Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 306

Θέμα: [E46] πολύ κοντό διαφορικό...help...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    νικ, δεν αμφισβήτησα την αξία του 2τζιζ...
    δε μου αρέσει σε bmw να μπαίνουν μοτέρ άλλης εταιρίας και ίσως ήμουν λίγο απότομος αρχικά...αλλά δε μπορώ να δεχτώ ότι τα μοτέρ της bmw είναι 'πατάτες' και διάφορα άλλα που βαριέμαι να ξαναλέω
    τουλάχιστόν εδώ είναι μπεμβεδοφόρουμ και μάλλον έχει μάθει τα bmw ως μούρη κι όχι ως ολοκληρωμένα αυτοκίνητα

από εκεί και πέρα είπαμε να βάλει ένα πιο μακρύ διαφορικό και θα λυθεί το πρόβλημά του
    φιλε stef..εξαρταται την χρηση...αν πχ..το παιδι το χει για πιστα..η αντε για κανα παιχνιδι στην γειτονια..παει στο δι@ολο...και φυσικα με roll cage!!!ειναι πολλα τα αλογα..

αν ομως το θελει για καθημερινο αμαξι θα απογοητευτει απο τα προβληματα που εχει μια τετοια μετατροπη..και δεν εχει να κανει με το μοτερ...απλα αμαξι μετατροπη= προβληματα για μια ζωη κατα 80-90%..ταπεινη μου γνωμη παντα..

υγ..φιλε stef δεν αναφερθηκα με το ποστ μου πριν καπου συγκεκριμενα..απλα ειδα πολλους αρνητικους..και απλα ειπα οτι ειναι μια ταιριαστη βελτιωση (για την χρηση που το θελει) και αρκετα αξιοπιστη (μοτερικα παντα)...εγω προσωπικα ανετα το εκανα σε 30αρι-36αρι αλλα μονο για πιστα..και πουθενα αλλου..

2. The Following 2 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

stefm5 (20-10-11), Thomelef (22-10-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP