Σελίδα 7 από 31 ΠρώτηΠρώτη ... 5678917 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 306

Θέμα: [E46] πολύ κοντό διαφορικό...help...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliose36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε παιδια μην τον περνουμε και απο τα μουτρα τον ανθρωπο επειδη σε αρκετους δεν τους αρεσε η μετατροπη.....
    ένας άνθρωπος ο οποίος χαρακτηρίζει 'πατάτες' τους κινητήρες της bmw και υποστηρίζει ότι για να μάθεις να οδηγείς πρέπει να έχεις τούρμπο (!), είναι τουλάχιστον γραφικός

υπάρχει βέβαια το ελαφρυντικό της ηλικίας αλλά όλα έχουν όριο...

από εκεί και πέρα ας χαρεί αυτό το πράγμα που του έφτιαξαν αποδεχόμενος τον αντίλογο

2. The Following User Says Thank You to stefm5 For This Useful Post:

oldcarskickass (12-11-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

θέλω να δω πως θα περάσει ΚΤΕΟ....

το λάδωμα στην Ελλάδα το έχουν βρει μερικοί πανάκεια μου φαίνεται

γιαυτό τίποτα δεν πάει καλά σ αυτή τη χώρα...

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    δν ειναι στραγαλια τα αλογα κ οι ροπες εχεις δικιο...αλλα πιστεψεμε πιο ευκολα θα μαθεις να οδηγας ενα πισωκινητο που εχει πολλη δυναμη κ ροπη κ παιχνιδι παρα με τις πατατες τα ατμοσφαιρικα bmw που περιμενεις να ανεβασεις 90-100 χιλιομετρα κ να σου πεταξει το παντιλικι...κ μετα??κανεις το σταυρο σου μην κατσεις πουθενα...την ροπη που δινει η τουρμπινα δν την δινουν ουτε οι μεπαλουδες ουτε τα κυβικα ξυπνα φιλε ...κ εγω πωρομενος bmwδακιας ειμαι αλλα υπαρχουν καποια αλλα πραγματα στην ζωη οπως οι japan οι κινητηρες που ειναι πολυυυυυυυ πιο δυνατοι κ αξιοπιστοι....
    μαλλον κορωνα πηνιον οπως λες φιλε μ κ πρωτα θα σπασω αυτα που εχει πανω κ μετα γτ σε νησι ειμαι οποτε μια χαρα θα ειναι το κοντο μανα γλυκια...
    βγαζει bi turbo φιλε ναι το ξερουμε κ εμεις αλλα οταν εχεις αγορασμενο το 07 ενα bmw 320ci 25 χιλιαρικα κ το εχεις ξεχρεωσει το 10 κ ξεκινας κ το βελτιωνεις σιγα σιγα...τι κανεις?δινεις το 320 για 10 χιλιρικα κ πας κ ξανα φεσωνεσαι για αλλα 3-4 χρονια για να παρεις το bi-turbo bmw 335i??δν νομιζω οτι ολη μου τη ζωη θα αγοραζω αυτοκινητα κ θα τα πουλαω για να παιρνω τα καινουρια....το πηρα 25 κ θα το ξεσκισω ολο εγω μοτερ απο ελικοπτερο θα του βαλω....
    ρε φιλε μου ολα αυτα μονο στην πατρα γινονται...αυτοι ειναι υπευθυνοι για την αρωστια που κολλησα κ εγω..απο εκει πηρα το μοτερ κ πηγα αλυσιδωτα...φωτο θα ανεβασω απλα οχι ακομα περιμενε κ σε λιγες μερες θα προσπαθησω να ανεβασω γιατι δν ξερω κιολας...

Καλα τα λες αδερφε...

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν ειπα εγω να μην εχουμε αντιλογο αλλωστε αυτη ειναι και η ουσια της συζητισεις!!απλα ενταξει και οι μεν και οι δε νομιζω πρεπει να μιλαμε ποιο ''σωστα''.!οσο για το κτεο συμφωνω!αλλα τι να κανεις?πχ εγω φετος ηταν να δηλωσω το δικο μου κανονικα αλλα με αυτα που ειδα εκτατες εισφορες τελη παλι πανω κλπ ενοειται πως το αφησα 316,επομενος δεν φταιμε (μονο) εμεις αλλα και το κρατος γιατι ουσιαστηκα ειναι σαν να με αποτρεπη να παω το δηλωσω βλεποντας καθε χρονο απο τοτε που πηρα το διπλωμα τα τελη να ανεβαινουν!!

