος ακομα
-Φιλαρακι ο Garfield πεταχτηκε? Δεν κυκλοφορει το αμαξι, 300¤
-Κανω δεξια να τα πουμε για να μη κλεινω το δρομο, μη με τρελαινεις που θα με γραψεις επειδη δεν εχω πινακιδα στον χτυπημενο προφυλακτηρα που ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝ ΠΑΝΩ
-Εισαι παρανομος
-Θα με κυκλοφορεις εσυ?
-Την σκοτωσες τουλαχιστον?
-Οχι εζησε η ρουφιανα
-Εμενα μου πεταχτηκε μια, σαν τον garfield ηταν, να σου δειχνα ζημια...
-Ωραια, τωρα τι γινεται?
-Ενταξει φυγε αλλα να ξερεις ειναι 300¤
-Το γνωριζω καλο βραδυ
![]()
BILL007 (27-01-12)