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

δεν ειπα εγω να μην εχουμε αντιλογο αλλωστε αυτη ειναι και η ουσια της συζητισεις!!απλα ενταξει και οι μεν και οι δε νομιζω πρεπει να μιλαμε ποιο ''σωστα''.!οσο για το κτεο συμφωνω!αλλα τι να κανεις?πχ εγω φετος ηταν να δηλωσω το δικο μου κανονικα αλλα με αυτα που ειδα εκτατες εισφορες τελη παλι πανω κλπ ενοειται πως το αφησα 316,επομενος δεν φταιμε (μονο) εμεις αλλα και το κρατος γιατι ουσιαστηκα ειναι σαν να με αποτρεπη να παω το δηλωσω βλεποντας καθε χρονο απο τοτε που πηρα το διπλωμα τα τελη να ανεβαινουν!!
    Δεν φταιει το κρατος για τις μετατροπες ουτε υποχρεωνει κανεναν να εχει τριλιτρο αμαξι.
    Το παραλογο κρατος μας,δεν δικαιολογει τη δικια μας παρανομια

7. The Following User Says Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

BILL007 (19-10-11)

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

ναι κοιτα συμφωνω εν μερη με αυτα που λες απλα δεν γινετε ενα κρατος καθε χρονο να εχει αλλα κρητιρια και αλλα τελη,γιατι αμα δεν ειναι σταθερα δεν ξερω τι μου ξημερωνει.δηλαδη εγω με τα πραματα οπως ηταν περυσι τωρα θα το ειχα δηλωσει για να ειμαι νομιμος και να κανω τη δουλεια μου.με τα πραματα που γιναν φετος μαλλον θα με εβαζαν φυλακη!αυτο ενοω οτι οι ελληνες ειμαστε σαν λαος οτι αρπαξουμε το δεχομαι..απλα δεν ξερω ειμαι και μικρος αλλα βλεπω οτι και που θελω να ειμαι νομιμος και να δωσω και παραπανω λεφτα γιατι οντως ηταν να το δηλωσω τωρα το σεπτεμβρη πλεον δεν μπορω....

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

θελω να ειμαι νομιμος και να δωσω και παραπανω λεφτα γιατι οντως ηταν να το δηλωσω τωρα το σεπτεμβρη πλεον δεν μπορω....
    Το θεμα ειναι οτι αν σταματησει για ελεγχο η αστυνομια εσενα, το παιδι με το bmwδοsupra και πολλους αλλους θα εχετε μεγαλο προβλημα. Και μετα θα τους βριζετε εδω μεσα...
    Δεχομαι τη διαθεση σου να το δηλωσεις και να εισαι νομιμος αν και γενικα διαφωνω με τις μετατροπες.

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλα και εγω κατα ειμαι της μετατροπης σε γενικες γραμμες!!και στο μονο που θα διαφωνησω για μενα προσωπικα ειναι οτι δεν θα τον βρισω οποιων με γραψει γιατι το εκανα εις γνωσειν μου ξεροντας οτι υπαρχει αυτο το ρισκο...αλλωστε την προηγουμενη τεταρτη στο Ολυμπιακο Χωριο με σταματησε και ανοιξε το μοτερ και μου λεει φταιω εγω να στο παρω?και του λεω φιλε δεν φταις εσυ εγω φταιω αλλα τωρα τι να σου πω!ευτυχως ηταν πιτσιρικας ομως και με αφησε!!να ναι καλα...

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θεμα ειναι οτι αν σταματησει για ελεγχο η αστυνομια εσενα, το παιδι με το bmwδοsupra και πολλους αλλους θα εχετε μεγαλο προβλημα. Και μετα θα τους βριζετε εδω μεσα...
    Δεχομαι τη διαθεση σου να το δηλωσεις και να εισαι νομιμος αν και γενικα διαφωνω με τις μετατροπες.
    Διαφωνεις με τις μετατροπες γιατι εισαι 22 χρονων κι εχεις την ανεση να παρεις και να συντηρεις Ζ4(αδιαφορω ποιο μοτερ φορας,σιγουρα πανω απο 2λιτρο),τη στιγμη που το παραλογο κρατος καθε χρονο αλλαζει τραγικα προς τα πανω τη φορολογια των κυβικων,λες και αυτα φταινε για την κατασταση που επικρατει.Την ιδια στιγμη λοιπον που εσυ κυκλοφορεις ανετος με το γνησιο αμαξακι σου,υπαρχουν ατομα απο 18 εως 50+ χρονων που αναγκαζονται να σκοτωσουν το 10+ετιας bmw τους γιατι κανανε την μ@λ@κι@ να το δηλωσουν καποτε(κι ας πληρωνουν παραπανω)για να'ναι νομιμοι....Και τωρα το ιδιο κρατος καθε χρονο αλλαζει τους φορους χωρις μετρο,ελεγχο,σκεψη για τους πολιτες του,αναγκαζοντας τους στην παρανομια.Μην κρινεις λοιπον εξ ιδιων τα αλλοτρια Στρατο..φιλικα παντα απο εναν ακομη 35αρη οικογενειαρχη,πηδηγμενο απ'το κρατος....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

12. The Following 6 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Akis 330Ci (07-02-12), Bitz (07-02-12), dark knight (19-10-11), G_kaliteros (19-10-11), Panos 316T (20-10-11), Κωνσταντίνος (19-10-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

φιλε ετσι ακριβως ειναι!!

14. The Following User Says Thank You to G_kaliteros For This Useful Post:

Bitz (07-02-12)

Σελίδα 7 από 31 ΠρώτηΠρώτη ... 5678917 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας